Antiaging,

FOREO LUNA 2 ile Cilt Temizliği ve Cilt Masajı

17:26 chunlibeauty 0 Comments

Uzun süredir paylaşmayı istediğim ama bir türlü yazmaya vaktim olmadığı bir ürünle tekrardan herkese merhabalaaar! Daha önce FOREO LUNA Miniyi şu yazımda artı/eksisiyle birlikte paylaşmıştım. Şimdi de sizlere de fikir vermesi açısından FOREO LUNA 2 hakkındaki deneyimimi yazmak istiyorum.


Bir çoğunuzun bildiği gibi Foreo'nun en büyük özelliği antibakteriyel silikondan oluşan titreşimli bir temizleyici olması.. Bu özelliği sayesinde kıl fırçalar gibi cildi yıpratmadan daha nazik ve derinlemesine temizliyor. Cildi makyajdan, kirden arındırıp derinlemesine temizlik yaparken dakikada 8000'e kadar yaydığı T Sonic titreşimler sayesinde de  kolajen üretimini arttırarak yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı oluyor.  FOREO LUNA 2'nin Mini'ye göre en büyük farkı da arkasında bulunan anti aging kısmı.. Ben özellikle bu tarafını daha çok kullanıyorum.. Hatta nasıl kullandığımı şu videomda paylaştım --> izlemek isterseniz tıklayın



Foreo'yu Nasıl Kullanmalıyız?
Öncelikle makyajımızı temizleyerek işe başlıyoruz. -Ben çift fazlı miseller su ile ten ve göz makyajımı iyice temizliyorum.
Ardından yüzümüzü su ile durulayıp temizleme ürününü (jel ya da köpük) uyguluyoruz.
Cildi kirden makyajdan arındırıp temizledikten sonra Luna2 nin arka kısmı ile serum, nemlendiriciyi anti aging etkili masajı ile uyguluyoruz. -Bu sayede kullandığınız ürünlerin de emilimini arttırmış oluyoruz. -
Foreoyu kullanırken yüzünmüzü eşit temizleyebilmemiz için 15 saniyede bir farklı bir titreşim ile bize uygulama alanını değiş diye sinyal veriyor. Bu sayede cildi yormadan tam dozunda temizlik yapmış oluyoruz.

Üzerindeki artı eksi ile hız ayarı yapmak mümkün. Ortadaki tuşa bir kere bastığınızda cilt yıkama için titreşim devreye giriyor. Ardından bir kere daha bastığınızda titreşim duruyor. Tekrar butona bastığımızda bu sefer anti aging tarafı için farklı bir titreşime geçiyor.

Peki hangisini almalıyız diye soracak olursanız;
Sadece yüzünüzü temizlemek için kullanmak istiyorsanız Mini modeli size daha uygun olur. Bu arada bendeki Mini eski olanı onunda yenisi çıkmış LUNA Mini 2 diye. Daha yoğun titreşimler ile daha derinlemesine temizlik sağlıyormuş. Eğer alacak olursanız yeni çıkan modelini tavsiye ederim size.
Ama benim gibi anti aging bakımı istiyorsanız FOREO LUNA 2 çok daha mutlu edecektir sizi :) Hazır anneler günü yaklaşıyorken bir çok sitede indirimli olarak bulabilirsiniz benden söylemesi :*

Benzer Yazılarım

0 Yorumlarınız;:

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara