Beğendiğim Ürünler,

Nuxe Huile Prodigieuse Kuru Yağ İnceleme

17:16 chunlibeauty 5 Comments

Herkese merhaba! Havaların soğuması, daha az su tüketimi vb nedenlerden dolayı cildimiz de kurumaya başladı.. Şahsen yazın vücut kremlerini kullanmayı pek sevmem ve ihtiyaçta duymam.. Ama özellikle mevsim geçişlerinde vücuduma nemlendirici sürme ihtiyacı doğuyor.. Bu sebeple Fransa 'da Eczanelerde en çok satılan doğal içerikli kozmetik markası olan Nuxe markasının en popüler ürünü olan Kuruyağı tekrar sizlerle paylaşmak istedim;

Değerli bitki ve yağlardan oluşan, E vitamini içeren Nuxe Huile Prodigieuse çok amaçlı kuru yağ; 
%98,8 gibi yüksek oranda doğal formüle sahip. Ürün, formülünde bulunan 6 değerli bitki yağı (Borage, St. John'sWort, Badem, Kamelya, Fındık ve Macadamia) ile oluşturulan özel kokteyli ile cildi ve saçları besliyor. Kamelya çiçeği ile cildinize ve saçınıza hoş bir koku verirken, kuru bir yağ olduğu için kullanım sonrası rahatsız edici ıslaklık ya da yağlı bir his bırakmıyor. 
. Yağ gibi bir foruma sahip olan ancak sürdükten kısa süre sonra o yağlı hissin olmadığı başarılı bir ürün..
Hafifçe dağıttığımızda cilt tarafından hemen emilen bir yapıya sahip.. Zaten kuru yağ denmesinin sebebi de bu.. Diğer yağlar gibi vıcık vıcık olmuyor :)
Vücut, yüz ve hatta saç için her yaşta rahatlıkla kullanılabilen bir ürün.
Nemlendirici özelliğinin yanı sıra cilde ve saça parlaklık & canlılık  kazandırıyor.
Nuxe kuru yağı  bacaklarımda ve saç uçlarıma kullanmayı çok seviyorum.. Saçlarımın ucuna sürdüğümde kuru görüntüyü alıp yumuşak bir forma kavuşturuyor..  Avucuma sıktığım bir kaç fısfıs ile bacaklarımı güzelce nemlendiriyorum..
Vücut içinse özellikle çatlaklara çok iyi geldiği söyleniyor..  Özellikle bebe yağlarında yaptığımız gibi duştan sonra tam kurulanmadan bu ürünü sıkıp cildimiz tarafından emilmesini bekleyerek kullanmak çok güzel sonuç veriyor..
Yazın güneşlendikten sonra gerilen cildimde de çok güzel bir rahatlama sağlıyordu.. Bu sebeple tatil  bavulumun vazgeçilmez demirbaşlarından biridir kendisi.. :). Özellikle de simlisi yazın aşkla kullandığım ürünler arasında.. :)
Ürünün kokusu da güzel.. Ancak bazı arkadaşlarımı rahatsız etmiş..
Dilerseniz yüzünüze de uygulayabilirsiniz. Komodojenik değil ve gözenekleri tıkamıyor.. Peelingten sonra gerilen cilde oldukça iyi geliyor..
Göz makyajınızı temizlemek içinde kullanılabiliniyor. Ben denemedim ama deneyip memnun kalanlar var :)
Paraben içermiyor..
100ml i 100TL gibi bir fiyata satılıyor
Alerjik ciltlere sahip olanlarda herhangi bir reaksiyon yaratmaması sebebiyle tavsiye edebileceğim güzel bir ürün..


Basın ürünüdür. Objektif yorumlarımı içerir.

Benzer Yazılarım

5 yorum:

  1. yazın simlisi, kışın normali vazgeçilmezlerim arasında..

    YanıtlaSil
  2. ne kadar fiyatı ve ankarada nerde bulabilirim)

    YanıtlaSil
  3. Kayıp genç yazıyı okumadığınız ne kadar belli ama :)

    YanıtlaSil
  4. simli olsun benim olsun bayılıyorum böyle şeylere en kısa zamanda almak lazım ben bu kadar işe yaradığını bilmiyordum :) teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara