Eyeliner,

Yves Rocher FELT-TIP Eyeliner Swatches

12:48 chunlibeauty 6 Comments

Yves Rocher makyaj ürünleri bana hafif hmm nasıl tabir etsem cildimde ağırlık yapmayan bitkisel birşeyler sürüyormuş hissi veren ürünler gibi geliyor.. Makyaj değilde cilt bakımı yapar gibi hissediyorum kendimi :) Bugün hediye edilen ürünler arasında benim en çok merak ettiğim ve ilk kullanmaya başladığım Yves Rocher FELT_TIP Eyelineri tanıtmak istedim;


Bu liner da diğer makyaj ürünleri gibi koruma bantına sahip.. Bence bu güzel bir özellik çünkü bu tarz ürünlerin daha önceden açılmaması gerekiyor.. Bazı parfümeriler testerları kalmayınca orjinal ürünleri müşterilere gösteriyor ya işte bu tarz bantlar sayesinde böyle bir risk kalmıyor.. 
Liner Pen kullanım açısından şahane ötesi bir yapıda.. Sivri ucu sayesinde düzgün liner çekmek çok daha kolay hale geliyor.. 
Keçe sivri ucu yumuşak bir yapıda. Yani sürerken göz kapağını çizmiyor.
Yatıştırıcı özelliğe sahip Papatya suyu içeren formüle sahipmiş :) Yanii ne demek oluyor cildimize zararı bir çok kozmetik ürüne göre çok çok az..
Göz çevresi kuru arkadaşların yada far bazı kullanmayı alışkanlık haline getirmiş arkadaşlara daha uygun bir liner diye düşünüyorum.. Zira benim gibi göz kapakları yağlı olanlarda akma yapıyor :(  Özellikle kuyruk kısmında akma/dağılma olayı fazla oluyor.. Far bazıyla bunun önüne geçmeniz mümkün tabi
Tek katta siyah yoğunluğu bana az geldi.. O yüzden ilk katı çektikten sonra kurumasını bekleyip ikinci katı çekiyorum.. Böylece daha güzel siyah bir renk elde ediyorum


Tüm makyaj ürünlerinin bu şekilde koruma bantlı olmasını çok beğendim.. Yediğim bir kaç kazıktan sonra koruma bantlarına dikkat eden biri haline geldim :)
 
İncecik sivri ucu kullanım açısından hayli rahatlık sağlıyor.. İster kalın ister ince linerlar çekebilirsiniz;
İki kat çekince böyle bir görüntü elde ediyoruz;
1,2 Gram ve 34,90TL
Linerin ambalajını sevmeme rağmen, yapısı ''far bazı kullanmadan'' benim gibi yağlı göz kapaklarına sahip olanlara pek uymuyor.. 
Yapısı uymasada bu ürünün keçe ucunu o kadar sevdim ki bitince atmayıp liner fırçası gibi kullanmayı düşünüyorum :)

Benzer Yazılarım

6 yorum:

  1. yoğun bir siyah değilmiş, hafif buğulu bir gorunum oluyor sanırım ılk katla :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet daha ıslak siyah bir renk olsaydı keşke :D

      Sil
  2. Benimde göz kapağım çok yağlı ve yeni bir eyeliner almayı planlıyorum mac haricinde hangi markayı önerirsin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnglot alabilirsin hatta inglot gel liner daha başarılı :) Ancak cabuk kuruma gibi bir sorunu var.. Eğer likit liner çekebiliyorsan Flormar Artliner öneririm :)

      Sil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara