Asetonsuz Oje Çıkarıcı,

Missha Asetonsuz Oje Çıkarıcı Mendil

11:49 chunlibeauty 1 Comments

Kozmetik sektörü kendini hızla yenilerken bizlere de hayatı daha kolay hale getiriyor. Bugün de sizlere pratik ürünlerim arasında yer alan özellikle seyahat veya günlük olarak çantanızda  kolaylıkla taşıyabileceğiniz Asetonsuz oje çıkarıcı Missha Polish Remover Tissue 'yi paylaşmak istiyorum.. 

Gördüğünüz gibi oldukça pratik ve yanımızda taşımaya elverişli bir ambalaja sahip.. 
Her biri tek kullanımlık ayrı ayrı paketlenmiş mendiller.. Tek tek paketlenmiş olduğu için mendillerin kuruma riski yok..
 Bozulan ojemi gün içinde yenilemek için çantamda bir tanesini mutlaka taşıyorum..   
Aseton içermemesi nedeniyle tırnaklara ve tırnak etlerine zarar vermiyor..  
Limon kolonyası gibi bir kokusu var.. 
Bir kutu içerisinde  16 tane mendil var.  
Tırnaklarımızı sildiğimiz de hafif yağlı bir his bıraktırıyor. Tırnaklarımda ki ojeyi sildikten sonra ellerimi yıkamayı tercih ediyorum. Ama yıkamasam da yağlı his bir süre sonra uçup gidiyor zaten.. 

Bir tanesi ilk etapta ne kadar küçük ojelerimi çıkartmaz diye düşündürse de açık renkli ojeleri tüm tırnaklardan kolayca çıkartıyor.. Koyu ojeler de ise iki mendil kullanmak gerekebiliyor.. Simli ojeler de ise durum biraz daha farklı.. Simli ojelerde folyo tekniği şart :) 
Pratik bir ürün ve tırnaklarımıza zarar vermiyor.. Daha fazla söyleyebileceğim birşey yok :) Kullananlar varsa yorum kısmında kendi görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim..
Missha ürünleri hakkında daha deyalı bilgi almak ve ürünlerini online olarak satın almak için www.misshashop.net sitesine bakabilirsiniz.

* Basın ürünüdür. Objektif yorumlarımı içerir.

Benzer Yazılarım

1 yorum:

  1. Kesinlikle denenmesi gereken bir ürünmüş, kendi sayfama da beklerimm :) http://elyaninsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara