BB Cream,

Garnier BB Kremin 2 Versiyonu Karşılaştırması

16:16 chunlibeauty 3 Comments

Bugün BB kremlerden gidiyoruz :) Garnierin severek kullandığım yağsız BB kreminin hatırlarsanız bir önceki versiyonu pek beğenilmemişti.. Bende neden beğenilmedi +/- yönleriyle karşılaştırdım ve Dr.Ebru'nun blogunda misafir yazar olarak paylaştım.. Sizde bu karşılaştırmayı okumak isterseniz bir TIK yeter :) Yorumlarınızı da bekliyoruz ona göre :)

Benzer Yazılarım

3 yorum:

  1. benim bir sorum olacak, benim duş jeli ve sahte parfümlere alerjim var. her şeyin orjinalini kullanmak zorundayım ve deodorant bile kullanamıyorum.

    haliyle ürünün parfümlü olması beni korkuttu. ama sürekli fondoten de kullanmak istemiyorum.

    üstelik cilt tipim karmaya giriyor benim de ve sizin gibi ne açık ne koyuyum. bildiğiniz kumralım ama suratım belki buğdayın azıcık açığıdır. akdeniz ikliminin etkileri surat hep bronz!

    parfümlere bu kadar duyarlıyken ürünü kullanmalı mıyım? açık mı koyu mu? yardımcı olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzüme sürdüğümde burnuma bir koku gelmiyor :) anca tüpü sıkıp ürüü kokladğıma kokuyu alıyorum .. Bence rahatsız edici bir kokusu yok :) deneme şansınız varsa deneyerek karar vermeiniz en doğrusu:) ayrıca teniiz koyuysa koyu renginide tercih edebilirsiniz her ikiside uymuyorsa iisii alp karıştırarak ten rengiize uygun bir renk elde edebilirsiniz :)

      Sil
  2. GarnierBB Krem kullanan herkes pişman oluyor, kullanıp da mutlu olanını görmedim. En iyi ve uygun fiyatlı BB kremler Skin79 ve Missha. Hala Cliniq garnier falan satın alıp reklam yapan insanlar var, hayret ediyorum hiç mi araştırmıyorlar.

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara