Bakım,

El Bakımı Tüyosu ve Neutrogena Norveç Böğürtlenli Besleyici El Kremi;

12:44 chunlibeauty 16 Comments

Herkese merhabaaalarr! :) Bugün sizlerle el bakımında tercih ettiğim Neutorgena markasının yeni serisi olan  Neutorgena Norveç Böğürtlenli Besleyici El kremini paylaşacağım..
Yeni ürünlere geçmeden önce El bakımına dair bir kaç bilgi vermek istiyorum;
 Yaşlanama etkileri yüzümüzden önce ellerimiz de kendini gösterir. Bu sebeple ellerimize gereken hassasiyeti göstermek hayli önemli bir konu :) Malum havalar soğudu ellerimize iyi  bakmazsak kurumalar, cilt üzerinde çatlamalar ve bu çatlakların derinleşmesiyle acı çekme gibi sorunlar yaşarız.. 
Peki ellerimizin yaşlanmasını önlemek ve yumuşak ellere sahip olmak için ne yapmalıyız?


Öncelikle yumuşacık ve pürüzsüz ellere sahip olmak için  ellerimizi soğuktan korumalıyız.. Bunun yanında haftada bir kere ellerimize de peeling yapmalıyız ve ardından ellerimize kalın bir tabaka krem sürüp pamuklu eldiven giyerek yatmalıyız. Bu işlem sayesinde krem cilt tarafından daha iyi emilip, ellerimiz pamuk gibi olacaktır..
Ayrıca yine hafta da bir kaç kere ellerimizi yıkadıktan sonra   bir miktar elma sirkesi ve suyla ellerimizi 3-4 dakika ovalayıp durulamakta ellerimize ve tırnaklarımıza çok iyi gelir.. Biliyorsunuz sirke  su ile karıştırıldığında cilde bir çok olumlu etkisi var..
Gelelim el bakımında en başarılı markalardan biri olan Neutrogena markasının yeni serisi olan  Norveç Böğürtlenli Besleyici Bakım Serisine..
Dermatologlarla birlikte geliştirilmiş bu yeni serinin içeriğinde, efsane Norveç Formülü ile birlikte -40 derecede soğuğa dayanabilen bir meyve olan Norveç Böğürtleni bulunuyor. Bu Norveç Böğürtleni İskandinav altını olarak görülüyormuş.. Norveç Böğürtleni eşsiz özellikleri sayesinde çevresel saldırılara karşı bir kalkan görevi görüyor ve negatif sonuçları etkisizleştiriyormuş..

Neutrogena® Norveç Böğürtlenli Besleyici El Kremi;
Neutoregana el kremlerini sanırım sevmeyen yoktur.. :) E vitamini içeren, hafif şekerli&meyvemsi kokan  ve  nemlendirmesi çok başarılı bir el kremi.. Sürer sürmez cilt tarafından hızlıca emiliyor.. Parmak uçlarında kadifemsi hafif yağlı bir his bırakıyor ancak bir süre sonra o histe geçip yerini yumuşak bir tene bırakıyor... Sürdüğümüz andan itibaren ellerimizde bir bariyer oluşturarak cildin kurumasını engelliyor.. Hassas ciltler dahil olmak üzere herkese uygun bir krem..
75ml lik ambalajıyla çantada sürekli yanımızda taşımak için ideal.. Fiyatı da 13,90TL
  Norveç Böğürtlenli Besleyici serisinin Vücut Kremi ve Dudak Balmını da daha sonra ayrıntılı olarak paylaşacağım.. Takip eden herkese sonsuz sevgiler..

*Basın ürünüdür. Objektif yorumlarımı içerir..

Benzer Yazılarım

16 yorum:

  1. Tam da el kremi arıyordum, dudak balmından memnunum, kremi de alınacaklar arasına girsin hemen

    YanıtlaSil
  2. Neutrogena 'nın nemlendirici özellikli ürünlerini hep çok sevdim bu seriyi bilmiyordum ilk kez senden duymuş oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seri yeni cıktı canım :) Nemlendirmesi gayet güzel sevdim bu seriyi

      Sil
  3. neutrogena ile tanışmam yaşlanma karşıtı olan ve spf içeren el kremi ile oldu. o kreminin kokusu çok kötüydü açıkcası markaya karşı soğuttu beni bu yazıdan sonra ikinci bir şansı hakediyor diye düşünüyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o ürünler parfüm içermediği icin kokusu biraz kötü oluyordu.. Bu nispeten daha iyi bir secim olur senin icin :)

      Sil
  4. zaten kullandığım bir üründü el kremi olarak. bir damlası bile çok iyi sonuçlar veriyor.. Norveç böğürtlenlisini de dememek istiyorum hemen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen el kreminde çok başarılı ve ucuz fiyatıyla sürekli alınabilinirliği olması muhteşem! :)

      Sil
  5. eleriniz ne kadar beyaz pamuk gibi ;) özel bisimi kullanıyorsunuz?!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kızkardeşimin elleri.. Teni beyaz olduğu icin öyle :)

      Sil
  6. Maalesef meyveli lip care ları sevemedim... Mentollü ya da hiç birşeyliler favorim :)
    http://chedarella.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tercih meselesi tabii ki.. Mentollüyü ben de severim

      Sil
  7. Neutrogena sevdiğim bir marka, el kremi bağımlısı biri olarak bunu da deneyeceğim. Bu arada ojelerin rengine bittim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook tşk ederim canım.. Ama eller kızkardeşime ait :)

      Sil
  8. Ben bir haftadır kullanıyorum. Kadınlar kadar uzman olamam ama kısa sürede etkisini gösterdi. Cilt sürekli taze gibi.

    YanıtlaSil
  9. el kremi ve bakım kremi arasında fark var mı yoksa sadece çanta boyutu gibi mi?

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara