Eyelash

İpek Kirpik Modası

12:09 chunlibeauty 6 Comments


Göz makyajına önem verenlerdenim :) O yüzden genelde göz makyajım yogun geri kalanı nude tarzındadır.. Göz makyajındada kirpiklerin güzel görünmesi olmazsa olmazlarımdandır :) Özel günlerde takma kirpik takmayı cok severim.. Ancak yeni gördügüm bir uygulama cok dikkatimi cekti..
İpek kirpik uygulaması  1.5 saatte takılıyormuş (süre biraz uzun canımız sıkılabilir takılırken ama güzellik icin katlanıcaz)  90 gün kalıcılığını koruyormuş  ve hiç ağırlık yapmıyormuş.. Ayrıca plastikler gibi yapısı kalın olmadıgından son derece doğal görünüyormuş..Güzel bir yanıda 3 ayın sonunda kirpikten cıkarıp daha sonra tekrar takılabiliyor olması.. Tabi şunuda belirtmek gerekirki kirpikleri olmayanlara yönelik bir uygulama degil.. Sadece kirpiklerini daha uzun yogun göstermek isteyenlere uygun ..
P.S: Resimler alıntıdır.. 

Benzer Yazılarım

6 yorum:

  1. genelde özel günlerde bende takmayı seviyorum göz makyajını tamamlayan rimel olduğuna göre kirpiklerinde çok önemi var gerçekten. bugün tv.de izledim ipek kirpik uygulamasını bayıldım ;)

    YanıtlaSil
  2. Evet bende izledim :) cok begendim yaptırırmıyım bilmiyorum ama güzel bir uygulama :)

    YanıtlaSil
  3. Enfes görünüyor.. Bende yeni duydum.. Sorup soruşturmak gerek.. Saoğl Chunlimm..

    YanıtlaSil
  4. Kirpik takıntısı var bende de çünkü benimkiler çok zayıf.Geçen sene yaptırmıştım aynısı mı bilemiyorum.İncecik tüy yumağı gibi bişeydi.Çok güzel olmuştu ilk gün. Ancak birkaç gün sonra hergün yastıkta birkaç tanesini bulur oldum. Gerçi onları götürünce tekrar takıyorlar ama uğraştırmıştı beni. Hergün teknikler gelişiyor, eminim bu çok daha kalıcıdır.

    YanıtlaSil
  5. hmmm ben hic böyle yöntemler denemedim o yüzden pek bilemiyorum.. Dedigin gibi düşenleri toplayıp götürüp tekrar taktırmak banada zahmetli geldi :)

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara