Inglot,

Inglot AMC Sıkıştırılmış Pudra 55

12:15 chunlibeauty 10 Comments

Talk ve Paraben içermeyen  pudra arıyorsanız İnglotun AMC serisine mutlaka bakmalısınız.. Kapatıcılığı tek başına kullanıldığında bile yeterli.. Kadife gibi yumuşak ve ağırlık hissi vermeyen bir pudra..

 İşlenmiş pigment ve mikalardan oluşmaktadır.
E vitamini içermektedir.
Talk pudrasız formüle sahiptir.
Hafif ama yoğun renk verir.
Çok iyi tutunma özelliği sahipitrir. Kalıcılığı yüksektir.
(Hidrofob) Terlemeyle ıslanmaz.
Paraben içermemektedir.
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
Temiz yüz üzerine doğrudan uygulanabilir.
9 g/0.32US OZ
Fiyatı: 41 TL
Dipnot : AMC, ileri makyaj bileşenleri çok yoğun renk pigmentleri içeriyor. Sahne televizyon ve fotoğraf için idealdir. Renkleri çok belirgin gösteren ve yoğun gösteren bir seri. Az kullanımı bile harikalar yaratıyor.

Benzer Yazılarım

10 yorum:

  1. benim de bu aralar pudra ihtiyacım var.Ama kafam karışık ne alsam diye :)Mac veya dior düşünüyordum. Benim için kapatıcılığı önemli, senin önerebileceğin birşey var mı? Bu ürün kapatıcılık olarak nasıl? Gerçi yüzümde kapatılacak birşey yok ama dümdüz porselen gibi görünümü çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Kapatıcılığı güzel ben sevdim :) MAC in Studio Fix Pudrasıda çok güzel ama o biraz daha ağır yapıda.. Onuda severek kullanmı$tım.. Dior Pudra kullanmadığım için onun hakkında bir yorum yapamayacağım :)

    YanıtlaSil
  3. hıımm özellikleri cok güzelmiş.şu sıra pudraya ihtiyacım yok ama fondöteni sık kullanmayan biri olarak pudram bitince alabilirim :)

    YanıtlaSil
  4. Kapatıcı çok kullandığım birşey maalesef gözaltlarım mor. Pudra ise zaman zaman kullanıyorum ama denemek isterim. Senin makyaj tavsiyelerine güveniyorum çünkü:)

    YanıtlaSil
  5. @benli begonya almadan önce yinede bir denemeni tavsiye ederim nede olsa herkesin cildi bir değil :) umarım seninde begenecigin bir üründür :)

    @gözde bende kaaptıcı vs kullanıyorum hergün :( pudrayıda hergün sürüyorum bu pudrayı senin için cıplak tende deneyip fotolayacağım ona göre karar verirsin sende.. :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba öncelikle blogunuz çok güzel birinci yılınızı da tebrik ederim. inglotun bu pudrasından ben de almak istiyorum ve yorumunuz benim için önemli.Benim cildim karma ve bu pudraya baktım biraz ışıltılı gibiydi sizinki de öylemi ve studio fix yerine tercih edilebilir bir ürün mü?

    YanıtlaSil
  7. Bu Yazıdan sonra çok merak ettim gidip denedim ,Bende dün almış bulunuyorum gayet memnun kaldım :) Studio Fix ile dönüşümlü kullanacağım :)))
    Sevgilerr

    YanıtlaSil
  8. @gözde rica ederim .)

    @Adsız Güzel yorumunuz icin cok tesekkür ederim evet dediginiz gibi mat bitişi olan bir pudra degil simli değil ama parlak bir bitiş saglıyor Studio fix kapatıcılık bakımından cok daha başarılı bence :)

    @ojem :) orta kapatıcılık istiyorsan ve icinde talc istemiyorsan mutlaka bakmanı tavsiye ederim :D

    YanıtlaSil
  9. Nerede bulunuyor bu marka ? Nereden alabiliriz

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara