Benefit,

Benefit Kaş Barı Deneyimi

16:28 chunlibeauty 201 Comments

Kaşlar, yüzün tüm ifadesini ortaya çıkaran, yüzün en önemli bölümlerinden biridir. Yüzümüzü daha dinamik ve çekici göstermek için doğru şekilde, işin uzmanları tarafından şekillendirilmesi gerekiyor. 

Bugün de 1976 yılından beri Dünya üzerinde servis veren LVMH (Louis Vuitton Şirketler Grubu) markası olan Benefit Cosmetics Kaş Barı deneyimini sizlerle paylaşmak istiyorum.  Bu arada Brow Barı biz yeni yeni duyuyoruz. Ancak ilk olarak 1976 da San Francisco’ da açılan butiklerinde Kaş Şekillendirme Servisleri vermeye başlamışlar. Bugünse dünya çapında 1200 lokasyonda, yılda 10,000,000 ‘* dan fazla kaşı şekillendirmeye devam ediyorlar. 
Şimdi size yapılan uygulamalardan kısaca bahsedeceğim. 
*Ayrıca kaşlarıyla sıkıntısı olanlar dikkat!  Postun altında harika sürprizler sizleri bekliyor.

Brow Bar servisinin en önemli özelliği  uygulamaları uzman bir kişinin   yapıyor olması.. Ayrıca Dünyada ilk defa böyle bir servis alışverişiniz esnasında gerçekleştiriliyor. Fakat bunu insanların gözü önünde değil de bu uygulama için ayrılmış özel bir alanda yapıyorlar.

* Brow Bar'da sadece kaş servisi değil, dudak üstü servisi, takma kirpik servisi de alınabiliniyor. 
 Kaşınıza  şekil verdirmek, kalıcı bir işlem yaptırmadan rengini daha belirgin hale getirmek ve gür görünmesini istiyorsanız bu uygulamayı tavsiye ederim.  Tamanen acısız ve 20 dakikanızı alıyor.

Benefit Brow Bar hakkında ;
*Tüm uzmanlar aynı eğitimi alıyorlar. Bu nedenle tatil için şehir dışına çıktığımızda bile kaşlarınızı emanet edebileceğimiz bir Benefit uzmanı daima bulabiliyoruz.
*Ağdaları bitkisel içerikli ve  acısız. Ağdanın yapışkanlığı ve çekimi hassas deriler için bile uygun deniliyor. Denedik ve onayladık.
 *Kaş kapaklarında düşme gibi bir soruna yol açmıyor çünkü yüz için gerekli yumuşaklıkta.. 
*Kaş Servisi sırasında kulllanılan çubuk ve fırça gibi yardımcılar, tek kullanımlıkmış. Cımbız, makas gibi yardımcılar dezenfekte edilmeden asla kullanılmıyor.

*Kullanılan boya kına özlü ve 20 güne kadar kalıcıymış. Bu süre kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. Boya en küçük ve cılız tüyleri bile besleyerek, kaşların kısa sürede daha gür görünmesini sağlar. Küs kaşlarınızı bu boya ile barıştırabilirsiniz

* Benefit kaş barlarında;
  1.  Adım kaş haritanız çıkartılır ve yüzünüze en uygun kaş şekli sizinle paylaşılır. 
  2.  Onayınızın ardından seyrek, gürlüğünü kaybetmiş, belirginleşmeye ihtiyaç duyan kaşlar için bitkisel içerikli boyamız ile renklendirme işlemi yapılır.
  3.  Adımda ağda ya da cımbız ya da her ikisi ile birlikte kaşlara şekil verilir. 
  4.  Son olarak kaş ürünlerimiz ile görünümüze son dokunuşlar gerçekleştirilir.

 Brow barda yapılan uygulamalar ve fiyatları;
*Kaş Şekillendirme: 35 TL 
*Cımbız Servisi: 35 TL 
*Kaş Boyama Servisi: 32 TL 
*Kaş Boyama ve Kaş Şekillendirme: 55 TL
*Dudaküstü: 15 TL 
*Kaş Şekillendirme ve Dudaküstü: 45 TL 
*Kaş Boyama, Kaş Şekillendirme ve Dudaküstü: 65 TL 
Takma Kirpik: 40 TL

Benim kaşımda kontur var bu sebeple aslında boyama servisine çok ihtiyacım yok. Ancak konturunuzun rengi kızıla ya da griye dönmeye başlamışsa bu boyama tekniği ile o rengi yok edebiliyorsunuz. (Boyanın kalıcılığı 15-20 gün)  
Uygulamayı göstermek adına bir kere denemek istedim.
İlk olarak Benefit Cosmetics Ulusal Kaş Uzmanı Özlem Özdem  ufak bir sağlık formu doldurttu.  Bunun nedeni  kınaya vb şeylere alerji durumunuza göre uygulama yapıyor olmalarıymış.   Formun ardından ilk önce kaşlar bitkisel kına özlü kaşları besleyen bir boya ile boyanıyor. Bu boya  küsen, ya da cansızlaşan kaşlarınızı besleyip daha canlı çıkmasını sağlıyor. Bu sebeple yaklaşık 3-4 kez yaptırdıkdan sonra kaşlarınızda bir artış gözlemleyebilirsiniz.  
Boya rengi olarak kişinin kendi kıl rengi baz alınıyor. 2 dakikalık beklemenin ardından kaş silinip şekillendirilmeye başlanıyor. 
Şekillendirmede altın bir oran var. Benefit aşağıda ki gibi kişiye özel kaş haritası çıkartıyor.
  Siz de bunu evde deneyebilirsiniz. Bir tahta çubuk ya da kalemi alın 1.Fotoda ki gibi burun kökünüzden kaşınıza doğru tutun bu sizin kaşınızın başlaması gereken yeri gösterir.
2. Olarak fotoğraftaki gibi yine burun kökünden göz bebeğinizin ortasından geçerek tahta çubuğunuzu tutun. Bu sizin kavisinizin başlama yerini gösterir.
3.Fotoda yine burun kökünden gözünüzün bitiş hizasına doğru tahta çubuğu tutun. Bu da sizin kaşınızın bitmesi gereken yeri gösterir.
Ufak bir dipnot olarak; yüzünüze giden kaş kalınlığını uzman görüşü alarak belirleyebilirsiniz. 

Boyama işleminden sonra yapılan ölçüm;

Ölçüm sonrasında kaşım altın orana uygun olduğu için sadece çıkan yerleri toparladık.
Bunun için önce bitkisel içerikli bir  ağda kullanıldı.  Yalnız bu ağda bildiğimiz sir ağdalardan farklı. Azuline papatya, lavanta ve gül özünden yapılan pudralı bir ağda.  Bu sebeple cilt yüzeyinde acıma, sarkma ya da alerjik reaksiyona yol açmıyor.

Boyama ve şekillendirme işlemi bittikten sonra  Benefit’in  Brow Zings  ve  Gimme Brow   kaş şekillendirme ürünleriyle kaşlarımıza son dokunuşlar yapıldı. Bizim kaşlarımız  Benefit Cosmetics Ulusal Kaş Uzmanı Özlem Özdem hanıma emanetti.  Ama yukarıda da dediğim gibi dünyanın heryerinde Benefit aynı kalitede hizmet sunduğu için hangi uzmana giderseniz gidin yine aynı şekilde şekillendiriyor. 

İlk boyamanın ardından renk göze epey koyu gelebilir. Bunun nedeni boşlukların dolup daha dolgun bir kaş olmasından kaynaklanıyor. 

Benefit Kaş Bar servisleri ne yazık ki her Sephora 'da yok bu sebeple olan yerler;

İstanbul Etiler Akmerkez AVM Sephora
 İstanbul Demirören AVM Sephora
İstanbul İstinye Park AVM Sephora
İstanbul Florya AVM Sephora
 İstanbul Bakırköy Capacity AVM Sephora
İstanbul Akasya AVM  Sephora
İstanbul Palladium AVM Sephora
 Ankara Panora AVM 
Ankara Tunalı Hilmi Sephora 
Mersin Forum AVM Sephora 
İzmir Agora AVM Sephora

Sürprizimize gelecek olursak;

 Bu postun altında Benefit ürünleri hakkındaki fikirlerinizi yorum olarak yazan bir kişiye 4 üründen oluşan bir paket hediye ediyorum. Katılım süresi 14/06/2015 gece yarısı 24:00 da sona erecektir. 
Paketin içeriği benimde severek kullandığım;

1-Gimme brow açık ya da koyu renk:  İçerdiği mikro fiber tüyler yardımıyla kaşların saniyeler içerisinde daha gür, belirgin olmasını sağlarken, doğal bir görünüm vererek bir kaş maskarasından çok daha fazlasını sunuyor. İçerdiği fonksiyonel fırçası ile kaş aralarına kolayca girerek uygulama imkanı sağlıyor. Provitamin B5 ile kaşları şekillendirirken aynı zamanda bakım yapan GIMME BROW, gün boyu kalıcılığını koruyor.
2- İnstant brow pencil; Ödül kazanmış, kolay dağılan pudralı yapısıyla dikkat çeken bu iki uçlu kalem ufak boşlukları kapatıyor ve fırça ucu bunu pürüzsüz bir şekilde yayıyor. Kalıcılığını günboyu koruyuan Instant Brow Pencil, üç renk seçeneği bulunan ile en açık renk kaşlardan en koyu renk kaşlara kadar doğal ve kusursuz bir görünümün en yeni tamamlayıcısı
3- Speed brow; Kaşların doğal rengini desteklerken, anında şekil almalarına ve daha kendinden emin bakışlara kavuşmanıza yarayan Speed Brow yalnızca birkaç saniyede kurur ve varlığı tüm gün korur. Her kaş rengine uygun olarak tek bir renk seçeneği bulunan bu kaş jeli, lifting etkili bakışların en pratik formülü.
4- High Brow: Bu benzersiz kalem, kaşların hemen altına uygulanarak tek bir hamle ile kaşların çok daha kalkık görünmesini sağlar. Mükemmel soft pembe rengi ile her cilt tonuna uyumludur

Kazanan;
30 numara ile;
Selvi Debran oldu Kendisini tebrik ediyorum adresini
chunlibeautyspot@gmail.com a bekliyrum

Benzer Yazılarım

201 yorum:

  1. Benefit urunlerini o kadar seviyorum ki fiyat olarak herkese hitap etmeseler de kesinlikle cok kaliteli cok islevsel urunler urettiklerini dusunuyorum en basitinden fake up kapatici evet belki digerlerine gore cabuk bitiyor ama benim sahip oldugim gibi kupkuru goz altlarina sahip insanlari o kadar iyi dusunmusler ki bunu hicbir markada gormedim gercekten bazen goz altlarim mor oldugunda yine pudra pudra durucak diye kapatici kullanamiyorum ama fake up buna gercekten cok guzel bir cozum benefitin kas urunlerini dogrusu hic kullanmadim ama kullanmayi cok isterim gercekten cok merak ediyorum sonra fondotenini deneme firsatim olmustu hello flowless olabilir adi ambalaji beni benden almisti tasarimlari o kadar harika ko ve they're real gercekten they're real oluyor hayatimdaki en sevdigim maskaramdi diyebilirim elimdekiler bitince tekrar donucem uzun zaman oldu kullanali fakat harika oldugunu dusunuyorum tum urunleri cok kaliteli ambalajlari harika goze o kadar hitap ediyor ki ama sadece goze hitap etmekle kalmiyor ayni zamanda tam da amacina yonelik urunler markayi cok cok seviyorum dedigim gibi pek cok markada gormedigim ayrintilar bu markada bizler icin dusunulmus!

    YanıtlaSil
  2. Olleeeyyy👍🏻 daha once uygulamayi yaptirarak cok memnun kalmis biri olarak sizlerede oneriyoruzzz🙋🏼
    Tamda urunlerim bitmisken en guzel urunler icin bende varim💪🏼

    YanıtlaSil
  3. Benefit ürünlerinde bugüne kadar hiç hayal kırıklığı yaşamadım. Neyi vaad ediyorsa onu gerçekleştiriyor 😉😍😘

    YanıtlaSil
  4. Benefit ürünlerini şimdiye kadar kullanmadım belki bu bir fırsat olur :)
    fluses@hotmail.com

    YanıtlaSil
  5. Dökülen kaşlarımı doğal bir şekilde dolduracak ifademi değiştirecek ürünlere benziyor :)
    Nihal yılmaz Nihal _745@hotmail.com nihalyilmaz745@gmail.com

    Teşekkürler Yazınız için

    YanıtlaSil
  6. Eğlenceli ve kaliteli hayaller ve gerçeklerin esitlendigi yer :)

    YanıtlaSil
  7. Benefit ürünleri hem cok kaliteli hemde paketleri cok albenili oldugu icin cok seviyorum :)))

    YanıtlaSil
  8. Gimme brow en Sevdiğim Kaş Ürünüm. Bende açık rengi var ama yazın koyu renginide denemek istiyorum 😊

    YanıtlaSil
  9. Benefit they re real maskara, jel eyeliner kullanicisi olarak ikisinden de cok memnunum. Hoola allik ve yine goz makyajimin daha kalici olmasi ve farimin reginin daha belirgin durmasi icin porefffesional far bazi;)) benefiti renkli ambalajlariicin bile tercih edebilirim aslinda:))) cekilise katilmak istiyorum;) ecceylan.s@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. Benefit urunlerinin hepsi ayri ayri cok guzel. Bu zamana kadar deneyip de hayal kirikligina ugradigim bir urun olmadi. They re real bittikce aldigim artik onsuz yapamadigim bir rimel. Urunler gorunus acisindan da diger markalardan cok farkli ve kendine ozgun ❤️

    YanıtlaSil
  11. Porefessional olmadan makyaj düşünemiyorum. Kendisinden çok memnunum.

    YanıtlaSil
  12. Türkiye de hep var olmasını istediğim markalardan biri :) Özellikle benefit porefessional' e bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  13. Benefit'in özellikle makyaj ürünlerinj seviyorum ama fiyatlarini biraz pahali buluyorum.

    YanıtlaSil
  14. Benefit gimme brow denemiş ve cok memnun kalmıştım high brow denemeyide çok isterim :)

    YanıtlaSil
  15. benefit yüzümüze yaptığı etkiyle adındanda anlaşılacağı gibi "yarar" mekanizmasını çalıştırıp bizi mükemmel hissettiriyor. yagmursenturk_@hotmail.com

    YanıtlaSil
  16. Benefitin pudrasını ve they're real maskarasını beğenerek kullanıyorum. Kaş ürünlerini ise daha önce hiç denemedim denemek isterim. k_secil@hotmail.com

    YanıtlaSil
  17. Benefit ürünlerini şimdiye kadar pek kullanma fırsatım olmadı belki de bu çekiliş güzel bir fırsat olabilir benim için :) Ancak gerek değişik, orjinal ürün isimleri gerekse ambalajları nedeniyle Benefit mağazalarda ilgimi oldukça çok çekiyor. Kendimi orada buluveriyorum. San Francisco kökenli olması ve uzun yıllardır bu sektörde olması nedeniyle işlerinde profesyonel olduklarını düşünüyorum. Dökülen ve şekilsiz kaşlarım için Kaş Bar uygulaması ilaç gibi gelecek. En kısa sürede deneyeceğim. Türkiye'de çok yönlü hizmet veren (Kaş Barı gibi) Benefit gibi firmalar görmek çok güzel. Bir de Amerika sitesi gibi online satışa başlasalar çok mutlu olacağım. Hem deneme boy ürünlerini de sample olarak alabiliriz. Ayrıca Kaş Bar gibi Airbrush Tan servisi de çok güzel olur. Yine yurtdışında olan Social Club'ı da çok faydalı bence. Görüşlerim bu şekilde umarım en kısa sürede deneyimleyebilirim.

    YanıtlaSil
  18. Benefit markasına tam olarakta kaş ürünü olan gimme brown ile başladım. Anlatmaya pek lüzum yok çok pratik ve kalıcı diğer ürünleride söylediği çoğu şeyi gerçekleştiriyor. Benefit in makyaja bakış açısı diğerlerinden daha farklı olduğu için herkesin seveceği illa ki bir ürün vardır.

    YanıtlaSil
  19. Benefit'in birçok ürününü kullanıyorum. Allığından, they're real maskarasından ve porefessional gözenek küçültücüsünden epey memnunum. Sevgiler.😊

    YanıtlaSil
  20. Eskiden takibe alanlar da dahil midir instagram çekilişine?

    YanıtlaSil
  21. Bir suru muadili cikti ve ben hemen hemen hepsini kullandim ama hep ona geri dondum. Madem konu kaş ben ❤ gimme brow. Cok dogal duruyor daha havali gosteriyor. Fircasi ise ustune tanimiyorum. Ambalaji da guzel eski kutulara badem yagi koyup kaslarima surmek icin kullaniyorum 🙈

    YanıtlaSil
  22. Benefit markasini deneme sansim olmamisti belki bu surpriz hediye sayesinde bu sansi yakalarim :)

    YanıtlaSil
  23. Benefit kaş barlarına ben de bir süre boyunca sıklıkla gittim. Kaşlarım düzene girdiyse onların sayesindedir :)) Gimme Brow da o zamanlarda aklıma düşmüştü. Enfes bi ürün ama high brow da inanılmaz başarılı diye düşünüyorum. Ay hadi inşallah :)

    YanıtlaSil
  24. Merhaba, benefitin bir çok cilt makyaj ürünlerini çok beğenerek kullaniyorum. Hello flawless fondöten ve pudra birde Gözenek kapatıcı olan bazı favorileri üçlüm. Yağlı ve akneye meyilli bir cildim olmasına rağmen çok rahatlikla yaz kış günlük makyajimda kullanıyorum. Kaş ürünlerini hiç denemedim ama merak ediyordum bu sebeple katilmak istedim.

    YanıtlaSil
  25. benefit ürünleri cazip paketleri, kaliteli yapıları ile gözlerimi dolduruyor. biraz pahalı lakin buna değiyor. kaşlara gelecek olursak bir insanın iafadesini çok değiştirebiliyor. yeni yeni kaşlarımın önemini anlıyorum, bu set ile çok daha güzel olacaklar. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  26. Benefit they're real porefessional ve benetint surekli kullandigim urunler ve tam performans vermeleri sebebiyle yine hep alacagim turden . Sirin ambalajlari ile her daim cazip ve soruna odakli bir urunu mutlaka var bu yuzden seviyorum

    YanıtlaSil
  27. Kaşlarında kontör olmadığı halde kaşlarını beğendiğim iki arkadaşım benefit kullandklarını söylediği günden beri merak ediyorum bu ürünleri

    YanıtlaSil
  28. Merhaba Chunli ☺ Benefit ürünlerini hiç kullanmadım bu çekiliş denemem için bir fırsat olabilir ☺ Umarim bana çıkar kaşlarim çok seyrek ve cılız tam ihtiyacım olan ürün bu ☺ sevgiler 😘 cigdem Gürsoy tindem17@gmail.com

    YanıtlaSil
  29. Benefıt pure fessıonal senin tavsiyen üzerine aldım Busecim öyle memnunumkı
    Benım kocaman gızeneklerımı yok edıyor Hele o kadıfemsı yumusaklıgı
    yokmu..Ona bitiyorum.Senin tavsiyelerın benım ıvın cok onemlı
    Zaten kasların cok guzel bu ıslemden sonra dahada guzel olmustur
    emınım .Benımde kaslarım seyrek umarım senın sayende denıme sansı bulurum.Herkezr
    basarılar:))

    YanıtlaSil
  30. Su zamana kadar sadece fondoten ini kullandim, cok guzeldi. Umarim bu urunleri de kullanma şansım olur :)

    YanıtlaSil
  31. son zamanlarda kaşlarıyla çok uğraşan biri olarak bu ürünleri merak ediyordum,belki deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
  32. Henüz tanışmadım benefit markasıyla Yaşadığım Şehirde malesef yok sayenizde tanışırım inşallah 😊

    YanıtlaSil
  33. Buse'cim merhaba tatlım, bu aralar biz de bir arkadaşımla beraber kaş kontürleme, kalıcı kaş .... gibi konulara takmış durumdayız, hatta Nişantaşı'nda birçok yere gittik, ama bir türlü cesaret edip yaptırmadık, ben de kendisine bu kaş barlarını önerdim , senin yazını görünce tek tek okudum valla :) şimdi içim daha rahat etti, en kısa zamanda biz de kendimizi Benefit Kaş barının kollarına atıcaz gibi duruyor :) Bu arada sana da çok yakışmış çok beğendim canım, seni kocaman öpüyorum, inşallah en kısa zamanda seninle tekrar görüşürüz :)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  34. açıkçası henüz hiç kullanmadım, zira Bodrum da yok maalesef, ve kaşlarım çok sorunlu, elbette katılıyorum

    YanıtlaSil
  35. Benefit kaş barına uğramış biri olarak çok memnun kaldım çok mutsuzdum ince ve yer yer açıklarım vardı ama bi kaç gitmemle düzeldi kaşlarım ve Şekli oturdu sadece kullanımdan sonra ağdadan olsa gerek sivilcelenme yaptı kaş çevrem oda kişiden kişiye değişir diye tahmin ediyorum. Benefit ürünleri gerçekten Vaad ettiğini yapıyor ama çok uzun kullanılmıyor ürünler hemen bitiyor ve fiyata bakıldığında öğrenci için çokta mantıklı gelmiyor yinede bir vazgeçilmez tabikide

    YanıtlaSil
  36. Benefit ürünlerini çok beğeniyorum. Bu ürünleri de çok istiyorum ☺️

    YanıtlaSil
  37. Kaşlarım çok seyrek ve ürünü kullanmak isterim...

    YanıtlaSil
  38. Benefitin o kadar tatlı paketlemeleri varki nedense baktıkça içim açılıyo kullandığım zaman evet işte şimdi tamam diyorum . Gözüme hoola kestirdim uzun zamandır . En sevdiğim markaların başında alıpta pişman etmiyor . Umarım daha fazla ürününü deneme şansım olur :))

    YanıtlaSil
  39. Benefit'in birçok ürününü senelerdir kullanıyorum. Hangi birini methetsem bilemedim :) gözenek küçültüsü enfes, aydınlatıları doğal ve şahane, likit allıkları pek doğal, allıkları ile doğal bronzluk, rimelleri ile ok gibi kirpikler vb... Teşekkürler Benefit beni bir Barbie'ye dönüştürebildiğin için :) Erkeklerin "Yıkamadan almayınız!" tabirini longlastingliği ile ortadan kaldıran marka :) (İnstagram: Byzn)

    YanıtlaSil
  40. henuz bir benefit urunu kullanma sansim olmadi. umarim bu cekilis ile bu sansi ben yakalarim:)

    YanıtlaSil
  41. Benefit'in krem farlarını çok beğeniyorum. Yapıları incecik , yumuşak ve kolay uygulanıyorlar. Üstelik harika renklere ssahipler ayrıca Fake Up makyajımda en büyük yardımcım. Kuru göz altlarımı hem nemlendiriyor hem de ıslak bitişiyle oldukça doğal duruyor. Yani Benefit <3 ben :)

    YanıtlaSil
  42. Bursa'da olmadığından benim için zor ulaşılır ama hep aranırdır kendileri😊❤️

    YanıtlaSil
  43. Benefit in urunlerini cok seviyorum. Son zamanlarda kaslarimla sorunum var oyuzden bu urunlerini denemek isterim

    YanıtlaSil
  44. ya yaa benim olsunnnn !!! :)

    YanıtlaSil
  45. Kusursuz makyaj ve daha da güzelleşmeye için tek gereken ürünlere sahip olmak. Kullanmayanlara tavsiye 1 kere alın tama lin

    YanıtlaSil
  46. En güzel kaşlar için 💃💃

    YanıtlaSil
  47. Anastasia Beverly Hills Türkiye'de bulunmadığından çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Gimme Brow serisi Türkiye'deki en iyi kaş ürünleri! Sırf ambalajı için bile alınabilinecek ürünlere ki bir de kaliteli, tadından yenmez! :)

    YanıtlaSil
  48. Benefit sadece ambalajlarıyla bile kalbimizi çalarken bir de profesyonel hizmetleriyle baş tacı oluyor. Teşekkürler! 💐

    YanıtlaSil
  49. Merhaba😊 Makyaji ve kaslarimin seyrek olmasindan dolayi kas makyajini severek yapiyorum.Pek cok yerli ve yabanci makyaj blogu takip ediyorum ve makyaj yapmayi kaliteli guzel urunleri bu sekilde ogrenebiliyorum.Benefitin kas urunlerinin de cok basarili oldugunu duydum.Ben daha cok kas fari kas kalemi ve kas sabitleyici maskaralar kullaniyorum ve genelde uygun urunler tercih etmek zorunda kalabiliyorum.Ama guzel kaliteli dogru bir makyaj icin butcemi asan urunler de aliyorum arada.Ozellikle kaslarim konusunda sikintilarim oluyor kil teknigiyle kalici makyaji da dusundum fakat yasimin genc olmasindan dolayi cok cesaret edemedim ama ilerde dusunuyorum.Ozellikle bu kas icin olan paketi denemeyi cok istiyorum.Umarim alabilirim ve memnn kalirsam da devam ederim😊 Jerkese iyi gunler :)

    YanıtlaSil
  50. ne yazık ki bulunduğum şehirde benefit bulamıyorum :( denemek güzel olacaktır:)

    YanıtlaSil
  51. Gerçekten kaşlarımın şekli çok bozuldu, uzman eline ihtiycı var. Antalyada vardır belki diye çok ümitlendim ama olmadığını görünce çok üzüldüm :( çekiliş de harika olmuş gimme brow'u denemeyi çok isityordum :)

    YanıtlaSil
  52. Çok faydalı ve başarılı bir yazı olmuş:) burdanda katıldımmmm :)

    YanıtlaSil
  53. Benwfit ürünleri ambalajları ile insanı cezbediyor . kaş doldurmaya çalıştığımda ne kadarda mahmut emmi olsamda bu ürünleri denemeyi çok isterim.

    Sevgilerimle
    yildiz111@hotmail.com

    YanıtlaSil
  54. Gimme browun acik rengini kullandim iki kere aldim cidden guzel simdi koyu rengini merak ediyorum koyu kumralim cunku..akilli urunleri var adi ustunde insanin yasamina yarar saglayan urunleri ..hediyeleri cok isterim ;) yesimoz83@gmail.com

    YanıtlaSil
  55. high glow brow u severek kullanıyorum bugün instagramımda paylaştım hatta . diğerlerini deneme şansım olmadı ama kısa sürede denemeyi planlıyorum heycanlandım Busii

    YanıtlaSil
  56. Hiç kullanmadım bu markanın ürünlerini deneyimlemek isterim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  57. benefit ürünlerini cok merak edıyorum tam evet bu ay alıcam dedıgımde hooop baska uygun fıyatlı muadılını buluyorum benefıt rafa kalkıyor...umarım sansım olur bu sefer :)

    YanıtlaSil
  58. Bulunduğum şehirde benefit ürünleri olmadığından ne yazık ki daha önce hiç kullanmadım.
    Ama denemeyi çok isterim.. :)
    Sevgiler..
    fndkfndk@gmail.com

    YanıtlaSil
  59. güzel bir cekiliş...ama artık cok az paylasımda bulunuyosun bizlerle...daha fazla bilgi istiyoruz:) bende katıliim cıkmaz bana biliyorum ama olsun herkese bol sans...mailim karhanzehra@gmail.com

    YanıtlaSil
  60. Ben de Benefit ürünlerinden hiç denemedim ve bu set çok güzel görünüyor.. Kaşlarım dağınık olduğu için bu seti kazanırsam çok mutlu olurum.. :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  61. Bulunduğum şehirde Benefit ürünleri olmadığından ne yazık ki daha önce hiç deneme şansım olmadı .
    Ama denemeyi çok isterim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  62. kaaslarimi ala ala azalttim...umarim bnm olur..eda bozoglan

    YanıtlaSil
  63. Benefit Benefit Benefit her zaman makyajımda kullandıgım makyajımın yardımcısı Benefit ürünlerini severek kullanıyorum ve bu ürününü de denemeyi cok cok iatıyorum yaşasın BENEFİT 😍🎀💝💎

    YanıtlaSil
  64. Benefit kaş barı uygulamasını 1 yıldır kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum Tunalı Canan Hanımı herkese öneririm oldukça ilgili kendisi :) Benefitin özellikle allıklarını çok severek kullanıyorum ve kaş ürünlerini çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  65. Kaş barı hizmetinden hiç faydalanmadım ancak kaşları oldukça sorunlu ve kalemsiz bakkala dahi gidemeyen biri olarak söyleyebilirim ki benefit instant brow pencil açık ara kullandığım en iyi kaş kalemi. Kaş farı kullanmayı beceremiyorum ve kalemler çoğunlukla doğal durmuyor ancak instant brow pencilin renkleri ve dokusu o kadar mükemmel ki kaşa %100 uyum sağlıyor, renklerin hafif küllü olması da özellikle benim gibi açık renk kaşlılar için adeta Şam'da kayısı)) Diğer kaş ürünlerini henüz kullanma fırsatım olmadı ama bu çekiliş sayesinde umarım olur.(nihalkoseoglu@gmail.com)

    YanıtlaSil
  66. Benefit cok sevdigim bir marka, güle güle kullan yeni kaslarini, gayet hos duruyorlar ;)

    YanıtlaSil
  67. Benefitin bir çok ürününu deneme şansım olduğu için cogundan memnun kaldım özellikle porefessionel baz bir harika :) küçük Setler halinde ki ürünleri ise ilk tanışma olarak cok işlevsel oluyor 😊

    YanıtlaSil
  68. Benefitin albenili ambalajlarına bayılıyorum😍 fiyat olarak her kesime hitap etmiyor ama ürünleri çok güzel bu ürünleride denemek nasip olur inşallah :)

    YanıtlaSil
  69. Benefitin şimdiye kadar kullandıım ürünlerinin arasında hüsrana uğradığım hiç bi ürün olmadı. Özellikle porefessional ve they're real maskara vazgeçilmez makyaj mazemelerim arasında. Gimme brow ne zamandır alınacaklar listemde olupta bi türlü alamadığım bi üründü. Birde bu şekilde setle kazanırsam, gökten altın yağamış kadar mutlu olurum🙏😁

    YanıtlaSil
  70. Ben de daha önce benefit ürünlerini kullanmadım ama kullananlardan memnun olduklarını duyuyorum. Bana çıkarsa belki benim de kullanma şansım olur inşallah!

    YanıtlaSil
  71. benefitin kullandığım ürünlerine bayılıyorum , bunları da denemek isterim :)

    YanıtlaSil
  72. Kaşlarımın aralarında boşalma oldu . Tam da istediğim şey suan Benefit 🙈😁
    busebeyza2011@gmail.com

    YanıtlaSil
  73. High brow cok guzel bir urun kullandim. Benefit urunleri her butceye hitap edemesede fonksiyonel ve kaliteli fakat kas uygulamasinn her sephora da olmamasi uzucu bana yakin hic bir yerde yok mesela yayginlastirilmali

    YanıtlaSil
  74. Kaşlarımı bir türlü sevemiyorum, çok kısa seyrek ve cansizlar.. Bu nedenle yuz ifademi bozduklarininda farkindayim. Benefit zaten başlı başına çok iyi ve kaliteli ürünlere sahip, kaş ürünlerini öncelikle Benefit ve senin sayende kullanmaya başlayarak değişimi görmeyi bakışlarımın güzelleşmesini ve kendimi sevmemi heyecanlaa istiyoruum 😊 çok methini duydum eğer o şanslı kişi ben olursam hiç bir şey için geç kalinmadigina bir kez daha kanaat getiricem 😊😊 Benefitle hariika bakışlar harika kaşlar 🙏🙏🙏😊

    YanıtlaSil
  75. bir üniversite öğrencisi olarak benefit brow zings- medium paletini harçlığımı biriktirerek aldım ve bayılıyorum! keşke bu kadar pahalı olmasalar da birçok şey alabilsek :( bu paket kime giderse kesinlikle çok şanslı!
    keles.mervee@gmail.com

    YanıtlaSil
  76. kaslarim cok seyrek oldugu icin bir suredir internetten bu tarz urunleri arastiriyordum.benefitin urunleri baya dikkatimi cekmisti ancak urunler biraz pahali oldugu icin almaya cekindim acikcasi bir de memnun kalmazsam diye. umarim urunler bana cikar :)

    YanıtlaSil
  77. Benefitle bir dergi sonucu tesadüf eseri 2 ay önce tanıştım. Dergide kaş barı ile ilgili bilgi veriliyordu hemen ertesi gün kaş barı bulunan Sephoradan randevumu aldım. En son 1 hafta önce 4. Uygulamamı yaptırdım ama ilk uygulamadan sonra bile farkı gördüm yakın çevrem bile hemen farketti. Bir randevumda her zaman benimle ilgilenen arkadaş izindeydi biraz tereddütte olsam da gittim ama ne yapılan uygulamada ne de sistem de hiçbir fark yoktu herşey birebir aynıydı. Çok çok memnun kaldım. Şimdi herkese öneriyorum. Ayrıca İnstant Brow Pencil kaş kaleminden de aldım ve çok memnun kaldım ama bitmek üzere :( bilmem anlatabildim mi ;) inşallah ben kazanırım bu ürünleri 🙏🏽

    YanıtlaSil
  78. Diger tum markalarda fiyata takilmama ragmen fiyatlari asla umrumda olmayan cunku aldigi paranin hakkini veren marka !! Tek bi makyaj markasi olacaksa iste o benim icin benefittir. High beam ve they are realin hastasiyim.

    YanıtlaSil
  79. Benefit brow kaş maskarasını çok merak ediyorum.güzel bir çekiliş.umarım bana çıkar.katılan herkese bol şans.
    laylaylom2014@gmail.com

    YanıtlaSil
  80. aaa süpermiş, çok bilgilendirici bir post olmuş, ellerine sağlık. Hediyelerin de çok güzel. Herkese bol şans, en çok da bana tabi :)
    mesinkaleminden@gmail.com
    www.tidyghost.blogspot.com

    YanıtlaSil
  81. Benefit kullanıcısıyım ama kaş ürünlerini henüz deneme fırsatım olmadı, merak ediyorum. Bana çıkarsa ne güzel olur:)
    sewil4001@hotmail.com

    YanıtlaSil
  82. Kaşlarım çok seyrek olduğu için Benefit'in bu güzel setiyle onu şekillendirmek istiyorum ☺️

    YanıtlaSil
  83. Ambalajlarinin tasarimi-şıklığı ve urunlerinin kalitesiyle ilgimi çeken bir marka. Ve en merak ettigim ürünleri ise kaş urunleri. Dilerim kazanan ben olurum :))

    YanıtlaSil
  84. Benefit kullaniyorum maskara ve gloslari harika: )))

    YanıtlaSil
  85. Ilk benefit deneyimim mascara roller lash ile oldu o kadar memnun kaldim ki bu zamana kadar kullandigim en iyisi diyebilirim bu yuzden ikinci deneyimim olmasini isterim 😍😁😁

    YanıtlaSil
  86. Benefit hayvanlar üzerinde test yapmamasiyla, porefessional mucizesiyle, hoola vazgeçilmeziyle, fake me up kapatıcı güzelliğiyle, efsane they're real mascarasi ve ambalaj sirinligiyle sevdiğim bir marka. İzmir'de tek 1 mağazada Kaş uygulaması olması ve randevu saati bulAnama derdi olmasa harika olurdu😊

    YanıtlaSil
  87. Benefit ürünlerini hep severek kullandım en sevdiklerim hoole bonzer, porefessional primer, benetint ve erase paste şimdiden teşekkürler herkese bol şans.

    YanıtlaSil
  88. Benefit'in fondotenini ve gözenek küçültücü ürününü kullanıyorum her ikisi de eksiksiz ürünler. Kaş ürünleri şu sıralar sıkı takibim altında umarım bana çıkar tam yerinde olur 🙈☺

    YanıtlaSil
  89. Denemek için güzel firsat 👍

    YanıtlaSil
  90. Benefit Ürünleri özellikle akneye meyilli ciltler için çok uygun ama asıl etkileyici olan ürün ambalaj tasarımları.gördüğünüzde bile gülümsemenize sebep:)

    YanıtlaSil
  91. Benefitten bir şey alınca çocukken pamuk şeker aldıktan sonraki kadar mutlu oluyorum çok tatlış ambalajları beni benden alıyorr ☺️

    YanıtlaSil
  92. Harika görünüyorlar. Benefit kalitesi

    YanıtlaSil
  93. Benefit ürünlerinden sadece push up liner'a sahibim hediye olarak minik boyunu kazanmıştım şehrimde sephora olmadığı için diğer benefit ürünlerini deneyemiyorum inş kazanıp denemek isterim kaş ürünlerini. tayyibemutlu123@gmail.com

    YanıtlaSil
  94. Bugüne kadar hiç benefit ürünü kullanma şansım olmadı 😅

    YanıtlaSil
  95. Sadece rimelini kullanıyorum. Biraz pahalı ama değiyor. Kaşlarımda boşluklar var denemek isterim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  96. benefit kaş kitini 3 yıldır kullanıyorum ve çokkk memnunum. umarım diğerlerini kullanma şansımda olur..:) yildirim.naime@gmail.com

    YanıtlaSil
  97. Sırf ambalajının güzelliği için bile alınır benefit :)

    YanıtlaSil
  98. They re real bittikce aldigim artik onsuz yapamadigim bir rimel. Urunler gorunus acisindan da diger markalardan cok farkli ve kaliteli. Benefit ürünlerini şiddetle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  99. merhaba...ben porefessional kullanıyorum...gerçekten dediğini yapıyor...başarılı bir ürün...keşke fiyatları daha uygun olsa daha çok benefit kullanabilsek...

    YanıtlaSil
  100. Benefit hep kullanmayı çok istediğim bir marka, ancak bulunduğum yerde sephora yok ki gidip bakayım deneyeyim. BENEFİT annemin bile bildiği bir marka, Mac Bobbi Brown vs. Bunları hep bloglardan öğrendim bir kaç sene önce ama Benefit annem sayesinde. O güzel cicili bicili ambalajlariyla gözümde hep 1 numara. İnşallah kısmet olur bir gün alıp alıp kullanmak, daha yeni başladım makyaj malzemeleri almaya.

    YanıtlaSil
  101. Benefit urunlerini simdiye kadar denemedim belki bu iyi bir firsat oldugunu dusunuyorum.Fakat deneyimlemesemde gerek ambalaj guzelligi gerekse cevremden edindigim olumlu elestirilerle kalbimdr yer kazandi.Burdan olmasada kendim en yakin zamanda benefit urunlerinden temin edecegim.Ozellikle speed brow ve gimme browu edinmeyi cok istiyorum cunku kas bir insanin yuzunu cok degistiriyor ve bu urunlerin kaslarda cok basarilI oldugunu bir cok kez duydum tesekkurler bu firsati yarattiginiz icin insallah ben kazanirim :)

    YanıtlaSil
  102. Benefit ürünleri hem çok kaliteli hem de ambalajları harika :)

    YanıtlaSil
  103. Kullandığım tüm benefit ürünlerinden memnun kaldım özellikler erase paste hergün kullandığım bir ürün :)

    gulcintaskin1@gmail.com

    YanıtlaSil
  104. Benefit'in pudra ve lolly tint'ini kullanıyorum, güzel bir marka ama her ilde olmaması, internet satışı olmaması ürünlere ulaşmayı çok zorlaştırıyor.

    YanıtlaSil
  105. fiyatlarını çok yüksek bulmakla birlikre benefit ürünlerinin her biri arzu nesnesi :) özellikle likit aydınlatıcı ve allıkları.

    YanıtlaSil
  106. Kaşlarının dökülmesinden boşluklarından muzdarip bir ben var burada.

    YanıtlaSil
  107. benefit denince aklima gozenek geliyor.bence bazi cok onemli bir urun. ama efsane olmus urun sayisi cok fazla bence

    YanıtlaSil
  108. Benefit ürünleri çok kaliteli ve güzel ambalajlarıçok şirin ancak büyük şehirlerin dışında ulaşma imkanı yok online satışı olsa birçok kişi çok mutlu olur :)

    YanıtlaSil
  109. Benefit bir harika gerek tasarımları olsun gerekse ürünleri bu kas setide muazzam özellikle kas maskarasinin fırça kucuklugu uygulamada büyük rahatlik hiç bir üründe bu rahatlığı bulamadım

    YanıtlaSil
  110. Benefit ürünleri ile Primping with the Star set sayesinde tanıştım.O günden beri her ürününü merak ediyor ve denemek istiyorum. Bu yüzden bu çekilişte de şansımı deniyorum :)
    mmerwe.blogspot@hotmail.com
    instagram : mmerwe_

    YanıtlaSil
  111. Bursa da yaşadığım için bi türlü deneme fırsatı bulamadığım ama çok merak ettiğim marka hiç olumsuz yorum duymadım inşallah bana çıkaaaar :) sedaayagcii@hotmail.com

    YanıtlaSil
  112. Benefit ürünlerini girdiğim her sephorada acaba beklentimi karşılarmı, pişman olurmuyum aldığıma acaba alerji yaparmı cildimde veya bu fiyata değermi diye şüphe etmeden endişelenmeden gözüm kapalı alıyorum 😊 favorim erase paste kapatıcı bayılıyorum ya 😍 kaş ürünlerinide bi şansım olursa denemek isterim sayenizde 🙋

    YanıtlaSil
  113. Benefit ürünlerini daha önce deneme imkanım olmadı ancak kaş ürünleri maskara ve allıklarını denemeyi çok istiyorum. Umarım bana çıkar ve deneme fırsatı bulurum

    YanıtlaSil
  114. Benefit'in eminim ki benim gibi pek çok insanı çeken ilk yanı markanın kendine has esprili ambalajları :) Benefit biz kadinlari hem makyajla hem de gülücüklerle güzelleştirmeyi çok iyi biliyor :) Tüm ürünleri hoş fakat benim favori ürünüme gelirsek kesinlikle 'Girl Meets Pearl' . Hatta o kadar benimsedim ki kendime uyarlayip 'Zeynep meets Pearl' olarak kullanıyorum :) Abartısız bir aydınlık verdiğini söylemeliyim. Rengi,dokusu ve kokusu çok güzel :) insanı baymıyor , yormuyor ve öyle aşırı buram buram da kokmuyor. yüze yedirildiğinde mükemmel bir ışıltıya dönüşüyor. Belli belirsiz ama etkisi kocaman :) Ayrica orjinal boyunun çok hoş bir mekanizması var görmeniz gerekiyor :) Siz de benim gibi bir çok aydınlatıcı deneyip bir türlü karar veremediyseniz kesinlikle koşun ve bir tane 'Girl Meets Pearl ' edinin... üstelik orjinal boyu almak zorunda değilsiniz , deneyebilmeniz için küçük boyları da satılıyor... ama eminim ki denedikten sonra o karizmatik mekanizmali GMP'ye bir an önce kavuşmak isteyeceksiniz:)
    Sevgiler :*

    YanıtlaSil
  115. Benefit ürünleri ile ilgili pek fazla bilgiye sahip değilim görüntü ambalaj olarak süper içerik olarak fazla bilgiye sahip değilim umarım bu çekiliş sayesinde tanışma fırsatım olur :) evet keşke online satış olsa da bizde tanıyabilsek böyle cekilislerle fırsat verdiginiz için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  116. Yazıyı okuduğumda benefitle yeni tanışan biri olarak wauw dedim kızları şımartan bir hizmet bu. Hele kaşlarıyla sorun yaşayan biri olarak bu süper bişey benim için. Bitkisel içeriği de üstüne cabası = mutluluk

    YanıtlaSil
  117. Benefit gime browı severek kullanıyorum umarim digerlerinide deneme sansim olur:))

    YanıtlaSil
  118. Benefit urunlerini once gorunusune bakip alirsiniz, daha sonra kalitesini gorup almaya devam edersiniz :) benetint is love <3

    YanıtlaSil
  119. Benefitin en başta ambalajları çok güzel bu zamana kadar kullanma fırsatım olmadı umarım bu bir başlangıç olur kaşlarım çok seyrek ve dökülüyo inşallah bana çıkar ☺️ beyza.tanis@hotmail.com

    YanıtlaSil
  120. Benefit urunlerine bayiliyorum e tabi deneme sansimin olmadigi kas urunlerinide oldukca merak ediyorum. Oldukca az kaşim olunca tabi :D degisik urun denemeyi seviyorum benim favorilerim they're real ve neredeyse yeni kesfettigim chacha tint. Umarım beni görürsunuuuz :) ♥♥♥♡♡

    YanıtlaSil
  121. Benefir der ve susarım 👍🏼☺️

    YanıtlaSil
  122. Bu ürünleri denemeyi ben de istiyorum :)
    Umarım şansım yaver gider
    ardalifatma@gmail.com
    http://dafinyapragi.blogspot.com/
    sevgiler

    YanıtlaSil
  123. Benefit ürünlerini başlı başına merak ediyorum zaten kullanici yorumlarini okudugum kadariyla olumsuz bir elestiri de almadim. buda denemem acisindan benim için büyük bir şans. Umarim bu şansı yakalayabilirim. Sevgilerle

    YanıtlaSil
  124. Benefit ürünlerinin ambalajlarını çok seviyorum. ❤ ❤ ❤ Gerçekten çok sevimliler 😄😄😄

    YanıtlaSil
  125. Sephora'ya gitme sebebim benefit desem abartmam sanirim. Ambalajlarina ve kelime oyunu yaptigi isimlerine tam anlamiyla bayiliyorum! Bugune kadar denemek istedigim bircok urunu vardi ama ogrenci oldugumuz icin tabiki her birini alamiyoruz, ozellikle kaslarim seyrek oldugu icin ve aldigi ovguler yuzunden tabiki kas mascarasini almak cok istiyordum, muadillerini denedim ama hicbiri cok iyi degildi, bazilari yapis yapis birakti vs. Bu sirada cekilisinizi gordum ve katilmak istedim tam ustune denk geldi diyebilirim sansimi denemek istedim :)

    YanıtlaSil
  126. Benefitin urunlerinden alliklarini ve rimelini cok severek kullanmaktayim ,alabilen herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  127. Benefit Hoola favori bronzerım. Kaş ürünleri de denemeye değer görünüyor :)

    YanıtlaSil
  128. Şu güne kadar herhangi bir Benefit ürünüm olmadı ama ünü yadsınamaz tabi ki :) O yüzden çok merak ettiğim bu markayı bu ürünlere beraber denemeye başlasam fena olmazdı :)

    YanıtlaSil
  129. Benefit ürünlerin en çok ambalajlarını seviyorum.

    lifestyleofsiri@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. Ozellikle porefessional ve hello flawless benim favorilerim. Diğer ürünleri denemk icin sabirsizlaniyorum:)

    YanıtlaSil
  131. Benefit ürünlerini çok seviyorum çünkü aldığım her ürün parasını hakediyor , tam istediğim şekilde oluyor , cildime zarar vermiyor. Benim hassas cildim var ama hiç bir kızarıklık yapmıyor. Kaş setini almak çok istedim ama fiyatı biraz fazla geldi inşallah bunu kazanırım.

    YanıtlaSil
  132. Benefiti denemek icin geç kalmıştım zaten ;) iyi bir firsat!

    YanıtlaSil
  133. Rockateur harika bir allık, en kısa zamanda Hoola bronzerı da alıp denemek istiyorum. Ve bu kaş ürünlerinin her birini çok merak ediyorum. Bana çıkarsa çok mutlu olacağım 😊 busrazeynepozdemir@gmail.com

    YanıtlaSil
  134. They're real mascarasini kullandim sadece ve bayildim. Tam da istedigim dolgunlugu veriyor kirpiklerime ve birbirinede yapistirmiyor. Harika bir urun. Vazgecemedigim mascaralardan biri oldu. Bunun yani sira rockatoure blush gozume kestirdigim urunlerinden biri. Her ten rengi ve makyajla kullabilabilecek bir urun.

    YanıtlaSil
  135. Ürünlerini deneme şansım olmustu gerçekten harika! Favorim porefessionel ve rockateur allık! Ama sorunlu kaslarimi bu setle şekillendirmeyi cok isterim. Bütün whatsapp kız grubumuzla beraber hemde :)

    YanıtlaSil
  136. Ben kullandığım makyaj malzemelerinden asla vazgeçemiyorum sebebi ise başka ürünlerin cildime zarar vereceğini düşünmem benefiti etrafımda kullanan bir çok kişiden duydum ve güzel yorumlar aldım buna rağmen yine elim bir türlü gitmedi bu çekiliş benim için bir fırsat olur diye düşündüm inşallah bana çıkar bende benefite bir adım atmış olurum 😊

    YanıtlaSil
  137. Yazınız çok bilgilendirici olmuş benim de bu konuda sorularım vardı sayenizde hepsi cevap buldu :) benefit ürünlerinden birkaç ürün denemistim ve denediğim ürünlerden memnundum. Kaş setini de sizin sayenizdr denesem hiç fena olmaz hatta çok çok iyi olur sevgilerrr :)

    YanıtlaSil
  138. Benefit'in maskarasinj kullaniyorum ve cok memnunum şehrimde olmadığı için şehir dışındaki kuzenime aldirip buraya yollattiriyorum maskarayla aram çok iyi umarım benim olur :)

    YanıtlaSil
  139. Benim Benefit ürünlerini şimdiye kadar pek kullanma fırsatım olmadı belki de bu çekiliş güzel bir fırsat olabilir benim için :) ürünlerindeki değişik ambalajları nedeniyle Benefit mağazalarda ilgimi oldukça çok çekiyor. Kendimi orada buluveriyorum. umarım en kısa sürede deneyimleyebilirim.

    YanıtlaSil
  140. Kaş ürünlerinin yanı sıra cilt ürünlerine de bayıldığım marka. Kalıcılığı ve renk skalasıyla benefit ürünleri her zaman favorim olmaya devam edecek :)

    YanıtlaSil
  141. BENEFİT ürünlerini hep merak etmişimdir özellikle kaş ürünlerini çünkü gerçekten seğrekler umarım şans bana güler :)

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  142. KISA VE ÖZ...ÇOK GÜZELLER ÇOK...

    YanıtlaSil
  143. Benefit ambalajıyla cezbeden,içeriğiyle kalitesiyle bayıldığım bir marka💕🙈 high brow u sephorada kaş altıma deneyip hayran kalmışlkğım var.Umarım ben
    M olursun😘💗🎀🎈

    YanıtlaSil
  144. Benefit uzun zamandır bildiğim fakat fiyatları dolayısıyla kullanma fırsatı yakalayamadığım bir marka.

    YanıtlaSil
  145. Kaşlarımla sürekli problem yaşıyorum, umarım Benefit ürünleri ile bu sorunu çözerim ;)

    YanıtlaSil
  146. Benefit ürünlerini blogunuzdan da severek takip ediyorum. Simdiye kadar alma fırsatım olmadı, umarım ilk Benefit ürünlerim buradan olur :) Bu arada sosyal medyada başarılarınızın devamını diliyorum...

    YanıtlaSil
  147. Benefit ürünlerini hiç denemedim, ama blogerlar arasındaki bu popülerliği beni meraklandırmıyor da değil hani :) Çekilişi ben kazanırsam, güzel bir tanışma olabilir bence :)

    YanıtlaSil
  148. Açıkçası bir üniversite ögrencisi olarak fiyat olarak beni aşan bir marka ne yazıkki ancak kalite ve performans açısından alanında çok iyi oldugu net. Alabileceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  149. Benefit demek kalıcılık demek benim için hangi ürünü olursa olsun gğb sonu aynaya bakıp allah bilir ne haldedir sürdüğüm şeyler demiyorum. Merve.aras94@hotmail.com instagram : merveearass

    YanıtlaSil
  150. sabahta yazdım sanırım iletilmedi. Benefitin ürünleri zaten çok güzel .ben özellikle bronzer allık kategorisinde çok başarılı buluyorum. :) ayrıca kaşla iligili işlemleri detaylı bir şekilde tek tek anlatmışsınız çok beğendim teşekkürler size ve benefite! :)
    merveealagoz@gmail.com

    YanıtlaSil
  151. benefit ürünlerirni severek kullanıyorum gimme brow ürünü kurtarıcım kaşlarımı sabitlemede ve dökülen yerleri zamanla düzeltmek için harika. bittikçe alınası ve tavsiye edilesi. diğer en sevdiğim ürünü ise dr feelgood cildimin parlamasını engelliyor mis gibi bir ürün kullanmayı seviyorum.

    YanıtlaSil
  152. Benefit ürünlerini severek kullaniyorum cilde tamamen uyum sağlıyor hiç alerji yapmıyor kaslarim da kalıcı makyaj var renkleri açıldı malesef hamilelik ten dolayı tekrar yaptiramiyorm bebisin şansına inşallah bana çıkar da bu sıcakta kalemle boyama işkencesi keyfe dönüşür 🐞 🐞 🐞

    YanıtlaSil
  153. Lisede okuduğum ve cildimde stresten dolayı yoğun sivilceler olduğu için makyaj hayatına yeni atıldım diyebiliriz. Selfie sağolsun okulun son dönemlerinde son sınıf olduğumuz icin sıkça fotoğraf çekmeye başladık. Cildime cok fazla urun kullanamadığım için kuzenimin önerisiyle kas farlarına yöneldim bende. Tek başlarına bile gözleri ön plana çıkarıp daha iyi görüntü sağlıyorlar bence. Tabi benim etrafımda bulabildiğim sadece flormarın kas ürünüydü ve açıkçası pek memnun kalamadım. Kalıcılığı azdı ve pigmentasyonu çok iyi değildi. Benefitin ürünlerinin methini vlogger ve bloggerlarda bir çok kez duydum. Ozellikle kuzenlerim sephoraya gittiklerinde ellerindeki ürün bitmemiş dahi olsa o tatlı kutularına ve mükemmel formüllerine dayanamayıp birkac tane ürün alabiliyorlar. Şahsen kendim makyaja daha yeni merak saldığım icin pek ürününü kullanmadım ama kullanıp aşık olanlara çok denk geldim. Bir an önce kullanıp bende bir benefitgirl( uydurma bir kelime oldu ama :D ) olmak istiyorum. Hotmail:idil.imge@hotmail.com insta:idililili

    YanıtlaSil
  154. Benefetin meti aldı yürüyor bencede favori ürünleri kaşla ilgili olanlar ve likit allıklar

    YanıtlaSil
  155. Benefit kaş barı sürekli ziyaret ediyorum ve her defasında mükemmel sonuç elde ediyoruz :) bir de bu ürünleri kullanınca görüntü daha da mükemmeleşiyor :) aynaya gidip gelip kaşlarıma bakıyorum :) fulyak89@hotmail.com

    YanıtlaSil
  156. Ben benefit gimme brown kullanana dek herkes kasların dovme gıbı duruyor sen bunu yapma derdı artık kalemı herseyı bı tarafa bırakmısdım oylesıne bunu aldım veee artık kasların cok dogal ve guzel dıyor�� şimdi bitıyor keşke bana çıksa dıyorum inşallah çıkar🙏

    YanıtlaSil
  157. Methini çok duyduğum bir marka Benefit. Henüz tanışma fırsatım olmadı kendisiyle. Fiyat bakımından herkese hitap etmese de blogger arkadaşlarımın çoğunun yazılarında okuduğum kadarıyla Benefit ürünlerinin performansı gayet yüksek ve kullananların yüzünü güldürüyor. Hediye paketinizdeki ürünlerin bana hitap ettiğini düşünüyorum çünkü kaşlarım ciddi manada seyrek ve rengi ise gayet açık bu da kaşlarımın az görünmesine sebep oluyor. Kazanan kişi olursam Benefit ile tanışmam unutulmaz olacak benim içiiin💞 (mavikelebektenesintiler@gmail.com)

    YanıtlaSil
  158. benefitin paketlemeleri vs insanın içini gıcıklıyor.fiyatları ne yazık ki çok yüksek. diğer yandan kimi ürünleri gerçekten kült olmuşsa da kimi ürünleri oldukça sıradan ve muadilleri bol. ilk defa senin bir çekilişini kazanarak benefit'i deneyimleme şansım olmuştu. umarım yine senden bir hediye daha kazanırım.

    YanıtlaSil
  159. Benefit kalitesinden ziyade albenili ambalajlarıyla gönüllerde taht kurmuş bir marka. almayı istediğim çok ürünü var ve en istediğim kaş kitine inşallah burdan ulaşabilirim:)

    YanıtlaSil
  160. Merhaba,
    Yaşadığım şehirde benefit satan bir yer yok o yüzden benefitten bir ürünüm olmadı ama bloglardan okuduğum kadarı ile başarılı bir marka ayrıca ambalajları çok güzel. İnşallah kazanırım ve deneme şansım olur :)

    0limonlukek0@gmail.com

    YanıtlaSil
  161. Benefit ürün ambalajlarını ayrıca çokkkk beğendiğim bi marka ;))

    YanıtlaSil
  162. Tum urunlere tek tek yorum yapmaktansa benefit hakkinda genel fikrimi yazmak istiyorum. EN GUZEL MARKA. Ya ambalajlari cok guzel ve urunlerin kokulari inanilmaz. Kesinlikle benefit estetige onem veren bir marka.

    YanıtlaSil
  163. Benefit hiç kullanmadım ama Ürünlerini takip edenlerdenim.Belki bu bir başlangıç olur

    YanıtlaSil
  164. Arkadasım kaş barında kaşkarını aldırmıştı.. Bnmde kaşlarım çok sorunlu oldgu için gtmiştm yannda çokkkk memnun kaldı ki bnm henüz deneyimleme fırsatım olmadı ne yazkki.. Beneffit ürünleri harika brow bar bir numara :)

    YanıtlaSil
  165. Beneffitt kazanmak istiyorumm şans bnmle olsun :)

    YanıtlaSil
  166. Çok faydalı ve bilgilendirici bir yazı olmuş. Ben de katıldım. Bu arada kaşların da harika oldu.

    YanıtlaSil
  167. Bu aralar Benefit brow bar uygulamasını araştırırken bu yazı ilaç gibi geldi 👏 tesekkür ederim 💖 Severek kullandığım bir ürün. Set halinde olması muhteşem olmus 👍

    YanıtlaSil
  168. Benefit Gimme Brow, porefessional ve fakeup makyajımın vazgeçilmezleri arasında.. Kullanan herkesi memnun bırakan bir marka. Diğer ürünlerinide çok merak ediyorum <3

    YanıtlaSil
  169. Box o powderların hepsi mevcut, kaş şekillendirme ürünlerinin hepsi neden benim olmasın ki :) herkese bol şans en çok da bana :)

    YanıtlaSil
  170. MERHABA
    Benefit ürünlerini sadece siz bloggerler ve sosyal medyadan ismini duyuyorum,bütçemi zorlayacağı için hiç deneme fırsatım olmadı,çoğu kişinin memnun olduğu bir marka diye tanımlayabilirim,çıkarsada denemeyi çok isterim sevgiler

    YanıtlaSil
  171. benefit üeünlerini çok seviyoum daha önce ten ürünlerini denedim inşallah bu da kısmet olur :)

    YanıtlaSil
  172. Benefit ürünlerini yenilikçi ve farklı oldukları için seviyorum.
    Ayrıca ambalajları da dikkat çekici ve albenili.

    YanıtlaSil
  173. Daha önce kullanmadim ancak çok iyi yorumlarni okuduğum bir marka bence denememis birine çıkmalı bu ürünler tanışma hediyesi olur :-)

    YanıtlaSil
  174. Benefit markasina ait cogu ürünü denedim ve cok beğeniyorum kas ürünlerini hic denemedim ve merak ediyorum. fbetulgulec@gmail.com

    YanıtlaSil
  175. Benefitin ürünleri harika, porefessionala bayılıyorum. Allıkları da harika...

    YanıtlaSil
  176. Her Sephora da aynı olmasa da çalışan nezaketsizliğini sevmiyorum. Benefit online satılsın, rahat rahat alalım :D

    YanıtlaSil
  177. Özellikle setleri ve they're real maskarası harika👍🏻

    YanıtlaSil
  178. Benefit ürünlerini çok severek kullanıyorum. Benefit Watts Up aydınlatıcı benim hayatımın aydınlatıcısı olabilir :) Hoola Bronzer mat olması bakımından her zaman favorim. Likit ve toz allıkları da başarılı.Kaş seyrekliğinden muzdarip biri olarak kaş ürünlerini denemeyi çok isterim :)

    YanıtlaSil
  179. benefit ürünlerinin çoğunun güzel olduğunu düşünüyorum.
    erase paste bence çok güzel kapatan bi kapatıcı.
    allıkları için rockateur majoretten daha iyi bir allık diyebilirim.
    kaşlarımla anlaşamadığım için kaş ürünlerini çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  180. yalnızca maskarasını deneyebilmiştim, bi şansımı denemek isterim:)
    ecosmus@hotmail.com

    YanıtlaSil
  181. Benefit'in ürünlerine ve kendine özgü ambalajlarina bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  182. Ozel setleriyle cok satanlari ve denemek istedigimiz urunleri cok daha uyguna deniyor olmamiz ve paketlerinin sevimliligi cok guzel. Biraz fiyatlari fazla ama bir ogrenci icin kalitesini dusununce hakediyor

    YanıtlaSil
  183. merhabaa=) hoola favorim bence en en enn iyi bronzer ! umarım bu ürünler bana çıkar qzdgediz@gmail.com

    YanıtlaSil
  184. Bemefot ile ilk olarak Arizona Sephorada tanıştım.Standı o kadar hoşuma gitti ki dakikalarca ürün incelemesi yaptım diyebilirim. Pek çok ürününü kullandım ama benim için maskarası favoridir.

    YanıtlaSil
  185. Benefit, ürünlerinin kalıcılıkları, hoş kokuları ve sevimli paketlemeleriyle en sevdiğim markalar arasında yer almakta :)

    YanıtlaSil
  186. benefitin kaş ürünlerini hiç deneme fırsatım olmadı çok merak ediyorum. Ama porefessionalı kullanma şansım oldu çok memnun kaldım gözeneklerimi süper bir şekilde örtüyor ürünüm bitti tekrardan almak istiyorum erase paste de bu yaz almak istediğim diğer bir ürün. Benefıtin keske internet satışıda olsa kim bilir belki ilerleyen günlerde olur :)

    YanıtlaSil
  187. ben de hiç kullanmadım ama takip ettiğim bloggerlardan sevilen birçok ürününü tanıyorum

    YanıtlaSil
  188. Benefit'le ilk tanismam setleriyle oldu yani hepsini alasim var magazaya girince gozum donuyor adeta ve benim kaslarla ilgili problemlerim var bu set bana ilac gibi gelir

    YanıtlaSil
  189. Hiç deneme fırsatım olmadı bu ürünleri kazanmayı çok isterim. :)

    YanıtlaSil
  190. Hiç deneme şansım olmadı :) belki bu çekilişle deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
  191. benefitin kaş ürünlerine bayılıyorum çok doğal bir sonuç elde edilebiliyor,özellikle maskaraları ise ayrı bir minnoş,umarım çekilişle bu ürünleri deneyimleme fırsatım olur.

    YanıtlaSil
  192. Hello Flawless ve tabiki ambalajları 😍

    YanıtlaSil
  193. adını çok duyduğum fakat kendileriyle tanışmadığım bir marka

    YanıtlaSil
  194. internette satışı yokmu ? bulamadımda :(

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara