Dr.Ebru ChicScience 'den Urban Decay Lip Love Swatches

15:12 chunlibeauty 6 Comments

Bugün blogda misafir yazarım varr!! 
Bir süre önce Twitter üzerinden tanıştığım (@ChicScienceBlog ), A.B.D 'de yaşayan Moleküler İmmunoloji ve İmmunotoksikoloji konusunda uzman olan Ebru'nun blogunu drebru.com/ dikkatle takip etmeye başladım.. Kendi deyimiyle Bilim Kadını olmasının avantajıyla bizlere çok ayrıntılı bilgiler verebiliyor :)   Bir çok konuda güzel yazıları olan Ebru bugün bizler için Urban Decay Lip Glosslar hakkında çok güzel bir yazı hazırladı. Gelin hepberaber okuyalım;


Öncelikle sevgili ChunLi’ye beni blogunda misafir ettiği ve sizlerle tanışma fırsatı verdiği için teşekkür ederim. Blogunu uzun suredir ilgiyle izliyorum. Çok hoş yazılar ve kaliteli konularla bizlere ulaşan sayılı bloggerlardan biri kendisi. Umarim bugun sectigim konu begenizi kazanir.

Bugün ABD’de özellikle Naked Far Paletleriyle ünlü olan ( Naked Basics Far Paleti TIK TIK  ve Naked Far Paleti TIK TIK )  Urban Decay’den Honey Infused Lip Therapy, yani ballı dudak terapisi ile ilgili düşüncelerimi paylaşacağım.

Yapısını lip gloss olarak tanımlayabileceğim Lip Therapy’den Failbait rengini aldım. Ambalaj gayet basit. Sürmeyi kolaylaştıracak şekilde dizayn edilmiş. Cebinize rahatlıkla atıp gidebilirsiniz.

Failbait şeffaf şeftalimsi bir renge sahip. Özellikle yaz günleri ve yanık ten için bu renk ideal. İçinde sim olmamasına rağmen oldukça parlak. Yapısı çok nemlendirici ve sürülümü pürüzsüz. Çoğu yoğun yapılı lip glosslar gibi yapışkan değil. Failbait hoş bir bal kokusuna ve hafif tatlı bir tada sahip.

İçerik: Honey Infused Lip Therapy dudakları koruma ve desteklemeye yönelik bir çok içerik maddesine sahip. Soğuk kış günlerinde çatlamış dudaklara ve hatta yazın sıcak günlerinde dudakları nemlendirmek için rahatlıkla kullanılabilir. Jojoba, Kayısı çekirdeği, Akdarı, Ayçiçeği ve Hint yağları nemlendirme, yumuşatma, besleme amaçlı kullanılmış. C vitamini (Tetrahexyldecyl Ascorbate) dudaklardaki kollajen üretimini arttırıp daha dolgun ve sağlıklı görünmesi için kullanılmış. Lip glossun içine konulan bal ekstresi ise kuru dudakları rahatlatmak için eklenmiş. Urunde parafin, mineral yağ veya paraben gibi içeriklerin bulunmaması ise gayet hoş.

Tam içerik listesi şöyle: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Honey Extract, Flavor (Aroma), Tetrahexyldecyl Ascorbate, Sodium Saccharin, Hydrogenated Polyisobutene, Polyester-3.

Kullandıktan sonra bal kokusunu hissediyorsunuz. Garip bir şekilde iştahınızıda kapıyor. Kokusunun tatlı olmasından dolayı sanıyorum. Dudakları hemen nemlendiriyor ve dolgun his veriyor.

Karar;
Ambalajın kullanım kolaylığı, ürünün içeriği ve söz verdiklerini yerine getirmesi nedeniyle tavsiye ederim!

Kimler Kullanabilir?
Bal ve doğal türevli maddeleri içeren ürünleri sevenler
Hafif yapılı, yapışkan olmayan ve parlak lip gloss sevenler
Kuru çatlak dudaklardan kurtulmak isteyenler

Nereden Alabilirsiniz?
ABD’de Urban Decay websitesinden (Link:) veya Sephora mağazalarından

Güzel ve özenli bloguna beni misafir ettiği için ChunLi’ye teşekkür ediyor ve hepimize 2013 yılının yepyeni ve birbirinden güzel süprizler getirmesini diliyorum.

Sevgilerimle Dr.Ebru ChicScience

Benzer Yazılarım

6 yorum:

  1. parabensiz içerikleri seviyorum,insan dudağı dahil her yerine sürdüğü şeylerin sağlıklı olmasını istiyor,,,Allahtan birileri ürün içeriklerine dikkat çekiyor da artık hepimiz bilinçli hale geliyoruz..

    YanıtlaSil
  2. chicscience i da senı de cok severek okuyorum canımmm! ıkınız de cokk guzell yazıyorsunuz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim canım! Sende aynı şekilde harikasın!

      Sil
  3. Serapcim cok tesekkurler. Bende seni severek okuyorum. Umarim daha iyisindir :) Sevgiler. Pealy Fairy haklisin icerik onemli. Ozellikle cildinin surdugun seylerin %60 'ini emebilecegini dusununce. :) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Aynen dudaklarımı yediğim için durum daha da vahim :/

      Sil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara