Concealer,

L.A. Girl Pro Conceal Kapatıcı İncelemesi

11:40 chunlibeauty 5 Comments

Herkese merhabalaaar! :) Bugünkü  konumuz da yine epey konuşulan, beğenilen, merak edilen ve yine maalesefki Ülkemizde resmi satışı olmayan   L.A. Girl Pro Conceal Kapatıcı.. Aslında çok bilinen bir marka olmayan L.A Girl 'in adını duyurmasında etkili olan ürünü bu kapatıcısı diyebiliriz;

Kendisi MAC Pro Longwear'e muadil olarak gösteriliyor. Tabii onun çok çok daha uygun fiyatlı olması insanda merak duygusu uyandırıyor.
Bende ki rengi light ivory. Bana biraz sarı geldi rengi :/

Göz altınız mor değilse kapatıcılığı bence çok başarılı. Ancak yoğun morluk sorununuz fazlaysa altına corrector gerekiyor.
 HD yani kameraları seven özellikte. 
Tüp şeklinde sıkılabilir ambalaja sahip. Diş macunu gibi altından sıktığınızda ürün fırçanın ucuna geliyor. Ancak dikkatli sıkmakta fayda var çünkü fazla çıkan ürünü geri koyamıyoruz.
 Kıvamı koyu krem yapıda. Bu sebeple sıktığınızda yavaş yavaş ürün çıkıyor.  
İşin hijyen kısmına gelecek olursak tabiiki cam pompalı şişeler kadar hijyenik olmuyor bu tarz ürünler. Ancak kullandıktan sonra ucunu silip alkole batırabiliriz pek ala :)
Bu kapatıcının koyu renkleri ile kontur uygulaması da yapabilirsiniz.
Pudramsı bir bitişi var. Yüzünüz için kullanacaksanız cildiniz kuru ve pullanma varsa kötü bir görüntüye neden olabilir. 
Göz altında hafif çizgilerim var yapısı biraz koyu olduğu için maalesefki bu bölgelere doluyor. Göz altınız da kuruysa mutlaka altını iyice nemlendirmeniz gerekir. İyi nemlendirmezseniz göz altınız da da topak topak durabilir
 8gr lık ambalaja sahip.
Marka, Cruelty Free yani hayvan deneyleri yapmıyor. İçerik  olarak çok iyi şeyler söyleyemiyeceğim. Paraben ve silikon türevleri içeriyor maalesef. 
İnstagram satıcıları bu ürünü satıyor. Ancak  instagram satışlarına pek güvenemediğim için onun yerine kuzenime sipariş vermiştim.
Kısacası cildiniz ve göz altınız kuruysa bu ürünün yapısı size uygun olmayabilir. Daha çok karma ve yağlı ciltlere uygun bir kapatıcı diyebilirim.

Benzer Yazılarım

5 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir kapatıcı benimde, seveni memnun kalanı çok yazınızda gayet açıklayıcı olmuş, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Bende kullaniyorum fiyatina gore cok cok basarili ben cok begenerek kullaniyorum, hemen dagilmasi kapaticiligi cok guzel👍🏻😊tesekkurler😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) evet fiyatı performans ikilisinde öne çıkan bir ürün. Yorum için teşekkür ederim :*

      Sil
  3. Mrb sivilcelei cilt icin nasil sizce.su bazli degil sanirim yani yaglimi sizce

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara