Golden Rose,

Golden Rose Wonder Lash

13:34 chunlibeauty 9 Comments

Golden Rose’dan; bir maskaradan beklenen tüm özellikleri  bir arada sunan eşsiz bir maskara. 
Mükemmel formülü, özel tasarım fiber fırçası ile kirpiklerinize 12 kata kadar hacim kazandırır, kolay uygulanır, tüm kirpiklere ulaşarak dipten uca dolgunlaştırır, daha hacimli, daha uzun ve kıvrık bir görünüm kazandırır. Provitamin B5 ile zenginleştirilmiş formülü ile kirpiklerinizi besler ve güçlenmesine yardımcı olur. Yoğun siyah rengi derin ve etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlar.




Rimelin kirpiklerimde etkisi;
Açıkcası bu rimelden öyle aman aman bir performans beklemiyordum.. Nedense yerli markaların rimelde başarılı olamadıklarını düşünüyordum.. Ancak bu rimel önyargılarımı yıktı.. Gerçekten beklentimin üzerinde bir ürün!! Tek katta resimlerimde ki gibi her kirpiğimi güzelce boyamış ve kıvrık bir görüntü vermiş olması şahane.. Son zamanlarda sık sık diyorum yerli markalar gerçekten güzel bir atak yaptı.. Biz tüketicilerde yerli markalara yeterince ilgi gösterirsek çok daha güzel ürünlerle karşımızda olacaklarına eminim.. Golden Rose ekibine bu güzel ürünle beni tanıştırdığı  için çok teşekkür ederim !!

Golden Rose   tanıtım    ürünüdür

Benzer Yazılarım

9 yorum:

  1. tatlım geçenlerde yayınladığım Pastel Dramatic look 5X olanıda dene bi ara fiyat olarak hem ucuz, hemde bu kadarını beklemediğim bir performansa sahip kerata :))

    YanıtlaSil
  2. son zamanlarda bu rimel herkesin dilinde. max factor 2000 calorie hastası olan benim için de süper bi alternatif olabilir diye düşünüyorum. bi denemem lazım :)

    YanıtlaSil
  3. Wowww diyorum. Fıstığım çok güzel, jilet gibi yapmış kirpiklerini...

    İşte uygun fiyatlı rimellere en güzel örnek :)

    YanıtlaSil
  4. birsey merak ettim?
    kaslarina makyaj mi sürdün yoksa boyadin mi?
    sanirim boya sac rengine benziyor,
    sac boyasi mi sürdün kaslarina?
    bende yapacam öyle ama hic denemedim?
    bir fikrin varmi acaba?
    sac boyasi kasa sürülürmü?
    ne kadar beklemesi gerek?

    YanıtlaSil
  5. Tatlım öyle güzel anlatmışsın ki rimelimden çok memnun olmama rağmen bu ay denemek için bundan da alacağım, kirpiklerin süper uzamış sen zaten yine çok güzelsin canım benim ;)



    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  6. ♥мұ»p»r«i»n«č»є«s»s♥ onu görmedim canım hemen bakıyorum bloguna ;)

    @ Hülya evet deneyen herkes memnun kalmış canım!! fiyatı uygun olduğu icin denemekten zarar gelmez

    @ MoR KeLeBeK canım benimm cok tesekkür ederim haklısın vallahi beklenmeyen performans oldu :)

    @Cirkin Hatun canım ben kaşlarımı ya kendim tüy sarartıcıyla açıyorum yada kuaforde boyattırıyorum.. Tüy sarartıcıyla arada bir kontrol ederek minimum 5-6 dk tutuyorum istedigim renge gelince silip yıkıyorum :)

    @Betwin Us heheeh ztn resimler herşeyi anlatıyor :) Uygun fiyatlı olması yerel marka olması ve güzel sonuc vermesi şaşırttı beni de :) umarım memnun kalırsın canım :D bu arada güzellik sizde canım bende ne gezer :) öpüyorum her ikinizi de

    YanıtlaSil
  7. o kirpiklerinin güzelliğinden biraz da:))

    YanıtlaSil
  8. çokkkk güzelllll:)

    YanıtlaSil
  9. @♡ ♥♕Butik Merve♕♥♡ :D kirpiklerim çok yoğun yada çok kıvrık degiller ama rimelle gayet güzel sonuclar elde edebileceğim bir yapıda olmaları tabi ki etkisi oluyor :D

    @Adsız Çok teşekkür ederimm! :)

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara