China Glaze,

China Glaze Texture Collection (Kum & Pütürlü Oje)

12:54 chunlibeauty 20 Comments

China Glaze'in yeni koleksiyonları arasında  en dikkat çeken Texture koleksiyonu geçtiğimiz hafta itibariyle Tanaçan Kozmetik 'te satışa sunuldu.
China Glaze Texture Koleksiyonu pütürlü kum dokusu ve yaza uygun renkleriyle dikkatleri üzerine çekti. Gelin bu ojelere yakından tek tek bakalım;



Ojeleri sürdükten kısa bir süre kuruyunca kum gibi bir görüntüye dönüştüğünü görmek çok keyifli.. İlk katta hafif kum görüntüsü varken ikinci katta yoğun pütürlü bir görüntü ortaya cıkıyor.. Normal ojelere alışınca bu pütürlü yapı biraz tuhaf bir his verse de yinede çok sevimli.. Tüm tırnak yerine tek tırnakta efekt olarak kullanmakta güzel bir fikir olabilir aslında.. :) Sürümü ve kuruması kolay. Ancak Texture ojeleri kalın kalın katlar halinde sürmemek gerekiyor. İki kat ince şekilde uygulayınca gayet güzel bir görüntü ortaya çıkıyor.. Katları kalın sürerseniz hem kuruması gecikir hemde görüntüsü pek güzel olmaz..  Normal oje temizleme yöntemiyle kolayca temizleniyor ancak pütürler biraz ele bulaşabiliyor :) . Son olarak bu koleksiyonda ki ojelerin üzerine top coat uygulamamak gerekir.

Itty, Bitty & Gritty, Pembe alt tona sahip mercan rengi.  Mercan ve pembe karışımı olduğu için gayet kullanışlı bir renk..
(Eller @kocoglupinar 'a aittir :) )
Toe-Tally Textured , Yılın moda rengi olan turuncu renk!  Tırnaklarda ki pütürlü görünümüyle portakalı anımsatmıyor mu? :)

Of Coarse! , Parlak pastel mavi. Pütürlü dokuyu en iyi belli eden ojelerden birisi.. Tırnaklarda oldukça çarpıcı duruyor.. :)

Bump & Grind , Neon koyu Pembe.. 
Bundan sonraki renklerin görseli OjemRujumRimeli'ime aittir; 
Unrefined, Pamuk şekeri anımsatan bu güzel renk.. Pembe severlerin bayılacağı bir renge sahip.. Şahsen benim ilk gözüme çarpan bu renk oldu  
In The Rough, Sarı alt tonlu yeşil bir renk diyebiliriz. Yaza uygun Neon bir görünüme sahip. Bence yazın en çok tutulacak renklerinden biri! 
Yazımda emeği geçen @kocoglupinar 'a ve OjemRujumRimelim'e teşekkür ederim.. :)
China Glaze Texture Koleksiyonunda ki Ojelerin her biri 20 TL.. Bu ojeleri  Kozmetiksite ve Dbms Kozmetik'ten alabilirsiniz.. 
* Basın ürünüdür. Objektif yorumlarımı içerir.

Benzer Yazılarım

20 yorum:

  1. o turuncu kesinlikle benim olmalı...:-))

    YanıtlaSil
  2. PEmbe ve Sarı tonuna bayıldım ayrıca fotoğraf çekimin çok tatlı ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen en carpıcı renkler :) beğenmene çoook sevindim canım yorum için teşekkür ederiim

      Sil
  3. Pembe ve coral renge bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. ben oje surup uyudugumda sabahkı goruntu bu oluyor genellıkle=)

    YanıtlaSil
  5. Bu blogu cok beğeniyordum ama artık reklamdan başka bir şey yok malesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ürünü artı eksi ve de detaylı fotolarla yayınlamak size reklam geliyorsa takibi bırakabilirsiniz..

      Sil
  6. blog dediğinde ürün tanıtımı olur veya firmalar ürün yollar tanıtımlarının yapılması için, ne bekliyordunuz yani ? buse ben ojelerden ziyade şunu söylemek istiyorum senin ürün tanıtımındaki zerafetine hastayım gerçekten bu işi ciddiyetle yapan nadir bloggerlardansın gözümüzü gönlümüzü açıosun teşekkür ederimm ;) şeker pembeye bayıldım güle güle kullan canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazan ellerin dert görmesin.. Elimden geldiğince özenli olmaya calısıyorum :) beğenmen ve bunu söylemen beni çok mutlu etti çokmçok sağol :)

      Sil
  7. pembe tırnaklarında mükemmel durmuş :) mutlaka sipariş etmem lazım :)

    YanıtlaSil
  8. mavi renge bayıldım bayıldım ya çok şirin duruyo tırnağınada çok yakışıyo kesinlikle benim de almam lazım :) bu arada bende bloguma beklerim gelirsen çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  9. cnm bence ojeler bi harika bnde almıstım merak edip bi iki kere kullandım pütürlü olması pek bi cezbetmedi bni arkadasa hediye ettim bnde ama sana yakışmış...)boş yorumlara aldırıpda sıkma canını relax :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani yazımda da belirttim yapısı pütürlü olduğu için rahatsızlık hissi verebilir diye :() Güzel yorumun & desteğin için çok teşekkür ederim

      Sil
  10. canım bide ikitane çekiliş sonucunu merakla beklemekteyim nezman açıklanıcak?

    YanıtlaSil
  11. China Glaze'nin çoğu ojesini beğenirim, ama bunlar benim tarzım değil.

    Reklam konusunda haddim olmayarak, bu kadar içten bir bloggerın sadece reklam için bir ürünü öveceğini düşünmüyorum. Yazıda "harika, bayıldım, kesin alın, her rengini alacağım, bu yazın vazgeçilmezi" olacak tarzında reklam cümleleri görmedim. Firma ürünü göndermiş, Buse Hanım denemiş ve yorumu yazmış. Bundan doğal ne olabilir?

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara