Kozmetik,

PasteL Full Color Liquid Lipstick 227

10:02 chunlibeauty 4 Comments

Full Color Liquid Lipstick
Dudak parlatıcısı ve klasik rujun birleşiminden doğan Likid Ruj, yoğun yapısıyla dudaklarınıza kusursuz bir örtücülük verir. Parlak ve dolgun dudaklara sahip olmanızı sağlar. Ayna efektiyle dudaklarınıza baştan çıkarıcı bir görünüm kazandırır

Pastelin yeni çıkan bu likit rujlarını çok çok beğendim!! Normal glosslar gibi ince bir yapıda  değil.. Nasıl desem  ruj gibi örtücülüğü olmasına karşın gloss gibi duruşu var :)) Yapış yapış bir yapıda olmaması da artı bir özellik.. Bendeki rengi Koyu fuşya Pembeden Kırmızıya kaçan bir tonda :) 
Koyu renkler bana pek yakışmaz, bununda yakışmayacağını düşünmüştüm.. Ancak sürünce fikrim tamamen değiti...

P.S :Resimde uyduruk bir şekilde sürdüm cünkü koyu rujları sürmesini bir türlü beceremiyorum kusura bakmayın. Ayrıca tek kat uygulanmış hali..  Koyu renkleri sürerken rujunuzun rengine uygun olarak kalemle cerceve yapmak daha güzel sonuclar verir :)

Benzer Yazılarım

4 yorum:

  1. gayet de güzel sürmüşsün cnm asıl ben hiç beceremem :) evet böyle katımsı yoğun kıvamdaki likit rujları seviyorum..güle güle sür chunlicim..

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım rengi çok güzelll :)

    YanıtlaSil
  3. rengi supermis. chanel dragon a benziyor yanilmiyorsam

    YanıtlaSil
  4. Cecillia :) cok te$ekkür ederim kıvamını bende cok sevdim acık renklerindende alıcam en kısa zamanda

    cicibebe cok te$ekkür ederim canımmm :)

    Hande evet rengi gercekten cok güzel fiyatıda cok uygun :) ambalajıda cok şık Chaneli denemedim daha önce dedigim gibi koyu renklerle pek aram yoktur ama bunu pek bi sevdim :)

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara