Decookspartyy,

Söz ve Nişan Hazırlıkları

09:51 chunlibeauty 11 Comments

Kız kardeşim evliliğe adım adım giderken, bu süreçte yaptıklarımızı sizlere fikir vermesi açısından paylaşmak istiyorum. Öncelikle isteme ve nişanı birleştirerek evde küçük bir kutlama  yapmaya karar vermiştik. Bu sebeple ilk olarak evde masa düzeni, ikramlar vb konularla ilgili bize yardımcı olacak bir organizasyon firması araştırmakla işe başladık. İnstagramda takipçi arkadaşlarımın da önerisi ile Decookspartyy ile iletişime geçtik.. Kendileri ile anlaştıktan sonra tema ve renklere karar verdik..  Romantik bir ortam oluşsun, ev dekoruna ve kız kardeşimin kıyafetine de uysun diye pembe, beyaz ve gümüş renkleri barındıran bir masa düzeni konusunda karar kıldık..



Decookspartyy masa düzeni ve pasta konusunda beklentimizi fazlasıyla karşıladı.. Gümüş aksesuarlar üzerine beyaz ve pembe drajeler, şekerler, kurabiye ve pasta ile sade ve romantik bir masa oldu.. Bunlara ek olarak annemlerin yaptığı zeytinyağlısı, tatlısı vb yiyecekleri de mutfakta hazır beklettik.. Yüzüklerin takılmasının ardından servis ettik..
 Hediyelik şekerler;
Peçeteleri telaştan net çekememişim.. İsimlerin ve tarihin basılı olduğu çok şık peçeteler;

Pastamızın içi dışından daha güzeldi.. Genelde şeker hamurlu pastaları sevmeyen biri olarak bu pastaya bayıldığımı söylemeliyim! İçi çikolata ve fıstıklıydı.. Siz tercihinizi öncesinde konuşup damak zevkinize göre değiştirebilirsiniz :) 
 Hediyeliklerimize ek olarak Parisienhome dan kokulu taş yaptırdık.. Taşlarımız da istediğimizden daha güzel bir şekilde elimize ulaştı.. :) Sizde kokulu taş, sabun vb hediyelikler için yer arıyorsanız instagram sayfasına bakmanızı öneririm TIK TIK
Gelen misafirlerimize günün hatırası olarak verdiklerimiz;
Kokulu Taş: Parisienhome 
Şeker ve İsimlerin yazılı olduğu Kurabiye : Decookspartyy
Bir alışveriş turumuzda Nişan tepsisi olarak kullanabiliriz diye  MadameCoco da bu tepsiyi almıştık.. Taşlı makas almayı unuttuğumuz için son dakikada kurdale ile evdeki makası süsleyip tepsimize koyduk.. :) Yüzük standıda sevgili arkadaşımız Ecem'den :)

Bunların dışında bugüne hazırlanırken Make Up For Ever da makyajlarımızı yaptırdık.. Bunun yazısını geçen hafta yazmıştım okumayanlar için TIK TIK
  Kızkardeşime elbise seçerken epey gezdik.. Çok abiye formatına girmeden pamuk prenses kıvamında bu elbiseyi Herry'de bulduk.. Ayakkabıyı da İpekyol'dan şans eseri elbiseye birebir uyumlu olarak bulduk;
Nişan konseptine uygun olması için bir gün öncesinden Tırnak Butikte kızkardeşimin tırnaklarını yaptırdık.;
  Nişan bohçası alışverişini Bakırköy'den yapmıştık..  Klasik adetlere uygun şekilde alışverişi yapılmıştı bu sebeple ekstradan birşey yazmama gerek yok sanırım..
Fotoğraf çekimi için Bahçeşehir'i tercih etmiştik ama maalesef  burada çekim yapmak yasaklanmış.. Neyse ki görevli uyarana kadar bir kaç poz çekmeyi başarabildik;
Hazırlıklara ve planlamalara önceden başladığımız için sorunsuz bir tören ile geceyi tamamladık.. :) Sade, kendi aramızda ama unutulmayacak bir Nişan organizasyonu oldu bizim için.. Darısı tüm bekarların başına :)

Benzer Yazılarım

11 yorum:

  1. Mutluluklar diliyorum herşey çok güzel görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. her ayrıntısı harika olmuş bir ömür boyu mutluluklar dilerim

    YanıtlaSil
  3. Bütün detaylar çok güzel olmuş... Allah tamamını erdirsin inşallah cnm. Düğün hediyeliklerinide ben yaparım inşallah 😊😊

    YanıtlaSil
  4. mutluluklar diliyorum tatlı kardeşine :-))

    YanıtlaSil
  5. Hersey cok ince dusunulmus ve cok guzel gorunuyor. Kardesin ise ayri guzel (nazar degmesin ;) ). Mutluluklar diliyorum. Cok sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Çok emek verilmiş , her ayrıntı düşünülmüş . Mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  7. hersey nekadarda sırrın olmus cok begendım candynın nısanı gibi :) kardesıne mutluluklar dilerim...

    YanıtlaSil
  8. Cok güzel kareler bunlar ne Kadar hos, detaylara bayildim. Eger nasip olursa nisanlanirsam örnek alicam bir konsept :) Bu arada mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Harika bir hazırlık olmuş. :) konya düğün salonu olarak mutluluklar dileriz.

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara