Avon,

Avon Savage Beauty Koleksiyonunda ki Perfect Kiss Rujlar İnceleme

14:19 chunlibeauty 1 Comments

Avon'un sevilen ruj koleksiyonu olan Perfect Kiss rujlara Savage Beauty koleksiyonu ile 3 renk daha eklendi..  Avon Savage Beauty koleksiyonunda ''İçgüdülerinizle yaşayın, koleksiyon renkleriyle vahşi yönünüzü ortaya çıkarın'' dediği bu güzel rujlara gelin hepberaber daha yakından bakalım;

 Meyve enzimleri ve doğal yağlar içeren bu rujları severek kullanıyorum.. 
Tam sonbaharı anımsatan 3 güzel renk .. Sanırım en sevdiğim Untamed Mauve ! :)
Renkleri ambalajda daha koyu görünse de uygulamada azıcık daha açık kalıyor bu sebeple Rengini vermesi için bir kaç kat sürmek gerekiyor. 
Oldukça yumuşak bir yapıya sahipler..
Şekerli bir kokuya sahipler
Katalog 11 ile birlikte 11,40 TL gibi makul bir fiyata satın alabilirsiniz..
Gün ışınğında görünümü;
Flashlı görünümü;

 Gün ışığında tende ve dudakta duruşu;
 Untamed Mauve; Naturel tam sonbaharın rengi.. Koyu göz makyajlarına oldukça yakışacak bir tona sahip.. Bu tür renkleri sık kullandığım için elim ilk önce bu renge gitti ;
 Naturally Nude; Işıltılı Nude diyebiliriz bu renge.. Olduça güzel ve kullanışlı bir renk.. Yazın ışıltısını sonbaharda da devam ettirmek için güzel bir tercih olabilir :)
 Earthy Plum, vişne çürüğü gibi oldukça güzel bir renk. Tek kat uygulamada örtücülüğü yetersiz kalsa da 2-3 katta rengi kendini gayet güzel gösteriyor. Ayrıca dudak kalemiyle birlikte uygulandığında çok daha güzel bir verim alabilirsiniz.

 Avon Savage Koleksiyonunda ki  Supershock Gel Eyeliner yazımı okumadıysanız sizi hemen buraya alalım TIK TIK

*Basın ürünüdür. Objektir yorumlarımı içerir.

Benzer Yazılarım

1 yorum:

  1. Naturally nudeye bayıldım.Ve senelerdir bloğunuzu izleyen biri olarak keşke şu mavi kuş olmasaymış diyorum.Tam yazıya veya resimlere odaklanmışken dikkat dağıtıyor.Sanırım ben yazılarınızla arama sevimli bir kuşun bile girmesini istemeyecek kadar sizi dikkatle takip ettiğim için beni biraz rahatsız etti.

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara