Allık,

MAC MSF COMFORT

10:35 chunlibeauty 7 Comments

Shewolf'un hediyeleri arasında gelen bu MSF'e bayıldım. MAC'in Golden Bronze olarak tanımladığı bu MSF cilde turunculuğu olmayan ışıltılı bir bronzluk veriyor.. Tüm yüze sürülmesi biraz abartı olur ben genelde bronz makyaj yapmak istediğim zaman allık niyetine yanaklarıma sürüyorum..


Buda bendeki hafif uygulamalı duruşu :) Genelde MAC 188 (ufak olan) fırçayla kullanıyorum 

Benzer Yazılarım

7 yorum:

  1. Cnm çok hoş bu msf var bendede fazla kullanmıyorum ama geçen gün bundan daha güzel bi bronzer keşfettım...Paylaşıyorum hemen Pastel Markasının bi bronzerını turuncu buyük bi kutusu var bayıldım bayıldım çok hoştu rengi bıde onada bak..mcks ;)

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş. sanki msf deep darkın altın simlisi gibi gözüküyor.

    YanıtlaSil
  3. şu msf lere bayılıyorum. ama daha bir tane bile alamadım kendime. ilk alacağım soft and gentle olcak. ışıltısı çok güzel gözüküyor. allıkların üzerine sürünce süper duracağından eminim. ama bu da çok güzelmiş... güle güle kullan. benim gözüm vardı bu pakette sana kısmetmiş demek.

    YanıtlaSil
  4. chunlicim yine çok güzel olmuşsun,bende senin gibi bronzerları allık yada sadece kontür için kullanabiliyorum:)

    YanıtlaSil
  5. cok yakısmıs canım...ben de ılk defa bronz allık aldım goldenlady dıe ılk defa duydum markayı genelde loreal ve maxfactor allıkları kullanırım sımlılerı sevıyorum ama...makyajlarımı bu bronz allıklar tamamlamıyor bı mavı kalem yakısmıyor ruj uyduramıyorum fıkrınız varmı??

    YanıtlaSil
  6. Çok yakışmış canım benim. Güzel günlerde sür sürüştür. :)

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara