Sephora’dan Baştan Çıkaran İndirim!

11:03 chunlibeauty 19 Comments


Sephora markalı seçili ürünlerde cazip fiyatlar baş döndürüyor; seçili Sephora markalı ojeler 3-5 TL, göz kalemleri 10 TL, rujlar 10 TL, farlar 15 TL ve maskaralar 20 TL’den satışa sunuluyor.

Kozmetik tutkunlarının heyecanla beklediği “Sephora İndirim Günleri” 12-27 Ocak tarihleri arasında Sephora Mağazaları’nda başlıyor. İndirim süresince belli marka ve ürünlerde gözlerinize inanamayacağınız fiyatlar başınızı döndürecek. Makyaj, cilt bakımı, parfüm ve vücut ürünleri olmak üzere yüzlerce üründe özel indirimler Sephora tutkunlarını bekliyor olacak.

Ayrıca, sadece Sephora’da bulunan özel markaların seçili ürünlerine %30 indirimle sahip olmak mümkün! Sevilen marka Benefit’in likit fondötenleri, Benefit Hervana Blush allık, DVF’in sevilen kokusu Diane Sunny EDT 100ml yanı sıra cilt bakım markası Rexaline’in yüz nemlendirici serumu ve Rexaline dudak bakım ürünlerine %30 indirimle sahip olunabiliyor. Sephora’nın sevilen cilt bakım markalarından Yes To’nun belirli ürünlerinde de özel indirimler cildine önem verenleri bekliyor olacak.

Sephora’nın renkli, eğlenceli ve özgür dünyasında kendini şımartmak isteyenler 12-27 Ocak 2013 tarihlerinde özel indirimli ürünlerle Sephora ile renkleniyor.

**Basın Bültenidir




Benzer Yazılarım

19 yorum:

  1. bu haberr harika busecimmm! teşekürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynennn :) yorummiçin ben tşk ederim cnmmm :;

      Sil
  2. Yaaaa bendee istiyorum bu indirimden yararlanmakk ama adanada sephora yokk her ne kadar nişanlım anlamasada mnakyaj ürünlerinden artık ona aldırcam ankarada 4 tane varmışş adanadada olsunn yaa :(

    YanıtlaSil
  3. onlıne alısverısı var mı yoksa uzulucem de :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadrıyla yok :/ niye yoook? Yapsınlar dimi :/

      Sil
  4. Canım fırçalarda bir indirim var mı biliyor musun??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirim henüz başlamadı fırcalar genelde inmiyor sanırım :/

      Sil
  5. Acaba artık indirim haberlerini hiçbirimiz paylaşmasak mı ? :)) her indirim haberinde avm ye koşmaktan bıktım usandim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lol:)) Paylaşmayınca takipçi arkadaşlarım çok kızıyor :) Elçiye zeval olmaz dimi :)

      Sil
  6. yaaa neden sephora hatayda yok :(( bende isterimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah oraya da en kısa zamanda açılır :/

      Sil
  7. cumatesi başlaması kötü olmuş, tam da o gün işim vardı. pazartesiye hiç bişi kalmaz:(

    YanıtlaSil
  8. benefit flawless oxygen almayı planlıyordum ama 99 tl fiyatı. kıyamamıştım =) eğer yüzde 30a gerçekten dahilse 70 tlya hemen gidip alıcam.

    YanıtlaSil
  9. Ama hem likit fondotenlerinde indirim var diyorsun hem de umarım diyorsun. Sen çok kafamı karıştırıyorsun :p eheh, yine de ben yarın öğlen gidip bakıcam. Varsa eğer huuoopp hemen çantaya =) Haber için ayrıca teşekkürler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben basın bülteninin yalancısıyım :D Bültende öyle dediklerine göre vardır mutlaka yahu :D

      Sil
  10. Evet fırçalarda indirim vardı... iki kofre seti indirimdeydi,
    ama çeşit olarak fazla umutlanmayın, iki ay önceki eskiyi getir yeniyi yüzde kırk indirmle götür kapmanyasına hiç benzemiyor... üç renk ruj indirmdeydi ve üç taneydi düşünün yani... bol bol pudra koymuşlar her çeşit ama, bu indirimin adını keşke pudra indirimi diye yazsaymışlar... ama çeşitler mağzadan mağzayada değişiyormuş... yes to setlerde güzel indirim vardı...birde bol bol göz kalemleri...

    Gül

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara