Cilt Bakımı,

Shiseido İbuki Beauty Sleeping Mask İncelemesi

13:27 chunlibeauty 0 Comments

Mevsim geçişleri, +30 yaşlar derken cildimin kurumaya başladığından sık sık söz ediyorum. Artık cildimi daha fazla neme doyuracak ürünleri araştırıp buna göre bir cilt bakımı rutini oluşturuyorum. Bugün de uyurken cildi neme doyuran, gerçekten severek kullandığım Shiseido İbuki Beauty Sleeping Maskesi hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istiyorum 

Hepimizin bildiği ve cilt uzmanlarının da sık sık söylediği gibi cilt kendini uykudayken yeniliyor. Bu sebeple özellikle akşam yaptığımız cilt bakımı rutini son derece önem arz ediyor :) 

Bu maskeyi yaklaşık 2buçuk aydır haftada bir bazen de iki kere kullanıyorum. İlk kullanmaya başladığımdan itibaren ürünü çok sevdim. Ancak bazı cilt ürünleri ilk zamanlar iyi gelirken sonra sanki etki etmiyormuş gibi geliyor. Bu sebeple  iyice emin olup ona göre yorumlamak istedim 
Öncelikle bu maskeyi genelde haftada bir ya da iki kere banyodan sonra cildime uyguladım. Sonrasında da silmeden uyudum.  Sabaha cildim çok daha yumuşak, nemli ve diri bir görünüme kavuştu. Cildim neme doyduğu için de yaptığım makyaj çok daha güzel durmaya başladı. 
Genelde nemlendirici maskeler yoğun formüllü olduklarından dolayı cilde biraz ağırlık yapar. Ancak bu ürün jel formunda olduğundan dolayı cilde ağırlık hissi vermiyor.
Fotoğrafta gördüğünüz gibi içinde minik partiküller bulunuyor. Bu minik partiküler zamanla cilt üzerinde eriyor. Sanırım uzun süren nemlendirme etkisi bu minikler sayesinde oluyor :) 

Cildiniz mat ve nemsizse bu ürünü seveceğinizi düşünüyorum. Ama her zaman dediğim gibi cilt bakımı bir bütündür. Sadece bir üründen mucizevi bir performans beklememek gerekiyor. Bu sebeple günlük olarakta cilt bakımınızı ihmal etmeyip haftada bir kaç kere bu maskeden destek almanızı öneririm.

Shiseido İbuki Beauty Sleepin Mask ı ilk kullandığımda harika bir menekşe kokusuyla karşılaştım. Bu özelliği ile kullanmadan önce rahatlatıcı bir etki sağlıyor.  
İçerisinde E ve C vitamini bulunuyor. Bu sayede cildi hem yeniliyor, hem de daha parlak bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor. (C vitamini bulunan ürünleri gece bakımlarında kullanın ve ertesi sabah mutlaka güneş koruyucusu kullanın)
  
Göz çevresine de uygulanabilen bir maske. İçerisinde At Kestanesi Özü bulunuyormuş. At Kestanesi şişlikleri indirmeye yarıyor. Sabahları gözleriniz şişiyorsa denemenizi tavsiye ederim. 

Ayrıca Sahra Çölü' nün oldukça kuru ortamında yetişen phytoplankton özü, dolgun ve iyi dinlenmiş bir cilt görünümü için cildin canlanmasına yardımcı oluyor.

Benim tek sevmediğim özelliği kavanoz tipi olması. Ama bütün sevdiğim markalar bu şekilde ambalaj kullanıyor :) 

Shiseido İbuki Beauty Sleepy Mask Online olarak MakyajTrendi.com sitesinden ya da Boyner, Sephora, Tekin Acar ve Sevil gibi kozmetik mağazalarındandan temin edebilirsiniz. 
Satış Fiyatı : 149 TL

Benzer Yazılarım

0 Yorumlarınız;:

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara