Kozmetik,

Mac For Riri Hearts Koleksiyonu, MAC Online Alışveriş Detayları ve Şartsız Hediye!

16:22 chunlibeauty 441 Comments

Herkese merhabaa! Bugün sizlere çok özel bir koleksiyondan hediyelerim var :) İnstagram ve twitter hesaplarımı takip edenler zaten biliyor ama bilmeyenler için hediyem;
Günlük kullanımda en sevdiğim renklerden olan MAC for RiRi Koleksiyonundan ;
Powder Blush Bad Girl Gone Good Satin allık ve Matte Nude Lipstick..

Bildiğiniz gibi RiRi Koleksiyonu en çok konuşulan koleksiyonlardan biri oldu.. Ben de ilk olarak en iddialı renk olan Riri Woo (tık tık) ile bu koleksiyona merhaba demiştim.. Daha sonrasında günlük kullanabileceğim Powder Blush Bad Girl Gone Good Satin allık ve Matte Nude Lipstick renklerini hem kendime hem de sizler için seçtim..



Bu arada M.A.C Online Satışa başladı ama bunu hala birçok insan bilmiyor sanırım.. Bana hala şu ürünü alır mısın, MAC ürünlerini nereden bulabilirim, bu satılanlar orjinal midir tarzında sorular geliyor.. Artık kimseden rica etmeden orjinal MAC ürünlerine ücretsiz kargo ile sahip olacabilirsiniz..

Mağazalarında ürünlerini incelemesi çok keyifli olsa da benim gibi zamansızlık problemi yaşayanlar ya da bulundukları yerde MAC mağazası olmayanlar için online alışveriş sayfasını açmaları çok iyi oldu.. Üstelik hemen hemen tüm koleksiyon ürünlerini mağazalardan önce Online satış sunmaları harika.. Biliyorsunuz koleksiyon zamanların da mağazada sadık müsterilerine ürün ayırma gibi sıkıntılar nedeniyle eli boş dönen bir çok arkadaşım var.. Online alışverişin belki de en güzel yönlerinden biri  koleksiyon çıkar çıkmaz mağazaya gitmeden iki tıkla o harika ürünlere sahip olmak :) ücretsiz kargo ile kapımıza teslim edilmesi en cazip yönlerinden biri.. Kargolama hızını en sevdiğim satış sitesi desem abartmış olmam sanırım..
Bu arada yeni RiRi Hearts Holiday 2013 koleksiyonu da bu hafta Online satışa çıkacak bu koleksiyondan en az bir parça almanızı şiddetle tavsiye ederim :*
PS: Online alışverişle ilgili bir sıkıntınız olursa bana yazın ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar..

Bu arada MAC aşklarımla yaptığım makyaja bakmak istereniz;



  ..veee gelelim en güzel habere! Beni takip eden sevgili arkadaşlarıma Powder Blush Bad Girl Gone Good Satin allık ve Matte Nude Lipsticki hediye ediyorum..
Bunun için yapmanız gereken tek şey bu postun altına yorum bırakmak.. Yorum olarak  MAC Cosmetics ürünlerinden en çok neyi sevdiğinizi, online alışveriş hakkında ki fikirlerinizi ya da tavsiye ettiğiniz MAC Cosmetics ürününü yazabilirsiniz :)
Çekiliş Çarşamba günü yani  18.12.13 gece yarısı 24:00 da son bulacaktır.. Şimdiden herkese bol şans mutlu yıllar :*

Benzer Yazılarım

441 yorum:

  1. Online alışverişin açılması çok iyi olmuş :) böylece herkese ulasabilecekler. Çekiliş için teşekkürler, çok comertsin. Yeni yıl da sana cömert davransın! :)

    YanıtlaSil
  2. mac pro longwear concealer vazgeçilmezim oldu :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba ;ürünler harika gözüküyor size de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. en sevdigim ürün senınde tavsıyen ile bu http://www.maccosmetics.com.tr/product/shaded/157/314/Products/Yz/Kapatc/Studio-Finish-SPF-35-Concealer/index.tmpl oldu ! harıka kontürleme özelligi ile yuz hatlarımı belirginleşdirmede bana cook yardımcı ve kesınlıkle tavsıye eder oldum ! http://www.maccosmetics.com.tr/ harika bir marka olmakla birlikte sitesindeki alışverişlerimizde sorunsuz teslımatı üstelık kargo ücretsiz oluşu ile yine gönullerı mest edıyor, birde mac red lipstick bayıldım tek kelime ile kullanıyorum kokukusu o kadar güzelki ve kalıcılıgı ben en cokda mat oluşunu sevdim dudagımda yapış yapış bir his benı rahatsız edıyor ancak bu ruj tam aradıgım neredeyse hergun sürüyorum sürüştürüyorym bir yandanda cabuk bitacek diye cekınıyorum :))) böyle işte benım mac e olan aşkımda.. sizleri uzun süredir tüm mecralarda takıpteyım ,
    mac cosmetic e ise aynı mail adresimle üyeyim sık sık neler var neler yok kontrol edıyorum zaten,ancak deneme şansım olmadıgından ya magazasında deneyıp buradan aklımda kalanı sipariş etmeye calışıyorum yada direk magazadan tedarık etmeyı daha cok sevıyorum,ayrıca her bir magazasında bulunan ilgili ve dogru makyaj teknıklerı ile bizlere yardımcı olan personellerine daimi minnettarım,hediye olarak düşündüklerın ve bize yapmış olacagın jest enn sevdıgım seriden RİRİ harika ! stoklar magazalarda tükenmiş olsada sende görmek cok mutlu edıcı :) umarım inşallah vesile olursunda kazanırım ve minnetimi kullanım sonrası buradan tekrardan sizlerle paylaşırım,Sevgilerimle harika işbirliginizle..
    misskbr1@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek kelimeyle harikalar,ve sen ne kullanirsan kullan harika duruyor ben en son fondetenini aldım oda biraz koyu geldi bi ton açıgni aldim karıstirip kullaniyorum bu ay pudrasini alicam bakalim su an online alısverise güvenemiyorum. Bu güzel paylasimlarin icin tesekkür ediyorum umsrim ben
      Kazanirim:-) ...herkese bol sans.

      Sil
  5. Hic mac urunum olmadi denemek isterim :)
    mrw.ylnz@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. Ürünler gerçekten çok güzel. Online alışveriş bizlere gerçekten kolaylık sağlıyor.Artık herkes istediği ürünlere kolayca sahip olabiliyor.

    YanıtlaSil
  7. Mac gibi bir kozmetik efsanesinden kötü ürün bekleyemem zaten :) mac allıklara baylrm :) pigmentasynları çk gzel.nedn riri koleksiynundan bir allıgm olmasn ki :) gul-bi-han@hotmail.com

    YanıtlaSil
  8. herzamanki gibi çok güzel gözüküyorsunuz:)bu sefer şans benden yana olsana ..

    YanıtlaSil
  9. Ruj çok yakışmış hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. benim gibi mahrumiyet bölgesindeyseniz innternetten alışveriş elliniz kolunuz oluyor :)Mac sitesi benim bu anlamdaki baş kutarııcım diyebiliim :) ayrıca kargo konusunda da oldukça hızlılar :)
    canım bu arada makyajına ba-yıl-dımmm...

    YanıtlaSil
  11. Hiç Mac kullanmadım fakat ürünlerin yüzünde şahane durduğunu söyleyebilirim :)

    sheker_melik@yahoo.com

    YanıtlaSil
  12. kesinlikle fix + , vazgeçememmm...

    YanıtlaSil
  13. Bugüne kadar çok fazla mac ürünü deneyememiş olsam da hep aklımda listemde bir kenarda mac oldu. şu an kullandığım nars rujumdan önce de mac russian red kullanmıştım, memnun kaldım. riri koleksiyonu ise muhteşem. nude ruj mükemmel duruyor ve de çok doğal. rujlara karşı hep ayrı sempatim var. bugüne kadar hiç allık kullanmamış birisi olaraktan da riri allık benim için güzel bir başlangıç olur sanırım :) bu iki koleksiyon güzelini makyaj çantama katmak isterim.

    Online alışveriş konusunda ise gerek kozmetik gerek giyim kuşam bugüne kadar bir sürü alışveriş yaptım yıllarca. kargo gecikmesi vs sorunu dışında da büyük bir sorun yaşadığımı pek hatırlamıyorum. gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum hele belli başlı siteler konusunda. Son olarak herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  14. Mac gel eyeliner, en iyilerden bencee:))

    YanıtlaSil
  15. Mac gel eyeliner, en iyilerden bencee:))

    YanıtlaSil
  16. online alışveriş harika oldu. benim olduğum yerde mac satışı yok. makyajın çok güzel olmuş buse' cim. yüzün pürüzsüz ve harika gözüküyor:)

    YanıtlaSil
  17. Macin en cok rujlarina ve alliklarina bayılıyorum. Ve online alisverislerin kargonun bedava olmasi cok hosuma gidiyor :))))

    Bu seriye umarim sahip olurum

    YanıtlaSil
  18. tabiki hot tahiti lipstick!:)
    fb_merve1000@hotmail.com

    YanıtlaSil
  19. Russian Red favori Mac ürünüm :)

    YanıtlaSil
  20. henüz hiç mac kullanamadım, o yüzden yorum yapamayacağım bu konuda, ama bu ürünlere bayıldım, benim gibi nude makyaj severler için ideal:) Çekiliş için teşekkürler, sevgiler

    YanıtlaSil
  21. Rujun rengine bayıldıım!
    Henüz yeni tanıştığım Mac Melba allığıma bayıldığımı söyleyebilirim :)

    YanıtlaSil
  22. Oncelıkle makyajınız super gozukuyor.ozellikle allıgın tonu cok guzelmiş.ben de boyle ne cok kahve ne de cok turuncu bır allık yerıne bu tonlarda bır allık aıyordum hep.umarım şans benden yana olur.Mac'ten onlıne alısverıs hiç yapmadım. Ama dedıgınız gıbı ulaşım konusunda başarılılarsa super bir şans dıyorum kendı adıma.En kısa zamanda denemek ıstıyorum acıkcası:).
    ozgeakyol@gmail.com

    YanıtlaSil
  23. Riri koleksiyonundan her urune bayildim !

    YanıtlaSil
  24. Merhaba bir mac fanatiği olarak hayranım ürünlerine:))
    riri kolleksiyonunu denemedim ama çok güzel görünüyor.
    mac mineralize skınfınısh natural ve mac melba allık:))
    umarım ben şanslı olurum:)
    sevgilerimle...
    tuba.uc@gmail.com

    http://she-rahikayesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  25. Bu ürünler muhteşem! Her gün kalktığımda yaptığım ilk iş sizi takip etmek. Yeni yılda yolumuza devam ederken sizin yaşam ışıltılarınızla beraber olmak dileğiyle ...

    YanıtlaSil
  26. En sevdigim urun kesinlikle riri woo bayiliyorum rengine :)

    YanıtlaSil
  27. mac'in sitesinde bende çok vakit geçiriyorum,incelemek bile keyifli:) en sevdiğim ürünü ise daha yeni aldığım ruju syrup!bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
  28. Benim gibi online alışveriş delisi biri için bu haber süper olmuş. Ben M.A.C'in en çok rujlarını seviyorum ve tam da böyle bir nude ruj arıyordum.
    Mutlu bir yeni yıl diliyorum :)

    YanıtlaSil
  29. Mac in soft and gentle aydinlaticisi ve face and body fondoteni favorimdir! :) iyi haftasonlari!

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. Ben en çok mac farları seviyorum renkli kozmetik ürünleri favorim. Tavsiyem eyelinerını deneyin :) online sitesinden henüz alışveriş yapmadım. Ama yoğun tempo arasında alışverişe vakit ayıramayanlar için bulunmaz fırsat. Hediyeler de süper şimdiden mutlu yeni yıllar olsun :)

    YanıtlaSil
  32. Blacktrack eyeliner favori ürünüm :)
    farfarafix@hotmail.com

    YanıtlaSil
  33. Mac kapatılar bir nunaramm

    YanıtlaSil
  34. Kesinlikle ve kesinlikle mac pro longwear concealer. Super.

    YanıtlaSil
  35. mac in herşeyine bayılıyorum.. özellikle pudrasına ve rujlarınaaa :)

    YanıtlaSil
  36. kesinlikle macin en iyi ürünü studio fix pudrası daha doğrusu pudraa fondoten arası olan o muhteşem ürünüdür şiddetle tavsiyem herkese :)
    elif__1907@hotmail.com (iki alttire var)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  37. mac jel eyeliner favorilerim arasında diyebilirim,online olarak daha alışveriş yapamadım ama iyi olmuş bence:)

    YanıtlaSil
  38. Mac'in bir çok ürünü güzel tabiki.Ben rujlarını çok seviyorum.Hem renk seçeneği çok fazla hem de kokularına bayılıyorum.

    YanıtlaSil
  39. Benim bu aralar Mac`den en bayıldığım şey Prolongwear Soft Sell rujum sanırım. Ben de online`nı tercih ediyorum çoğunlukla sorunsuz alışveriş yapıyordum ama son alıverişimde kargoyla ilgili ciddi sıkıntı yaşadım, verildiği kargo şubesinde 3 gün falan bekletildi ve mac`e dönüş yaptığımda pek ilgilenen olmadı. Ha bir de başka bir blog kapmanyası ile alışverişimin hediyesi olarak gönderilecek bir maskara vardı, o hediye de bir türlü gönderilemedi ve yalan oldu. Yine de koleksiyon ürünlerinden bazılarına, paint pot`lara ve prolongwear rujlara dayanamıyorum maalesef.

    modamasallari@hotmail.com

    YanıtlaSil
  40. merhaba daha önce mac ürünlerini hiç kullanmadım ama ilk fırsatta biten malzemelerimin yerine alıp denemek istiyorum ...bloglarda sürekli methini okuyorum online olması güzel benim gibi ev kızı olanlar avm gidip alabiliyor ama çalışanlar için çokkk iyi başarılar dilerim ...

    YanıtlaSil
  41. macin rujları ve farları favorim elbette:) hediyeler harika gercekten:)
    ecosmus@hotmail.com
    herkese bol şans:)

    YanıtlaSil
  42. macin en çok allıklarını seviyorum.
    riri woo rujumu online alışveriş sayesinde elde etmiştim.
    teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  43. mac cream color base tek kelimeyle herkesin sahip olması gereken bir baz

    YanıtlaSil
  44. Prep + prime highlighter Pen'i çok seviyorum. :)
    tekask.a@hotmail.com

    YanıtlaSil
  45. Online alışveriş sayesinde sevdiğim ürünler bir tık uzagımda olacak yaşasın. Mac pro longwear concealer vazgeçilmezim:)

    YanıtlaSil
  46. Bu Koleksiyona artık yetişmek istiyorum cünkü cok cabuk bitiyor :(
    aylindnc@gmail.com

    YanıtlaSil
  47. merhaba...
    mac gerçektne online alışveriş imkanı sağlamakla müthiş bişi yaptı...ben de bunu bu yıl ki koleksiyonundan "Stroke of Midnight Brush Kit M,neralize" adıyla geçen fırça setini aldım...muhteşem bi alışverişti benim için çünkü 4 ayrı fırça ve çantasına sadece 155 tl ye sahip oldum hepimizin bildiği gibi mac fırçaları bu fiyata almak mümkün değil..böyle bir kampanya yakalamak benim için çok güzeldi...herkese tavsiye ederim...şuan sitede online alışverite yok iyi ki hızlı davranmışım diyorum...satışta olan iki fırça seti daha var...şunu da eklemek isterim: koleksiyon fırçaları standart fırçalarla aynı sadece sapları kısa...umarıım kazanan ben olurum :) i love mac :)

    YanıtlaSil
  48. online alışveriş kesinlikle büyük nimet. ulaşamayan pek çok kişi için cennet gibi :)
    sevkiyemeliscakir87@gmail.com

    YanıtlaSil
  49. Benim de MAC'ten en favori ürünüm yine Riri koleksiyonundan. Kırmızıyı o kadar çok seviyorum ki, o yüzden Riri Woo'yu aldığım günden beri, en sevgili arkadaşımdır kendisi :)

    YanıtlaSil
  50. Bulunduğum yerde mağaza olmadığı için online satışta olması iyi oldu fırçaları biraz pahalıda olsa severek kullanıyorum nede olsa çok uzun bi süre kullanıyosun nerdeyse ömürlük:) tugba.guvn@gmail.com

    YanıtlaSil
  51. Merhaba :)
    üniversite öğrencisi için mac zor :)
    ama kırmızı ruj hastasıyım bu ara ilgimi russian red çok çekti.
    Bu arada şimdiden mutlu yıllar :)
    dogangamze.93@gmail.com

    YanıtlaSil
  52. Benim 2 mac urunum var, ikisindende cok memnunum. Birincisi mac studio finish concealer (ki bunu senin onerinle almistim ) cok memnunum. Harika ve bereketli bir kapatici... ikinci urunum ise mac subculture dudak kalemi. Buda cidden dudak etrafina cekildiginde dudagi bir beden buyutuyor en dogalindan :) iste boylee.. dilerim bu harika hediyeler benim olur.. o tertemiz yuregin ve makyaj konusunda kattiklarin icin cok tesekkurler, iyiki varsin..

    YanıtlaSil
  53. Merhaba. İlk mac ürünümü dün aldım. Yılbaşı için viva glam 1 mat kırmızı ruju tercih ettim. Bence çok güzel bir ruj,herkese tavsiye ederim...
    Çekiliş için seçtiğiniz hediyeler de çok güzel. Herkese bol şanslar.
    inancnihan@gmail.com

    YanıtlaSil
  54. Mac'in bütün ürünleri çok kaliteli ama rujları daha bir güzel sanki :)

    YanıtlaSil
  55. Allığın rengine bayıldım,mac in bütün allıklarına bayılıyorum zaten:)

    YanıtlaSil
  56. Merhaba, mac fırçalarını kullandım ama ürünleri deneme fırsatım henüz olmadı :)

    YanıtlaSil
  57. Yeni yilda chatterbox ruj almak istiyorum mihribanmutlu@hotmail.com sevgiler

    YanıtlaSil
  58. Online alisveris haberi super, alisveris yapmaya vakit bulamayanlara en guzel hediye:)
    mesinkaleminden@gmail.com

    YanıtlaSil
  59. İi aksamla...yine güzel bir çekiliş ,) favorim ruj mac riri woo. Bayılıyorum. Herkese bol şans... karhanzehra@gmail.com sevgiler.

    YanıtlaSil
  60. mac bulunduğum şehirde yok o yüzden online'ı tercih ediyorum azönce de yine bir kargom elime geçti süperler bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım sipariş verdiğim gün kargoluyolar.farları,paint potları,prolong wear kapatıcısı benim vazgeçilmezlerim.
    buarada resimdeki makyaj harika olmuş hangi fondoteni kullandığını öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  61. Merhaba Canım!
    Mac dünyasına adım atalı çok olmadı ama şimdiye kadar yaptığım tüm alışverişlerden memnun kaldım.Mac 187 fırça ile Divine Night MSF perfectly Poised favorim bu aralar :)

    makyajkelebegi@hotmail.com

    YanıtlaSil
  62. Merhaba, Mac rujları, geniş renk seçeneği ve kalitesiyle benim favorim
    sila.tufekci@gmail.com

    YanıtlaSil
  63. Ben de mac pearl aydinlatici var, onu göz pinarima sürmeye bayiliyorum :)

    goncaninguncesi@gmail.com

    YanıtlaSil
  64. Margin allık ve Kinda Sexy ruj makyaj çantamın olmazsa olmazları, Fast Response göz kremiyse markanın aşık olduğum dokunuşu cildime ;)
    Online alışveriş çağımızın ödüllerinden biri ve MAC bu konuda geç kalmıştı bile ama kozmetik tutkunlarının imdadına yetişti neyse ki :)
    Sevgiler, güzellikler... (gozdepalas@gmail.com)

    YanıtlaSil
  65. MAC'in tüm ürünlerine bayılsam da rujları benim için vazgeçilmez herhalde. Favorim de kesinlikle Diva!

    anjeliqq@gmail.com

    YanıtlaSil
  66. mac in bircok ürününü kullaniyorum ama asla vazgecemeyecegim harmony blush´i.
    online mac ten simdiye kadar hicbisey ismarlamadim.gidiü görüp almak bence daha iy =)

    YanıtlaSil
  67. Mac Retro Matte Collection'dan Dangerous Lipstick bu aralar hic kiyamadigim makyaj malzemelerimden. Genel olarak yorumlamaya zaten gerek yok, Mac dendi mi akan sular duruyor :) son 3-4 yildir daha sicak bir marka oldu. Koleksiyonlari ve hitap sekli olumlu yonde gelisti. Mac online'in acilmasina da, online alisverisin tadina varip uzun zamandir magazalardan alisveris yapmayan biri olarak cok sevindim :) yeni yil Mac ailesine ve Chunli'ye guzellikler getirsin...

    YanıtlaSil
  68. Mac fırçalarına ve pudralarına bayılıyorum, sizin makyajınızın harikaa olmuş... Bu güzel hediyeler için de teşekkürler takip etmekten çokça mutlu olduğum sizin de yüzünüz hep gülsün sağlık ve huzur da hep sizle olsun...

    YanıtlaSil
  69. Blogunuza bugün tesadüfen rastladım ve çok beğendim hemen sık kullanılanlara ekledim :) Daha önce hiç Mac ürünü kullanmadım bunun ilk olmasını çook isterim :)

    YanıtlaSil
  70. sanırım mac teki en mucizevi ürünler,fix plus,studio finish concealar,ve paintpotlar..Bu koleksiyonda gayet iştah açıcı görünüyor..:) n.esraayalp_20@hotmail.com

    YanıtlaSil
  71. Mac gerçekten en iyi kozmetik markalarından biri, ben de Mac'in jel eyelinerını beğeniyorum,online alışveriş olayı da gerçekten çok iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
  72. bu hediyeler bir harika dostum :)
    kendininruhdoktoru@hotmail.com

    YanıtlaSil
  73. Hic tanismasam da kendimi cok yakin hissettigim, gerek blogdan gerekse twitterdan severek takip ettigim ve umarim ben de bir gun bu kadar iyi bir blogger olabilirim diyerek ornek aldigim birisiniz. En sevdigim mac urunu studio fix pudra, en cok denemek istedigimse prolongwear concealer. Ogrenci olusum sebebiyle henuz cok genis bir koleksiyonum yok, umarim ileride olur:) comertliginiz icin de ayrica tesekkurler, hediyeleriniz gercekten cok guzel:) yeniyilin size tum isteklerinizi getirmesi dilegiyle:)aslieren95@gmail.com

    YanıtlaSil
  74. çok güzel bunlar :):) inşallah benm olurlar:)

    YanıtlaSil
  75. mac in en çok farları ve rujlarına bayılıyorum ama gel gör ki öğrenci bünyesini aşıyor malesef :( akpinar_serap@hotmail.com

    YanıtlaSil
  76. Hic mac ruju denemedim. Belki firsat burdadir :)

    YanıtlaSil
  77. Blushbaby allığım ve ruby woo rujum vazgeçilmezlerim arasında.
    Blush baby'yi şiddetle tavsiye ediyorum :)
    begum.idemen@gmail.com

    YanıtlaSil
  78. Merhaba, yine güzel bir çekiliş düzenlemişsiniz hemen katılmak lazım hediyeler harika.. Online alışverişi seviyorum mağaza mağaza dolaşmadan zahmetsizce ayağınıza kadar geliyor bazen kargolarda sorun yaşanıyor fakat olacak o kadar.. Ben MAC 'ın fondötenini kullanıyorum ( Face and body) doğal görünüyor kolay kolay bozulmuyor memnunum..
    sevgiler
    demetx@gmail.com

    YanıtlaSil
  79. merhaba ,
    severek kullandığım mac Veluxe Pearlfusion Shadow: Pinkluxe
    Alışverişin hertürlüsüne varım....İnternetten de bir çok siteden alışveriş yapıyorum.Mac in tüm ürünlerini çok iyi ve kaliteli
    satış mağazalarından yada online alışverişten de gönül rahatlığıyla alabilirler...
    sevgilerlee...

    YanıtlaSil
  80. MAC cosmetics'den daha önce hiç bir ürün kullanmadım ancak istek/dilek listem pencil brush,msf'i, lightscapade ve methini çok duyduğum kapatıcıları yer alıyor :) web sitelerinden online alıiverişin de sorunsuz olduğunu alışveriş yapan arkadaşlarımdan duymaktayım :)

    denizbulut01@gmail.com

    YanıtlaSil
  81. mac en sevdiğim kozmetik markası.online sipariş de harika ordan mac prip&prime makyaj bazını sipariş etmiştim çok kısa bir sürede elime ulaşmıştı hem de ücretsiz kargoyla :) umarım bu ürünleri kazanırım çünkü çok güzeller :)gulsah09gs@hotmail.com

    YanıtlaSil
  82. Çok güzelmiş. Size de cok yakışmış.
    Henuz maclenemedim bende cok merak ediyorum açıkçası.
    kozadakitirtil@gmail.com

    YanıtlaSil
  83. Mac peaches allık harika, busrakuralkan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  84. öncelikle online satış çok iyi olmus cok mutlu oldum cunku bulundugum yerde mac urunlerı yoktu bundan ötürü online alışveriş çok iyi oluyor yani ulaşamadığınız herşey bir tık kadar yakınlaşıyor :):) benim favori mac ürünümde pro lip palette /6 editorial oranges herkese sevgiler .....
    esin demirel arap8000@hotmail.com

    YanıtlaSil
  85. mac ürünlerini deneme fırsatım ya da imkanım hic olmadı deneme fırsatını bu sayede yakalarım belki :)

    YanıtlaSil
  86. MAC Lipstick kullanıyorum ve çok memnunum.Kalıcılığı ve hafif dokusunu seviyorum.Yarışma için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  87. Haaaaarikaaa ! :):)
    dansedenkralice@gmail.com

    YanıtlaSil
  88. Mac rujlari bi harika!
    Sans bu sefer benden yana ol lütfen:)

    YanıtlaSil
  89. mac face and body sini denemek istiyorum en çok.online alışveriş imkanı çok mantıklı, çünkü her ürüne maağazadann ulaşmak mümkün olmuyo
    makyaj tarzını ççok beğendiğimi söylemeden geçemicem:)
    bahargunerb@gmail.com

    YanıtlaSil
  90. Favorim kesinlikle fix + tavsiyem ise butun urunleri cunki hangi insan mac e ugrarsa ugrasin kendine uygun bi urun mutlaka ve mutlaka bulacaktir ve verdigin guzel haber icin tesekkurler chunlibeauty mac Turkiye de online satista da magazacilikta basarili oldugu kadar basarili olacaktir ve tek tikla bulamadigim tukenen urunlerimi almamin en hizli yolu olucak..

    YanıtlaSil
  91. Merhabalar henüz Mac ürünüm yok ama rujları özellikle Riri Woo ve Ruby Woo çok hoşlar :)

    YanıtlaSil
  92. online alışverişin en iyi yanı sanırım saat sınırlaması olmadan ulaşılabilirliği artırması, stokta bulunmayan bir ürün oldugunda kullanıcıya hatırlatma özelliği eklenebilir geldiğinde ya da indirime girdiğinde hatırlatma özelliği eklenmeli kesinlikle. studio finish concealer en sevdiğim ürünleri. sevgiler saygılar..

    YanıtlaSil
  93. Mac studio finish concealer favorim macin online sitesinden alisveris yapmadim ama umarim enkisa zamanda yapabilirm :) bu arada hediyeler harika umarim ben kazanirim herkese bol sans ve yeni yilda bol mutluluk diliyorum :) azmkrc89@gmail.com

    YanıtlaSil
  94. Merhaba! Paint pot painterly benim favorim :)
    Online alışveriş hakkında da demeden geçemeyeceğim şey benim gibi tembellere aşırı derecede yaraması :D ve tabi ki kargo şirketlerine de :)))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  95. mac ın hicbir urununu kullanmadım..sayet bana cıkarsa cekiliş güzel bir deneyim olucak benim için sevgiler=)))

    YanıtlaSil
  96. Mac for Riri koleksiyonuna bayıldım, senin makyajında herzamanki gibi çok güzel olmuş canım. Online alışveriş siteleri bize büyük rahatlık sağlıyor, bir tıkla istediğimiz her ürünün ayağımıza gelmesi büyük keyif;)

    YanıtlaSil
  97. Mac ten henüz bi ürünüm yok yalnız bütün koleksiyonları ve ürünleri takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  98. Gel eyelineri favorim..Online site harika ucretsiz kargo daha harika..boylece eslerin ruhu duymadan azar azar alip kendimizi simartabiliriz..ilcede yasayip sehre inince toptan almak ese kalp krizi gecirtebilir:p

    YanıtlaSil
  99. Yine çok cömertsiniz :) MAC ürünlerini hiç denemedim şehrimde yok, öğrenci bütçesiyle de alabilmek zor olurdu zaten :) İnşallah bu sefer şans güler de denemiş olurum :)
    illeqal.68@hotmail.com

    YanıtlaSil
  100. MAC'in online alışveriş sitesine bayılıyorum! Başlarda stok sorunu yaşanıyordu, çoğu popüler ürünü bulamıyorduk ve sitenin yüklenme sorunu vardı ama yakın zamanda bu sorunları çözmeleriyle site tadından yenmez oldu! Online shopping zaten artık çoğumuzun kurtarıcısı iken MAC'in de bu furyaya katılması çok güzel oldu bence. MAC'in en çok sevdiğim ürünü ise; ilk göz ağrım Kinda Sexy lipstick. Sürdükçe aşık olduğum, hiç vazgeçemeyeceğim rujum o benim. <3 :) Umarım şans benden yana olur :))
    gizem.arici@yahoo.com

    YanıtlaSil
  101. Deli gibi denemek istiyorum ...Online alışveriş süper olmuş ^^
    poreneokt@gmail.com

    YanıtlaSil
  102. Ben hic bir urununu kullanmadim maalesef bir turlu kismet olmadi lakiiiiiiiin subatta 2 ruj benim olcakkk alcam onlariijiii Russian red ve honey love :)

    YanıtlaSil
  103. Ben studio finish concealar ı kullnıyorum ve çok memnunum. 😉

    YanıtlaSil
  104. Benim de hiç Mac ürünüm olmadı o yüzden kullanmayı çok ama çok isterim..

    Mail : ysmnmrt2010@hotmail.com

    Sevgiler güzellik :)

    YanıtlaSil
  105. bu sefer benim olsunlar nooolurrr :))

    YanıtlaSil
  106. Tabiiki mac jubilee ruj benim favorim hergun her makyajda kullaniyorum !

    YanıtlaSil
  107. Merhabalar maalesef şimdiye kadar hiç mac ürünüm olmadı.İnşallah bu ilk olur.Bu arada çok güzel makyaj yapıyorsunuz,bloğunuz harika.
    hatice_es@windowslive.com

    YanıtlaSil
  108. Benim hic mac im yok fakat olsaydı eger mac Paintball alırdım vee sanırım mac riri koleksiyonunundan ne olsa alırdım çok güzel bir koleksiyon yapmışlar. Online alışveriş benim pek tercihim olmuyor ama ücretsiz Kargo olayı semtinde yada sehrinde mac olmayanlar için harikaymiss:)) Belki bukez benim de macim olur♥

    YanıtlaSil
  109. Mac powder blush sunbasque severek kullandigim ve yaz kis kullanilabilecek cok guzel bir allik bence. Tonlarinin benzerligi sebebiyle ve favori renklerim oldugu icin bu hediye paketindeki urunlere bayildim. Umarim bana cikar

    YanıtlaSil
  110. Macle ilgili en sevdiğim şey tabii ki bir çok insan gibi rujları ve onların kalıcılığı ^_^

    YanıtlaSil
  111. Merhabalar mac allıkları çok merak ediyorum şimdiye kadar pigmentlerinden kullandım ve memnun kaldım, elf_ahmt@hotmail.com

    YanıtlaSil
  112. ruj ve alligin rengine bayildimmm tam benlik sizede cok ama cok yakismis:))

    YanıtlaSil
  113. Acikcasi daha onceden mac urunu kullanmadim en kisa zamanda denemeliyim. Yaptıgin her cekilis cok hosuma gitmekte , kendime de bol sanslar diliyorum :)
    Melda Bitigen

    YanıtlaSil
  114. Çekiliş için teşekkürler. MAc Riri rujlar:)

    YanıtlaSil
  115. Mac ürünlerini çok seviyorum. En çok blacktrack eyeliner ve prolong wear concealer kullaniyorum. Allık ve ruju çok begendim. Umarım bana çıkar. Scanan@gmail.com

    YanıtlaSil
  116. Merhabalarrr :)
    Hediyeler çok tatli ve çok güzel düşünülmüş :) Şimdiden iyi yıllar dliyorum . Mac online alışveriş bencede çok iyi olmuş . Şehrinde mac mağazası bulunmayanlarda ulaşabilecek ve ücretsiz kargo olması mağazadan alışveriş yapanla siteden alışveriş yapanın aynı ücreti ödemesi extra kargo ücreti ödenmemesi beni en mutlu eden olay . Hediyeler için herkese bol şans diliyorum :)
    mailim : zeynep_bobo_1903@windowslive.com
    Sevgilerrrrr Zeynep Menek :)

    YanıtlaSil
  117. Hiç mac ürünlerinden kullanmadım :((( ama kullanmayı çok isterim :)))

    YanıtlaSil
  118. Online alışveriş şehrinde mac olmayanlar için muhteşem bir şey studio fondoten en sevdiğim ürünü mac in ve jel eyeliner i :)
    Burcu Leman Karakuş
    Brc-09@hotmail.com

    YanıtlaSil
  119. Mac kozmetik urunlerinin hepsi birbirinden guzel ben en cok alliklarini basarili buluyorum. Mac severler icin online sitenin acilmasi super olmus. benim mac urunu kullanma firsatim olmadi umarim bu cekiliste deneme sansina kavusurum.

    badiyebal@msn.com

    YanıtlaSil
  120. merhaba sızı takıp edıyorum her zamankı gıbı super paylasımlarınız var blog sıstemını yenı kullanmaya basladıgım ıcın burası sorumun yerımı bılmıyorum ama kaslarınızı hangı renge boyuyorsunuz boya numarası olarak kumral ve cok dogal duruyor ya da kalemle dolduruyorsanız markasını paylasabılırmısınız

    YanıtlaSil
  121. Online alisveris zamanimizin olmadigi ve tembellik etmek istedigimi gunler icin bir mucizee :)
    Umarim sansli kisi bu sefer ben olurum tilbe_ozkaraca@hotmail.com

    YanıtlaSil
  122. Harika bir koleksiyon ben her ne kadar bir sarışın olarak bu tonları kendime yakıştırmasam da denemeyi çok isterim..Mac'i severek kullanıyorum özellikle studio fixlerin hepsine bayılıyorum..şimdiden hediyeler için teşekkürler.sevgiler :) aylindursun_1@hotmail.com

    YanıtlaSil
  123. Bugüne kadar hiç mac urunum olmasa da benim wishlist imde prolongwear concealer ve tabiki mac fircalari var nude ruj hastası olarak bu rujun ilk mac urunum olması harika olurdu.bu arada mac online demişken dermoeczanem.com'da da mac in bazı ürünleri mevcut.Hızlı kargolama ve siparişle ilgili sorunlari hemencecik cozuvermeleri nedeniyle dermokozmetik ihtiyaclarimin hepsini ordan karşılıyorum reklam gibi oldu valla :) Bu makyaja da bayıldım..Mutlu seneler chunlii..
    ezgigencc@gmail.com

    YanıtlaSil
  124. MAC'ın online mağazası ürünleri almaya gidip almaya vakti olmayanlar için çok iyi olmuş, ama ben şahsen mağazanın içine girip o renk cümbüşünün içinde kaybetmeyi tercih ederim :)

    ezgi.elif.guler@hotmail.com

    YanıtlaSil
  125. Merhaba henuz macten urunum yok ama kapatici ve fondotenlerini cok merak ediyorum :))

    oozgun92@gmail.com

    YanıtlaSil
  126. Online alışveriş yapma imkanı kesinlikle harika! Eskişehirde malesef mac yok. Ancak online alışveriş sayesinde ürünlere sahip olabiliyorum.
    ebruarslan9191@gmail.com

    YanıtlaSil
  127. Bayuldım renklere :)
    Avrilsworld2010@gmail.com

    YanıtlaSil
  128. mac allık ve rujlar kesinlikle harikalar, kapatıcı da mac pro dan vazgeçmem :) online alışverişi düşünmeleride çok güzel. umarım zamanla tüm mağazalar bu uygulamaya dahil olurlar da istediğimiz ürünlere kolayca ulaşabiliriz :)

    YanıtlaSil
  129. MAC Diva ruj benim favorim heleki bu karlı İstanbul günlerinde makyajımın vaz geçilmezi oldu diyebilirim :) ama bu natürel tonları da çok beğendim iyi günlerde kullan. Umarım şans benden yana olur ve ben de iyi günlerde kullanırım ;) h.dilanaavci@hotmail.com

    YanıtlaSil
  130. mor gözaltlarına sahip olan biri olarak tabiki prolongwear concealer favorim her zaman =) mac online dan daha yeni alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım hızları çok iyi, bu koleksiyondan birşey alamadığım için çok mutsuzdum, umarım bana çıkar =)

    mavidunyam6@mynet.com

    YanıtlaSil
  131. Russian Red ve fix + herkeste olmas gereken ürünleri bence
    Zamansizliktan alisverise cikamayanlar icinde online satış cok iyi oldu.
    Gorsellerdekine bayıldım
    Kazanan çok şanslı biri

    YanıtlaSil
  132. Dogrusunu yazicam.ama umarim kabul olur.
    Mac urunum hic olmadi online sitesine baktim ve olacak gibide durmuyor acikcasi oyuzden sadece benim olmalarini cok isterim diyebilirim insallah katilmis olurum cekilise....

    YanıtlaSil
  133. ya inanamıyorum en çok istediğim şey bu ya :D mac fırçaları tabiki favorim :D umarım buda benim olur :D
    filiz özkan
    arwenfiliz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  134. mac concealer i severek kullanıyorum ve de online alış veriş ile rahatça ürünlere ulaşabileceğimize çok sevindim bu tonlar size inanılmaz yakışmıs,iyi yıllar şimdiden
    elif.iagaoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  135. Chunli yine muthissin:) Benim icin yerine baska bir sey koyulamayan mac urunu kesinlikle 217 fircasi.

    gozdetuncer@gmail.com

    YanıtlaSil
  136. Online alışveris açıklamanıza bayıldım henuz mac ürünlerim yok öğrenci olduğum icin alamıyorum eger çekiliş bana çıkarsa mutluluktan çıldrcagim kesin :)  herkes icin en hayirlısı olsun

    YanıtlaSil
  137. Çok fazla mac ürünü kullanmadım. Yapısını ve rengini bildiğim ürününü online alışverişten de alabilirm. Online alışverişe ön yargılı değilim.

    Mac gel eyeliner'ın güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum.

    Çekilişte de şansımı denemek isterim. Mailim: kadinvekozmetik@gmail.com

    YanıtlaSil
  138. mac in allıklarının kalıcılıkları çok çok güzel, benim gibi az beceriksizler için sheertone serisi fevkalade başarılı :))
    en yakın zamanda ruj we farlarıyla da tanışmayı planlıyorum :)
    online alışveriş ne kadar rahat olsa da elinle deneyip almanın keyfi başka bence :)
    sewgiler''
    nagi2387@hotmail.com

    YanıtlaSil
  139. Mac gercekten bir efsane. En cok ruj ve gel eyelinerleri hosuma gidiyor. Ayrica mac online ile ulaşabilirlik daha kolay olmus. Cekilis icinde tesekkurler :)))

    YanıtlaSil
  140. makyaj süper gözüküyor..cildinizde..tebrikler...

    güneş namlı
    boz.gunes@gmail.com

    YanıtlaSil
  141. Mac Heroine rujun rengi çok güzel :)
    ozlemelmacigil@hotmail.com

    YanıtlaSil
  142. Aman Allahım BAYILDIM umarım benim olur :)
    bernusum-35@hotmail.com

    YanıtlaSil
  143. Mac ruj ve alliklarin hastasiyim well dressed ve divaya ayrica bayiliyorum :)gozde_89_med@hotmail.com

    YanıtlaSil
  144. Merhaba:)
    Mac jel eyelinerları çok seviyorum. 187SE fırça favori Mac ürünüm:) sevgiler:)
    seregonsworld@gmail.com

    YanıtlaSil
  145. Blogun çok güzel, severek takip ediyorum. :) MAC ürünlerinden en çok Prep+Prime pressed powder ve MAC chromagraphic black black göz kalemini seviyorum. Online alışveriş daha hiç yapmadım. Ama ücretsiz kargo seçeneği ile çok cazip gözüküyor :) Çekiliş de mükemmel, herkese bol şans! problemcadi@gmail.com http://problemwitch.blogspot.com

    YanıtlaSil
  146. mac allık ve pigmentleri çok seviyorum :))) denizdunisa@gmail.com

    YanıtlaSil
  147. mac'in online alışverişe başladığını duyduğumda ilk aldigim urunu : ririwoo olmuştu! sonrasında epey kişiye aldirdim..
    heaux da hemen ardindan ikinci üründü. sanirim.rihanna en cok beni zarara uğratti. uzun sure talk that talk 'u aradim. artik yok! bi ara onu da çekilise koyarsan sansimi denemis olurum :)) onerecegim ise studio fix pudra, sabitleyicisi... mailim: ruya.akkus@hotmail.com tesekkurler

    YanıtlaSil
  148. Ben en çok Prolongwear kapatıcıyı,MSF Natural leri ve paintpotlari seviyorum.Hatta onlar olmadan bir hayat düşünemiyorum.
    Online için önerim daha gerçekçi renk tonları ve özel gün ve saatlerde ufak hediyeler vermeleri olabilir.
    Ürünler hele allık süper. :))Çok güzel tercihler yapmışsın bizim için. ♡♡♡
    aynurakdolun@hotmail.com

    YanıtlaSil
  149. hediyeler ooffff dedirtiyor :)) kullanıp memnun kaldığım mac ürünü Mineralize Skinfinish Natural pudra..yani mac ürünü olarak bitek bunu kullanıyorum diğerlerini denemedğim için önereceğim bu..umarım benim olursunuz bebekler :)

    YanıtlaSil
  150. MAC Blush Powder bayılıyorum ayrıca çekilişinde çok hoş olmuş herkese bol şans :)) gezeraysanurr@gmail.com

    YanıtlaSil
  151. Mac Morange Lipstick almayı çok isteyip de bir türlü cesaret edemediğim tek ruj sanırım. Bu koleksiyon da çok güzel, çekiliş sonucunu merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  152. Merhaba, işte dört gözle beklediğim çekiliş!!! Bu ürünler bir harika zaten M.A.C in kendisi bir harika :)
    online alışveriş açmaları herkese sanırım yeni yıl hediyesi gibi gelmiştir.
    Benim favorim Mineralize Satınfınısh SPF 15 Foundation....
    Umarım bana çıkar Chunli, şimdiden çok heyecanlandım :)
    Teşekkürler,

    YanıtlaSil
  153. mineralize skinfinish lightscapade en büyük favorim :)
    kardelen_6497@hotmail.com
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  154. mac ruby woo ruja bayılıyorum.online alışveriş hem çeşitli indirim ve kampanyalarıyla, hem uzak olan mağazalara gitmeden ürünün kapımıza kadar gelmesiyle benim de sık kulandığım bir şey:)
    mysummerdream92@gmail.com

    YanıtlaSil
  155. Selam :) MAC russian red ruj, MAC POWDER BLUSH COPPERTONE MATTE ve kendi ten rengimde bulabildiğim hafif yapılı ve parlamayı yok eden pudraları :)) MAC genelde büyük şehirlerde bulunduğu için ve özel koleksyonlar ilk olarak online satıldığı için , bence süper !

    YanıtlaSil
  156. Daha dün mac onlinedan alışveriş yaptım. Melba allık ve kinda sexy ruj aldım. Sık sık da alışveriş yapıyorum. Bebekle gidip incelemek çok zor.bunlar da benim olsa hiç fena olmaz.
    ozlemozdemir303@gmail.com

    YanıtlaSil
  157. Makyaj cok guzel olmus bayıldım :)
    Mac ürünlerine asıgım desem abartmıs olmam, online siteside olması super ve inanılmaz rahat herkese tavisye ediyorum. Mac favorim ise rujları kesinlikle! Bu hediyedeki ruju cok begendim! Cok heyecanlı bir cekilis sonucu merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  158. mac in allıklarına bayılıyorum ve online alışveriş; makyaj ve mac severler için çok iyi bir fırsat malum mac her ilde maalesef yok. umarım bu ürünleri de deneme şansım olur:)
    icekck@hotmail.com

    YanıtlaSil
  159. Mac diva favori rujum. bu güzel çekiliş için teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  160. mac'in sevmediğim pek ürünü yok ama en çok rujlarını ve paint potları seviyorum sanırım bir de msfleri:)(özellikle soft and gentle)..ürünler şahane herkese bol şans..

    duygu_uzundal@hotmail.com

    YanıtlaSil
  161. Merhaba,

    Mac'in en çok rujlarını beğeniyorum. Favorim lady danger...

    Sevgiler
    Özge
    stuttgarto@gmail.com

    YanıtlaSil
  162. En sevdiğim şey mac black track eye liner. O bir efsana <3
    Elifguler_91@hotmail.com

    YanıtlaSil
  163. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  164. Bulunduğum şehirde maalesef mac yok.Online sitesideside tasarım olarak bana çok kullanışsız geldi videolar falan bir türlü açılmıyor.Sorun belki benim bilgisayarımdadır ama ne zaman bir hevesle siteye girsem sinir olup çıkıyorum.Şansım varsa belki sayenizde deneme şansı yakalarım.k_ozkan_01@hotmail.com

    YanıtlaSil
  165. Merhaba love joy mineral allığı benim favorim
    celikaylin75@yahoo.com

    YanıtlaSil
  166. Chunlicim benim en sevdiğim Mac ürünü sanırım eyeliner ı hem yeterince siyah hemde uzun süre hiç tazelemeden kullanabiliyorum :)
    Online alışverişi çok sevmiyorum ben gidip mağazada o hazzı yaşamayı daha çok seviyorum :))

    Ririlerde benim olsa hiç fena olmaz :)

    YanıtlaSil
  167. wuhuuuuuu süper ürünler bunlar soncu heyecanla bekliyorummm :D

    YanıtlaSil
  168. renkler harika mac ürünleri apayrı zaten.Ama sizde çok şekersinizzzz

    YanıtlaSil
  169. Mac ürünlerini stüdyoda sıklıkla kullanıyorduk. en sevdiklerim allık ve farları:)) online sitesinin açılması çok iyi çünkü mağazaya gidememe ve başka ilde oturanlar için sipariş verme yönünden süpper bir şey.

    makyajlikareler@gmail.com

    YanıtlaSil
  170. Wuuuu harika bir çekiliş bu konuda pek şanslı değilim ama her seferinde yine de dayanamayıp katılıyorum:)
    Renk size çok yakışmış güle güle kullanın:)
    Mac den o kadar çok beğendiğim ürün var ki ama bu ara mac style allık ve fanfare isimli rujuna çok elim gidiyor ikisini çok yakıştırıyorum style allığı özellikle herkese tavsiye ediyorum :) tabi bir de olmazsa olmaz MSF ve fix plus:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  171. prep prime transparent finishing powder favori mac ürünüm :)
    ckktok@gmail.com

    YanıtlaSil
  172. Henüz bir mac ürünü ile tanışamadım ve bu tanışmam için güzel bir fırsat olabilir :) ezgikirmizier@gmail.com

    YanıtlaSil
  173. rengine bayıldım..kesinlikle denemek istiyorum..:)
    bu arada favorim rujları..
    sevgiler.. :)
    fndkfndk@gmail.com

    YanıtlaSil
  174. yerinde kurcalamak gibisi yok :)

    YanıtlaSil
  175. Benim şuana kadar hiç MAC ürünüm olmadı onun için ürün tavsiye edemiyecem ancak online alışveriş harika bir imkan ülkenin en ücra köşesinde bile olsan en ünlü markalara en güzel ürünlere ulaşma imkanı sağlıyor. Online siteler sayesinde bilmediğim bir çok dünya markasıyla tanışıtım

    YanıtlaSil
  176. merhaba
    güzel bir hediye :)
    eceninadresi olarak izleyicinizim
    penultimate eyeliner favorim.
    sevgiler
    huysuzpati@gmail.com

    YanıtlaSil
  177. Soft and gentle bi harika ! :) gizgiz300500@gmail.com

    YanıtlaSil
  178. mac allıkların hepsi güzel bence =) online alışveriş de zamanı olmayanlar ve ulaşım sıkıntısı olanlar için harika. güzel birçekiliş teşekkürler. kiwirciwik5@hotmail.com

    YanıtlaSil
  179. Hiç mac ürünüm yok ne yazıkki :) çok heyecanlı olacak şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  180. makyaj harika,hediyeler harika...benim sanırım vazgeçemeyeceğim ürünü mac fix plus..makyaja jokey görüntü veren tek ürün...ya bu sefer bana çıksa,şans bu seferde bana gülse....

    YanıtlaSil
  181. en çok sevdiğim ürünü ruby woo lipstick. Yapısına dokusuna bayılıyorum aşk yaşıyorum resmen. :)

    deryasabanoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  182. mac rujları vazgeçilmez benim için :)
    oske_joel@hotmail.com

    YanıtlaSil
  183. bence en iyi mac ürünü pro longwear concealer. online alışverişe başlamaları cok iyi olmuş cok sevindim. umarım bu çekilişin şanslı kişisi ben olurum. :)))) sevgiler.

    YanıtlaSil
  184. Benim gibi yaşadığı yerde Mac ürünlerini bulamayan biri için online alışveriş süper bir fırsat. Çekilişte ki ürünlerde harika :)
    cansutnmz@gmail.com

    YanıtlaSil
  185. MAC in en sevdiğim ürünü concealer ı :) online alışveriş süper olmuş bence böylece Türkiyenin her yerinden artık alışveriş yapabilecek insanlar MAC ten bence oldukça profesyonel bir yaklaşım olmuş :) Tavsiye ettiğim ürünlerin başında tabi ki concealer ı ve makyaj bazı geliyor çok mükemmel cildi makyaja hazırlayan ürünleri var ve üstüne makyaj yapınca o kadar doğal duruyor ki gerçekten güzel sonuçlar veriyer ürünleri:)

    YanıtlaSil
  186. Maalesef Mac ürünü hiç kullanmadım,yaşadığım yerde de satılmıyor.Online satışta olması çok iyi oldu uygun fiyatlı ürünlerinden almayı düşünüyorum.Çekilişte de çıkarsa deneme fırsatım olacak,herkese bol şans.Nilüfer Altıntuğ niluferozkok@gmail.com

    YanıtlaSil
  187. allık ve fırçalarını cok beğeniyorm:)

    YanıtlaSil
  188. ben en çok rujlarını ve makyaj bazını seviyorum, yenileri de denemeye hayır demem. koleksiyon ismi bile çok çekici!

    trendpinari@gmail.com

    YanıtlaSil
  189. benim en sevdiğim mac ürünü indigo göz kalemi ve concealerları çok başaralı :)ayrıca inci özlü bazıda efsane kızarık ciltlere birebir ama riri rujunu çok istemiştim stokta yoktu :( online alışveriş gayet iyi benim gibi çok yakın değilseniz mac e çok çok daha süper oldu:)

    YanıtlaSil
  190. Öğrencilik hayatını yeni sonlandırmış bir işsiz mezun olarak Mac'ten ürün almak hiç kısmet olmadı. :) Siz bloggerlar ve çeşitli Youtuberlar sayesinde ağzımın suyu akıyor desem yeridir. Umarım gerçekten kullanacak birisine çıkar. :))

    YanıtlaSil
  191. mac ürünlerini denemek nasip olmadı malesef öğrenci halimizle:). umarımm ben kazanırım:)

    YanıtlaSil
  192. Online alisveris tam benlik :) sevday84@gmail.com

    YanıtlaSil
  193. Pro longwear kapatıcı favorim :)

    YanıtlaSil
  194. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  195. mac'in en çok fırçalarına ve allıklarına hayranım:)
    çok güzel bir çekiliş olmuş, herkese bol şans tatlım:*
    http://princessmixmakeup.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara