Far,

Far Karıştırma Fırçası NYX B12 Crease Brush İnceleme

16:30 chunlibeauty 2 Comments

Doğru ve güzel makyaj için bir kaç temel unsura dikkat etmek gerekir.. Bunun için seçtiğimiz renkli kozmetik kadar ürünleri uygulayacağımız frırçalar da son derece önemlidir..  Eğer göz makyajında farklı renkleri kullanmayı seviyorsanız mutlaka ''en az bir tane'' karıştırma fırçanız olmalı. Karıştırma (blending) fırçası farklı renkleri birbirine karıştırmaya, farların keskin görünüşünü almaya yardımcı olur..  Benim gibi sık makyaj yapan biriyseniz bir tanesi asla yetmez.. Bu sebeple farklı markalardan denk geldikçe mutlaka bir adet karıştırma fırçası alırım.. Gelelim günün konuğu NYX B12 Karıştırma fırçasının detaylarına;


Öncelikle NYX markasını kısaca tanıyalım; Dünyanın en hızlı büyüyen kozmetik şirketlerinden biri olan NYX Cosmetics, Los Angeles şehrinde 1999 yılında genç bir girişimci olan Toni Ko tarafından kurulmuş.. 40 dan fazla ülkede binlerce satış noktasında yer almaktadır. Ülkemizde de artık bir çok yerde satışa sunuldu.. Hayvanlar üzerinde test edilmemesi sebebiyle PETA tarafından onaylanan bir marka. NYX fiyat kalite ilişkisine göre oldukça başarılı ürünlere sahip bir marka.
Fırçanın kılları oldukça sık ve tok.. Fazla kıl olması sebebiyle farı tabii ki fazlaca alıyor.. Bu sebeple fırçaya farı aldıktan sonra mutlaka fazlasını tık tık hareketle atın ve öyle uygulayın.. Unutmayın makyaja az ürünle başlamak en doğrusu..
Kullandığım sürece kıl dökülme problemi yaşamadım.. 
Gümüş gri, orta boy saplı bir ürün.. Sap uzunluğu gayet iyi elde tutuşu kolay, çantada taşıması rahat..
Siyah sentetik yumuşak kıllardan oluşan bir fırça.. Sentetik olması sebebiyle farın rengini bire bir göz kapağına veriyor..

Karıştırma fırçalarını kapatıcı sürmek için de kullanabilirsiniz.. Birçok mua böyle karışıtırma fırçalarını göz altına concealer uygularken kullanıyor.. Ben de kapatıcıları kullanırken bu fırçalardan yardım alıyorum..
 29,90TL fiyatı var.. (Evet yurtdışında fiyatı daha ucuz :) ..)

Nyx Markasını bulabileceğiniz adresler; Akasya, İçerenkoy, Şaşkınbakkal, İstinyepark, Capitol, Akbati ve İstanbul forum Boynerlerinde; Eskişehir Kanatlı Boyner 'de, Rossman mağazalarında bulabilirsiniz..
Detaylar ve hediyeler için Facebook sayfalarını takip edebilirsiniz. 

*Basın ürünüdür. Objektif yorumlarımı içerir.

Benzer Yazılarım

2 yorum:

  1. fıytaı uygunmus ıyı gunelrde kullanın banada bekerı sevgıelr

    YanıtlaSil
  2. Fircanin sapi soyle kili cok demekle olmuyor iyi mu kotu mu onu soyle

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara