Aksesuar,

Pastel Parfümlü Oje ve H&M Yüzük

15:39 chunlibeauty 19 Comments

Her ne kadar ojelerle sıkı fıkı olmasam da son  günlerde (sanal alemde) durmadan karşıma çıkan Pastelin kokulu ojesini hayli merak ettim..  Sağolsun Pastel bu merakımı giderecek bir paketle bu minik hediyeyi gönderdi.. 


Şişesi orjinal Pastel şişelerin minyatürü gibi :)  Ojenin kıvamı ve kuruma hızı gayet güzel. Bana gönderilen Hindistan Cevizi kokuluymuş.. İsabet olmuş bu kokuyu çok severim :) 
Ojeyi  tırnaklarıma sürdüğümde oje kokusuyla karışık Hindistan Cevizi kokusu geliyordu.. Pehh bumu dedim yani? Ama kuruduktan sonra fark ettim ki Tırnaklarım bariz hindistan cevizi kokuyor! (Azıcık ısırsam hindistan cevizi parmacıklarımı birşey olur mu bilemem! ) Hindistan cevizi kokuyor filan diyorum ama öyle mide bulandırıcı yoğun bir koku değil.. Ellerimi yüzüme doğru getirdiğimde kokusu burnuma hafif hafif geliyor..
Bendeki rengin ilk katı cila gibi duruyor.. Resimlerde ince olarak 3 kat uyguladım.. Bu ojeyle ilgili tek sıkıntım benim tırnaklarım biraz geniş olduğu için fırçası küçük kalıyor.. Küçük fırça sebebiyle ojeyi bir kerede dağıtamadığım için fırça izleri kalabiliyor..  Ama genel olarak sevdim hatta diğer renklerini de alıp deneyebilirim! :)
Bu da H&M den aldığım yüzüğümle kombinim; (Yüzük 14.90TL)

 Bunlarda Pastelin deneme boyu kokuları; 
SÜR, KURUT ve KOKLA!

Havada yaz kokusu var!

Pastel Türkiye'de bir ilke imza atıyor ve parfümlü ojeyi piyasaya çıkarıyor. Pastel Parfümlü Oje, hem yaza uygun göz alıcı renkleri hem de taze, nefis parfümleriyle bu yaza renk katmaya hazırlanıyor.

Pastel Parfümlü Oje, iki kat sürüldükten ve bir süre kuruması beklendikten sonra  dayanılmaz güzellikteki parfümlerini yaymaya başlıyor. Kısacası, sür, kurut, ve kokla!

Şimdi alın, sürün ve ojenizin muhteşem, büyüleyici parfümlerinin etrafınızda yarattığı etkileri izleyin. Portakal, hindistan cevizi, nane, ananas, çikolata-kahve, greyfurt parfümlü ojeler ve vanilya-tarçın parfümlü top coat ile bu yazın en popüleri siz olacaksınız.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı : 2,45 TL

Bu arada sizde Pastel'in yeni çıkan ürünlerinden haberdar olmak ve avantajlardan yararlanmak istiyorsanız Twitter adreslerini takibe almanızı öneririm;
Twitter/PASTELCOSMETICS

Benzer Yazılarım

19 yorum:

  1. Yüzük çok çok şık:)
    Kokulu ojenin çikolatalısı geldi bana da ama her seferinde iki&üç kat sürüldüğünü ve şişenin boyutunu varsayarsak pek uzun ömürlü olacağını söyleyemeyiz sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bende çok beğenerek aldım.. Sende güzel günlerde sür sürüştür canım

      Sil
  2. yüzüğün çok şık :)ayrıca kokulu ojeyi bende merak ettim şimdiden..
    http://esrasyr.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :) Ojeler yeni yeni mağazalara geliyor en azından birini alıp denemenizi tavsiye ederim :)

      Sil
  3. pastelin enbüyük eksiği online satışı olmaması çok güzel ojeler çıkarıyor ama ben hiçbiryerde bulamıyorum ki :(:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet online alışveriş olsa iyi olurdu.. Ama bazı alışveriş sitelerinde Pastel satışı var oralardan temin edebilirsin canım

      Sil
  4. ben ellerini cok begendim :) cok kibarr ve bakimli ellerin var :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) bende ellerimi hiç beğenmem!! takoz gibiler :D

      Sil
  5. merhaba hene ben suslu:)yüzük de oje de çok hoşmuş ben ojeji flormarın 319 vardı ya ona benzettm ben bu tarz renkleri tek katta çok seviyorum şeffaf size böylede yakışmış üstelik güzl kokuyo bi defa da olsa ben de alıp deniycm merk ettim şimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet french ojede kullanılan ojenin birebir aynı rengi :) genel olarak kullanan herkes çok beğendi sanırım denemekten zarar gelmez :D

      Sil
  6. merhaba tekrrdan ben suslu :)yüzükle oje ikisi çok hoş durmuş ben böyle ojeleri tek kat da çok seviyorm size böyle de gzel durmuş üstelik hoşda kokuyosa daha ne olsun bi defa da olsa merak ettim şimdi bende alıcam:)

    YanıtlaSil
  7. Kokulu ojeyi ilk defa duyuyorum tatlım, çok merak ettim tırnaklarında rengi çok güzel durmuş, yüzün ve bileklikle ojenin sade rengine çok hoş bir hava vermişsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Evet Türkiye'de ilk zaten.. Bende Pastel sayesinde keşfettim.. Güzel yorumların için çok çok teşekkür ederim canımm!! Öpüyorum seni! :)

      Sil
  8. çok yakışmış. bende sürmek için sabırsızlanıyorum :)
    http://ezgicemoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. nerde satılıyo acaba bilgilendirebilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha yeni yeni satışa sürülüyor.. En kısa zamanda parfümerilerde bulabilirsiniz

      Sil
  10. bunu bır blogda daha duymustum ohh kokla kokla dur:III

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ojenin o kötü kokusunu düşünecek olursak güzel bir ürün olmuş

      Sil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara