Cilt Bakımı,

MAC Fix Plus

19:17 chunlibeauty 4 Comments

Iyi yorumlardan dolayı bu ürünü merak ediyordum.. Birgün Capacity MAC'te Ahmet mua makyajdan önce ve sonra cildimde denedi..Kokusu ferahlıgı cok ho$uma gitti.. Ama kararsiz kaldim sonrada almıyım dedim.. Kasaya geLdigimde fikrimi degistim ve hemen bir adet fix kaptım :)
Fix Nasıl Kulanılır diyorsanız;


Fixin amacı hem cildinizi nemlendirmek hemde  Makyajınızın  üzerine sıktığınızda cildinizde ki toz 
 görüntüyü alıp fixlemektir. Makyaja ba$lamadan önce yüzüme sıkıyorum.. cildimi ferahlatıp, nemlendiriyor. Nem tutuculuğu çok başarılı.. Yüzümde kuruduktan sonra makyajımı yapmaya baslıyorum.. 
Makyajım bitincede 1-2 fıs 25-30cm uzaklıktan sıkıyorum . ( yakından sıkmıyoruz,  yoksa makyajımız akar.) Yani Fix Plusuı günün her saati makyajsız yada makyajlı cildinize sıkabilirsiniz.. 

Ayrıca Fix i cantanızda taşıyıp sıcak günlerde yüzünüze sıkıp cildinizi ferahlatabilirsiniz :)

Benzer Yazılarım

4 yorum:

  1. hoş bir ürünmüş, farı ıslatıp linerleştirip kullandıığını okudum diğer postunda, denenebilir ;)

    YanıtlaSil
  2. aslında asıl amacı makyajı fixlemek :) ama diger arkadaslardan ögrendigim kadarıyla fırcalara sıkabiliyormu$sun.. İnglotta farı liner yapan duraline diye bir ürün var fiyatıda cok uygun onuda denemek istiyorum..

    YanıtlaSil
  3. ben de farı fırçaya sürüp üzerine bundan sıkıp uyguluyorum son zamanlarda, kalıcılıgı inanılmaz oluyor! ertesi güne kadar bile kalıyor! ama ben fondöten kullanmıyorum, pudra üzerine sıkıyorum ama sabitlenmiyooo :( beceremiyor muyum :S illa fondöten mi kullanmalıyım :( :p

    YanıtlaSil
  4. evet ben bu ürünü seviyorum öylesine bile fısfıslıyorum : Pudra üzerine bende sıkıyorum ama benim hic bir makyajım akşama kadar dayanmıyor malesef :D

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara