Denedim,

Nivea Micellar Makyaj Temizleme Suyu İnceleme

08:34 chunlibeauty 3 Comments

 Makyaj temizleme sularını artık hemen hemen bir çok markada  bulmamız mümkün.. Garnier makyaj suyu incelememden sonra bir süredir NIVEA Micellar Makyaj Temizleme Suyunu kullanıyorum.. Kullandığım sürece edindiğim izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum;


* Öncelikle  diğer kullandığım temizleme sularına göre daha likit bir yapısı var biraz tonik gibi hissettiriyor.. Cildi germeden ferahlatıyor.
*Kokusuz bir ürün.. 
*Göz makyajımı çıkartmada diğer markalarda olduğu gibi yetersiz kalıyor.. Gözleriniz hassassa gözlerinizi biraz yakabilir.. Bu sebeple göz makyajı için çift fazlı ya da makyaj temizleme sütlerini tercih etmeniz daha iyi bir fikir.. 
*İçeriğinde üzüm çekirdeği yağı ve dexpanhenol bulunuyormuş..  Doğal bir antioksidan olan üzüm çekirdeği cildi dış etkenlere karşı koruyor, Dexpanthenol de cildi onarıcı ve iyileştirici etkisi ile yenileyip cildi nemlendiriyormuş. 
* İnce ambalaj tasarımı ile elle daha kolay tutuluyor.. Ambalaj olarak en çok Bioderma Pompalı kapaklı olanları seviyorum.. Ancak elde tutmalı ambalajlarda bu ince tasarım daha kullanışlı..
 * Yapış yapış bir his bırakmıyor. 
*İçerisinde parfüm, renklendirici ve paraben bulundurmuyor.
 *Makyaj çıkartmada Bioderma kadar başarılı bulmadım. Bioderma ya da Cyrene markaları daha çok sevdiğim için bitince bu üründen almayı düşünmüyorum.

  
İçeriğine bakmak isteyen arkadaşlar için;

Ürünü deneyen, seven&sevmeyen herkesin yorumlarını bekliyorum.. :)

Benzer Yazılarım

3 yorum:

  1. Aklımda vardı bu ürün, "gözlerinizi yakabilir" cümlesini okuyunca tamamen ucup gitti aklimdan suan :))

    YanıtlaSil
  2. ben bu ürünü hic sevmedim. bioderma h2o'yu da denedim, onun daha uygun versiyonu l'oreal misel solüsynunu da denedim (hatta artik hep onu kullaniyorum). ama nivea'nin bu ürününden hic memnun kalmadim. gözümün etrafini cok yakti ve benefit'in they're real rimelini bir türlü cikaramadi. zar zor bitirdim ama almak isteyenlere tavsiye etmem.

    YanıtlaSil
  3. Ben de nacizane aldim bu urunden bir adet kendime. Cok buyuk bir beklentim yoktu dogrusu. Goz makyajinda kesinlikle sinifta kaliyor. Cilt makyajimi sildikten sonra ikinci bir kat temizlik gibi bazen de tonik gibi kullaniyorum.

    :)

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara