Beğendiğim Ürünler,

Sigma Cleansing & Polishing Tool Videolu Yorumum

11:23 chunlibeauty 11 Comments

 Sigma 'nın çıkarmış olduğu Yüz temizleme ve peeling etkili cihazı dün elime sağ salim ulaştı.. Akşam evde denedim ve kullanmasından çok keyif aldım.. Cildimi derinlemesine temizlediğini hissettim.. Benim gibi sık makyaj yapan arkadaşlar cildini iyi temizleyemediğinde siyah nokta sivilceye daha yatkın hale geliyorlar o yüzden cildi temizlemek son derece önemli bir konu.. Sizde makyajınızın tam çıkmasını ve hafif peeling yapar gibi bir etki istiyorsanız Sigma 'nın bu temizleme aparatını mutlaka edinin :)
Hediye olarak seyahat boy Bleding E25 Fırçası göndermişler :)



Gördüğünüz gibi 3 ayrı başığı var ; Facial Polishing, Facial Cleansing ve Body Exfoliation..

Soft Başlık; Tamamen Pembe olan bu başlık cildi parlatmak makyaja hazırlamak için kullanılıyor. Oldukça sık ve yumuşak kıllardan oluşuyor. Cildinizi ölü derilerden arındırarak temiz parlak bir zemin hazırlıyor.

Medium Başlık; içinde pembe beyaz kılların olduğu başlık daha derinlemesine temizlik için kullanılıyor.. Makyajınızı cıkardıktan sonra akşam bununla cildinizi temizleyebilirsiniz.. :)

Firm Olan başlık; tamamen beyaz kıllardan oluşuyor bunu da vücut için kullanıyoruz. Bronzer kullanmadan önce uygulama yaparak cildinizi ölü derilerden arındırmak için ideal bir ürün..
Fiyatı: 39,00 $ + Kargo ve 17,89 = 56,89 $
Müşteri hizmeti harika! Herhangi bir sıkıntıda hemen müdahale ediyorlar :) 
Thank you Annie !!
Su geçirmez özelliği var ama bir kaç blogda okudum banyo yaparken kullanmayın demişlerdi.. 
2 Adet kalem pille çalışıyor
Sık kullanılan başlıkları 3-4 ay da bir değiştirmemiz gerekiyor. Her bir başlık şu an 9 $ 'dan satılıyor..


Sizde bu üründen almak isterseniz linki tıklayın ve alışverişinizi yapın :) TIK TIK

Benzer Yazılarım

11 yorum:

  1. Busecim merhaba'Lucy in the sky with diamonds' isimli blogumun yerini 'Nil's mum' aldı. Takip için:

    http://nils-mum.blogspot.com/

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ne ksdar sürede elinize ulaştı acaba. bende sigmadan fırça alnak istiyorum da...iyi günlerde kullanın, cildinizi daha da güzelleştirir inşallah;)

    YanıtlaSil
  3. merak ediyodum bu urunu, bu post isime yarayacak eline saglik:) ve iyi gunlerde kullan..

    YanıtlaSil
  4. Ürün çok vasıflı görünüyor ama uzun vadede acaba cili yıpratırmı diye korkuyorum.Bu arada göz parlatan göz damlası markası verebilirmisin bana ..Eczacıya sordum,bi haber..

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan.Ben de merakla bekliyordum ürününe ulaşmanı.Ancak videoyu seyredemedim,görünmüyor bende.Umarım beğenmişsindir.

    YanıtlaSil
  6. Çok sevimli görünüyor. Ben de almak istiyordum bundan. Derinlemesine temizlik başlığı peeling için kullanılabilir gibi geldi bana.

    http://colorante-bea.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. @ nilsmum tamam canım takibe alıyorum :)

    @mini minicik benim ilk kargoda adresten dolayı bir sıkıntı oldu tekrar kargoya verdiler 2 hafta gibi bir sürede geldi :) Hepimizin pırıl pırıl ciltleri olur inş. :)

    @ tuguna rica ederimmm!! işine yaramasına sevindim :D yorum icin tşkler :)

    @ Adsız cildinin yapısına göre ürünü 2-3 günde bir kullanabilirsin yıpratacağını sanmıyorum masaj yapan etkisiyle kan dolaşımını hızlandırdığı icin cilde olumlu etkileri olur :) Göz damlası konusunda herhangi bir fikrim yok maalesef

    @ esra aa neden görünmüyor merak ettim simdi :/ evet ürünü beğendim cildime iyi geleceğini düşünüyorum fiyatıda gayet makul :)

    @Shelby evet kullanması çok zevkli:) evet diğer başlık peeling etkisi yapıyor :)

    YanıtlaSil
  8. vayyy vayyy kameralara alışılmışta ben neler kaçırmışım :) neynnn ben boşa mı 225usd verdim clarisonic'e böhüü ağlamak istiammmmmmm :(
    güzel günlerde kullan bebemm

    YanıtlaSil
  9. ben de sipariş verdim.ilk defa yurtdışından alışveriş yaptım senin sayende:)çook teşekkür edrm.umarım sorunsuz bi şekilde gelir..sabırsızlıkla bekliyorm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mrb bu cihazdan bende bugun sipariş verdim yurtdışından acaba sorunsuz geldimi yani gümrüğe falan takılmadı değilmi cevaplarsan sevinirm..

      Sil
    2. mrb bende sipariş verdim acaba benide bilgilendirmisin bu cihaz yurt dışından geliyo ya gümrüge takılmıyo değil mi? bilgilendirsen sevinirim..

      Sil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara