İnceleme,

Kaş Şekillendirme Make Up For Ever Aqua Brow Kit

14:27 chunlibeauty 41 Comments

Yüz güzelliğinde önemli bir role sahip olan kaşlarımız, ifademize ve bakışlarımıza büyük etki eder. Şekilsiz, birbiriyle orantısız kaşlar yüzümüz de kötü bir ifadeye neden olur. Bu nedenle kaşlarımıza gereken önemi vermemiz şart..   Bugün sizlerle Makeup Forever markasının  Aqua Brow - Su Geçirmez Kaş Düzelticisi ile kaşlarımı nasıl şekillendirdiğimi uygulamalı olarak göstereceğim;



Kaş aslında yüzümüzün temel hatlarını belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Bu sebeple ten makyajının ardından kaşlarımızı şekillendirerek makyajımıza devam etmeliyiz..
Ürün gördüğünüz gibi fırçalarıyla birlikte minik bir kaş çantasına sahip.. Bu şekilde taşıması çok kolay oluyor. İçine bir de cımbız koydum ve çantamın demirbaşı yaptım.. :) Kaşlarım benim için çok önemli olduğu için onları düzene sokmadan dışarı adım atmam.. :) 

Kremsi Jel tarzında bir ürün olduğu için uygulaması son derece kolay bir ürün. Ayrıca bu kaş kitinin en büyük özelliği waterproof olması. Havuzda, sıcakta vs hiçbirşekilde yerinden oynamıyor akmıyor.. Şimdiye kadar kullandığım en iyi kaş ürünü desem abartmış olmam..  MUFE Aqua Brow Kit toplam 4 renge sahip.. Bende ki rengi 25.. Aslinda 20 numara da bana uyuyor. 25 numarada (Kaşlarımı boyattığım icin)

Tüp ambalaja sahip ve 7ml. Minik bir damlacığı yeterli geldiği için aslında hayli bereketli.. Tek kötü yönü 111TL civarında bir fiyatı olması.. Ancak kaşlarınız için doğal duran, akmayan & bozulmayan  bir ürün arıyorsanız değecek bir ürün..   
Ürünün uygulamasına geçmeden önce kaşlarımızın nasıl olması gerektiği hakkında kısaca bilgi vermek istiyorum.. Öncelikle kaşlarda da bir altın oran vardır. Elinize bir kalem alın ve fotoğrafta görüldüğü açıları yapın;
Burun hizanızdan yukarı doğru olan hat kaşınızın başlama yerini gösterir. 
*Burun hizasından, göz bebeği ortasından kaşınıza doğru olan ok işareti kaşınızın kavisinin olacağı yeri gösterir. 
*Burun hizanızdan göz kapağı sonundan kaşınıza olan okta kaşınızın bitmesi gereken yeri gösterir..

Şimdi gelelim benim kaşlarıma; (Kaşlarımı kalınlaştırmaya çalıştığım için hayli dağınık bir hali var)
Minicik bir damlası benim kaşlarım için yeterli geliyor;
Önce liner fırçası gibi olan kaş fırçası ile kaşlarımın hattını çiziyorum;
 Ardından kaş maskarası ile kaşlarımı düzeltip boyanın görünürlüğünü kalıp gibi değilde daha doğal olmasını sağlıyorum;
Sonuç olarak;
Benim kaşlarıma nazaran daha seyrek kaşlarda daha güzel sonuçlar da almanız mümkün.. 


Bu arada MakeupForever markasının Taksimde 5 katlı mağazasını imkanınız olursa mutlaka ziyaret edin derim.. Hem cildinize uygun ürünleri uygulamalı olarak denettirip satın alabilirsiniz hem de dilerseniz özel olarak profesyonel makyaj eğitimi alabilirsiniz..
Fiyatı 111TL
Mufe Markasının ürünlerini kendi mağazaları  Sephoralarda, online olarakta MakyajTrendi.com dan satıl alabililirsiniz..

Benzer Yazılarım

41 yorum:

  1. kaşlarımda seyreklikler var, suda akmaması vs tam benlik ürünmüş, ama pahalı epey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkemizde biraz pahalı maalesef.. Yurtdışında daha uygun sanırım

      Sil
  2. Ben de bu urune bakıyorum epeydir ama uygulaması zor gibi geldi.
    Su an clinic, shiseido, lancome, sephore marka kas kalemlerim var ve hicbiri yeterince
    kalıcı degil. Azıcık elim degse ve kasısam cıkıyor. Kalıcı bir kalem var mi bildiginiz?
    Ayrıca sizi severek takip ediyorum, cok da faydalanıyorum. Basarılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence uygulaması en kolay ürünlerden biri :) Bundan daha kalıcı kaş kontürü olur anca.. :) Onun için de Nur Bilen Yavuzer 'i öneririm canım

      Sil
    2. yıllardır kaşlarımı boyarım bence de hiç biri kalıcı değil. kaş farları daha da dayanıksız. uzun zamandır h&m'in neredeyse bedava olan kaş kalemini kullanıp üzerine benefit speed row jel kullanıyorum gerçekten t bölgem yağlı olmasına ragmen nispeten daha çok dayanıyor.

      Sil
    3. Nur Hanımı da takip ediyorum ve cok dogal uygulamaları var ama Ankarada yasıyorum, istanbulda olsam hemen kosar yaptırırdım.
      Ankarada var mı bildiginiz iyi biri?

      Sil
  3. Merhaba,

    Çok güzel gözüküyor :) waterproof olması harika sırf o yüzden hiç sevmesem de kaş doldurmayı (dövme) tercih etmek zorunda kalacaktım. Mutlaka deneyeceğim. Peki Benefit Gimme Brow ile bir karşılaştırma yapabilir misiniz? Çünkü ben kaş kalemi kullanıp üzerine Benefit Speed Brow Jel ile sabitliyorum, ama artık tek ürün kullanmak istiyorum açıkcası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu arada kullanıcı ismim gözükmemiş nedense :(

      Sil
    2. :) aynen ben de kaşlarım daha düzgün olsun diye kaş kontürü yaptıracaktım simdi vazgectim.. Benefir Brow jel ben de var ve senin gibi kullanıyordum.. Bence bu kit ondan çok daha güzel :)

      Sil
    3. teşekkür ediyorum cevap benim için gayet tatmin edici :) yaz gelmeden yurtdışına çıktığım zaman bulabilirsem alacağım yoksa 111 TL verilebilir aslında, kontörden daha hoş durduğu kesin :)

      Sil
  4. süper olmuş, kaş kontürü yaptırmadan önce bu ürünü denemiş olmayı isterdim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kas konturunden memnun kalmadınız mı? ben de dusunuyorum da

      Sil
    2. Olsun kaş kontürü sayasinde kaşlarınızla hergün uğraşmıyor olmanız güzel aslında :)

      Sil
  5. Bende de ince, seyrek kaş problemi var.
    Ama bu ürün ilgimi çekti.
    Fiyatı tuzluymuş o yüzden mutlaka uygulama sonrası alınmalı.

    Çok teşekkürler tavsiyen için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir ürün ama dedigin gibi pahalı olduğu icin uygulamadan almamak gerek...

      Sil
  6. Ben bu ay kendime doğum günü hediyesi olarak aldım valla, her kurusuna helal olsun, bu kadar verilen paranın hakkını veren bir ürün olamaz. minnacık bir damla ile gün boyu kaşlar harika. resmen dövme gibi. benim en sevdiğim makyaj malzemem su an:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) en güzeli ben de biterse mutlaka alacağım ürünler arasına koydum.. Kesinlikle çok işime yaradı..

      Sil
  7. Merhaba :) evet urun ilk basta pahali geliyor ancak sanirim uzun sure kullanim sagliyor olmali bu yuzden fiyat cok cok yuksek olmuyor aslinda :) buarada benim blogumada bir goz atip takibe alirsan cok sevinirim.blogum biraz yeni erken mi oldu bilmiyorum ancak bir cekilis baslattim ancak takipcim cok az oldugu icin duyuru konusunda sıkıntı yaşıyorum :( bana yardımcı olabilir misin acaba :)
    http://pudrapembem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalaar :) Biraz geç dönüş oldu kusuruma bakma blogun hayırlı olsun takibe alıyorum şimdi :*

      Sil
    2. Tesekkur ederimm :) bu arada sana bir sey sormak istiyorum yuzum icin nemlendirici almam gerekiyor yuzumde inanilmaz parlama var ve yagli.cok pahali bir sey olmasa iyi olur :) bana tavsiye edebilecegin bir urun var mi? (La roche posay toleriane fluid kullandim ama cok basarili diyemem maalesef)

      Sil
  8. merhabalar. beyaz tenliyim ve saçlarım koyu renk. kaşlarım saçlarıma göre biraz açık. ne renk almalıyım sence tunalı sephorada 25 35 ve 40 numaraları mevcutmuş. kararsız kaldım genelde denk geldiğim mualarda pek başarılı değil ürün önermede. ne dersin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi denemeden almayın derim ne desem yalan olur simdi
      :/

      Sil
  9. sephora us'de 20 dolar olan urun bizde 110 lira hayret bisi :/

    YanıtlaSil
  10. Merhaba bloguma beklerim. http://busramakeup.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  11. Ben de aldım ve kullanmaya başladım ama o kadar da muhteşemliğini göremedim malesef. Alnım yağlı olduğu için waterproof özelliği tamamen gerçerliğini yitiriyor. Elin kaşına değse silinip gidiyor. Kaş farı gibi cilt yağlandıkca matlığını kaybediyor. Kaş kaleminin verdiği doğal hava olmuyor bu yüzden. Kaş kalemi de kaş döküyor tabi yine bu ürün daha sağlıklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında yanlış bilinen şey waterproff ürünlerin suya karşı dayanıklı olması.. Mesela göz kalemlerinde de waterproff denir su da cıkmaz ama göz kapağı terlemesiyle pandaya dönüşürüz.. Yağ bu tarz ürünlerde maalesef böyle bir etki yapıyor.. Olaya şöyle bakacak olursak bu tarz waterproff ürünleri yağ bazlı solüsyonlarla cıkarıyor bu sebeple akması normal.. :/ Sizin adınıza üzüldüm ama ben çok çok memnun kaldım gerçekten.. Belki uygulama öncesi hafif transparan pudra ile kaş bölgenizi pudralasanız iyi gelir..

      Sil
    2. Teşekkür ediyorum yine de kontor işleminden daha iyi :) ama hala inatla kaş kalemi ile karışık kullanıyorum. Asıl Haziran başı tatile gideceğim suya ne kadar dayanıp dayanmadığını paylaşırım artık :)

      Sil
  12. Sonunda aradığım kaş ürününü buldum :) tabi sayenizde. Sadece 25 değilde 20 alayım daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum. Süper oldu bu paylaşım. Teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  13. Sonunda aradığım kaş ürününü buldum :) tabi sayenizde. Sadece 25 değilde 20 alayım daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum. Süper oldu bu paylaşım. Teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  14. alnınzda ne var kozmetik mi estetik mi

    YanıtlaSil
  15. Ben senin kaşlara bayiliyorum masallah ^^ Gönlüme göre bir kaş kiti bulamadim henüz uygulama kinusunda kendimi yetersiz buluyorum bu konuda henüz maskara tiplerini kullandım fakat çok memnun kalamadim bu daha butunsel bir görüntü yaratmış heves verdi ilj firsatta bakicam : )

    YanıtlaSil
  16. Benim kaşlarım çok az ve seyrek kaş kalemi ve farı kullanıyorum ama gün içinde mutlaka dağılmalar rengin akmasi gibi sorunlar yaşıyorum bu ürünü çok merak ediyordum harika bi yazı olmuş 😊 mutlaka almalıyım dediğim ürünler arasına girdi sayenizde 😊emeyinize sağlık😊

    YanıtlaSil
  17. Merhaba:) kaşlarımı doldurmadan asla dışarı çıkmıyorum evde otururken bile doğal şekilde doldurmak bana kendimi iyi hissettirir tam uç kısımlarından döküldükleri için yapıyorum bunu benim sorumsa suda gerçekten akmadığı doğru mu mesela tatilde falan kullanmaya uygun mu denizde havuzda gerçekten akmıyor mu çok merak ettim bu konuyu gerçekten kocaman sevgiler :))

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar denizde ve havuzda kalicigimi varmi gercekten kalicigi varsa bu fiyat değer peki havuzda ve denizde akmayan fondoten varmi acaba onebilceginiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet var suyla çıkmıyor ürün :) ama havuzdan çıkıp yüzünüzü havlu ile haldur huldur kurularsanız makyaajı bozabilirsiniz :) Fondöten önerisi waterproff olanlara bakabilirsiniz ama illalkı bozulur o tarz ürünler :/ Bence renkli güneş koruyculardan kullanın. Dermalogica mesela çok başarılı

      Sil
  19. Merhabalar gerçekten suda ve denizde kalicimi eger kalici ise nasil cikarabiliriz ve bunun fontotenide varmi kalicigi varsa eger bence bu fiyat değer

    YanıtlaSil
  20. Merhabalar denizde ve havuzda kalicigimi varmi gercekten kalicigi varsa bu fiyat değer peki havuzda ve denizde akmayan fondoten varmi acaba onebilceginiz?

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara