Eyeliner,

Sevgililer Günü Makyajı..

14:34 chunlibeauty 52 Comments

Sevgililer günü telaşında nasıl makyaj yapsam, ne giysem düşünceleri arasında kararsız kalırken bende bugün biraz yoğun bir göz makyajı yapayım diyip Gratis indirimden kaptığım (Bugün indirimin son günü sizde mutlaka göz atın) The Balm Paletim ve Golden Rose ürünleriyle makyajıma başladım.. Kafamda net bir renk yoktu ama siyah ve pembeye aşık  olduğum için ellerim direk o iki renge gitti ve bu makyajı yaptım;
İşte göz  makyajımda kullandığım ürünlerim;
The Balm Nude Tude Palet
Golden Rose Precision Liner
Golden Rose Kaş Kalemi
Golden Rose 'un en sevdiğim Rimeli (yazısı için TIK TIK) Wonder Lash


 Bu arada göz altı çukuruna ve dudaklarıma dün Redensity II ışık dolgusu yaptırdım.. Sonuçtan şimdilik çok memnunum.. 2. gün dudaklarında hafif ödem olur demişlerdi bu sebeple dudaklarım normalden biraz daha şişkin ve dolgun duruyor..  Bununla ilgili detayları yarın blogda paylaşacağım..
Takip eden ve yorum bırakan tüm arkadaşlara kırmızı öpücükler!
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUNN!!!! :)

Benzer Yazılarım

52 yorum:

  1. Göz makyajını çok beğendim :) ayrıca cildin de pürüzsüz maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Cildim pürüzsüz değil kullandığım malzemeler + fotoğraf makinasından dolayı öyle görünüyor :)

      Sil
  2. hiç yakışmamış :(

    YanıtlaSil
  3. Hic yakismamis mi? Bu yorumu yazan arkadas kör galiba.
    O kadar güzel ki, gözlerimi alamadim, cok ama cok yakismis, muhtesemsin canim, sana her sey yakisiyor, ne sürersen sür güzel duruyor. Bu da senin kendi dogal güzelliginden kaynaklaniyor tabii ki. <3 Süpersin, hep böyle devam et! :-)
    Bu arada, tekrar blog dünyasina geri döndüm, insallah bundan sonra hem kendi bloguma yazi yazmaya, hem de sizin bloglarinizi yorumlamaya devam edecegim! :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lol:D zevkler ve renkler tartışılmaz diyerekten teşekkür ettim.. Sinirlenmeye gerek yok :) Güzel samimi yorumun için ne kadar teşekkür etsem azdır :) Aslında doğal güzelliğim pek yok işte makyajla filan birşeyler cıkartmaya calısıyorum :) Bu arada geri dönmene sevindim!! Öpüyorum seni !!

      Sil
  4. Canımmmmm! Makyah şahane! Ama dudaklar süper olmuş beybim! Bayıldım bunaaa! opuyorum kocaman guzeller guzelı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıh kıh kıh :D şu an dudaklarım çok fena şiş aslında bu kadar dolgun yapılmadı :) Ödemden dolayı biraz daha dolgun durdu :) Bana biraz tuhaf geliyor şu an :D Çok komik :) Bende seni dolgun dudaklarımla öpüyorum :D

      Sil
  5. O dudaklar... Bende sabirsizlikla bekliyorum yarinki yazini cnm:) nude paleti bende indirimden kaptim dün, şahane renkler, ayrica golden rose rimelide çok severek kullaniyorum bende;)

    Http://ayseguluntavsiyesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lol:D aslında bugün 2. gün olduğu için olduğundan daha dolgun görünüyor.. Biraz garip bir haldeler insin diye bekliyorum yarına iner dedi doktor bakalım bol resimlerle anlatırım yarın :) Rimel ucuz ve harika iş cıkarıyor :)

      Sil
  6. mükemmelsin ablacım ya :) herşey yakışıyor valla sana yine maşallah demeden duramayacağım :) tüh tüh tüh :)
    artık makyaj videoları çekmeyecek misin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çook teşekkür ederim canımm o senin kalbinin güzelliği!! Makyaj videosu benden daha iyi yapanlar var o yüzden gerek yok ama belki saç çekerim :D

      Sil
  7. canım maalesef dudaklarını hiç beğenmedim. yani birşeyiniz de olduğu gibi kalsın. çok yapmacık duruyor. hadi burunu anlarım ama bence bir daha yaptırmamalısın. tamamen benım görüşüm. yalan söyleyeceğim kusura bakma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ama bu daha 2. gün o yüzden dudaklarda ödem oluştu ve olması gerekenden daha şiş.. Sen doğallığı sevebilirsin bende iyi görünmeyi seviyorum bu sebeple beğenmeyebilirsin tabiki .. Ama benimde dudak dolgusu yaptırma gibi bir niyetim yoktu.. :) Ödem inince duruma bakıp daha sonra yaptırma yada yaptırmama kararımı vereceğim :)

      Sil
  8. her iki makyaj da çok güzel olmuş ama ikincisi favorim oldu.. dolgu maceranı da merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çook teşekkür ederim!! Bende ikincisini daha çok sevdim :) Dudaklarımın şişinin inmesini bekliyorum bir haftada oturuyor diyorlar ama o kadar bekleyemem yazmak için :D Umarım yarına kadar birazcık iner güzel resimlerle yazarım! :)

      Sil
  9. Merhaba, makyajınız çok hoş görünüyor çok beğendim tam sevgililer günü için sade ve gösterişli (: cildiniz çok güzel parlıyor bunun sırrı nedir, rica etsem ten makyajinda kullandiginiz ürünleride paylasirmisiniz tesekkur ettim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim!! Cildim çok pürüzsüz değildir.. :) Güzel görünmesinin nedeni uyguladığım makyaj ve fotoğraf makinasının etkisi :)
      Ten makyajında ;
      Garnier BB krem üzerine Kroylan Tv Pan stick
      Göz altına MAC studio finish kapatıcı
      Kontür ve allık icin The Balm Bronzr kullandım :)

      Sil
  10. Kusura bakmayin yorumu göremeyince yeniden yazdim cevabınız için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kusuru olur böyle şeyler :) diğer mesajı sildim o halde:)

      Sil
  11. Çok hoş olmuş.Umarım keyifli bir gün geçirirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım, mutlu günler geçirelim :)

      Sil
  12. Wuhuuuuuuu son foto çok seksi :D Dudak dolgusunu merakediyorum, burun estetiğinde sorun yasadınızmi yapildiktan sonra? Bende yaptırıcam yakında ömer özkana, hatta belki bende sizin gibi blogumda paylasırım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha çok tşk ederim!! Burun estetiğinde kısmen benden dolayı bir sorun yaşandı burun ucundan tekrar bir operasyon geçirdim.. Şu an burnumda hala ödem var o yüzden biraz yamuk duruyor :) Ama yaptır gitsin eski halinden çok daha mutlu olacaksın :)

      Sil
  13. Heyecanla bekliyorum yarınki yazını. Bu arada doğal güzelliğin tonla olduğu gibi daha önemlisi müthiş güzel bir yüreğin ve zarafetin var, dudaklar da yakıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canııım o senin kalbinin güzelliği :) güzel yorumun için sonsuz teşekkür ederim!!

      Sil
  14. Merhaba kullandığınız eyeliner kalıcı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalıcımı derken bir akma yapmadı memnun kaldım :)

      Sil
  15. ışık dolgusu dediğin hyaluronic acid mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şuradan detaylara bakabilirsiniz;
      http://sel-tek.com.tr/index.php?lang=tur&page=13&prodCatID=2&brandID=1&subtypeID=153

      Sil
  16. Merhaba Buse, bu tarz estetik dokunuşlara başlayanların bir şekilde devam ettiği bilinir, güzel olma fikrinin cazibesi :) Sanırım oldukça gençsin ve gördüğümüz kadarıyla gayet farkedilir bir güzelliğin var. Dudak dolgusuna belki de hiç ihtiyacın yoktur? Doğal olanı kabul etmenin ve bundan hoşnut olabilmenin de insana gerçekten cool bir duruş ve bence ciddi anlamda güzellik kattığı kesin. Bir de buradan bakabilirsin belki diye yazmak istedim görüşümü. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur aslında benim dudaklarımla ilgili bir sıkıntım yoktu :) Öyle deneme amaçlı yapıldı.. Blogum için yada merak edenler için ne hallere giriyorum görün :) Hani bir daha yaptırırmıyım sanmıyorum ama denemiş oldum sonuçta gecici bir iş :) yorum için teşekkürler..

      Sil
  17. süpersin! zaman sana karşı işleyemiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işlemesin diye uğraşıyorum :D benim idolüm Ajda :))) Onun gibi olamam ama yaşlanırkende bakımlı ve iyi görünmek istiyorum.. Doğal yaşlanma süreci böyle imkanlar varken bana göre değil :)

      Sil
  18. öncelikle yukarıda söylediğin söze hayran kaldığım için yorum yapmak istedim''.. Sen doğallığı sevebilirsin bende iyi görünmeyi seviyorum ''
    güzellik görecelidir sahsen ben bayılddddııııımmmm.bu konuyla ilgili açıklamalı yazı paylaşırsan çok memnun kalırım.fiyat olarakta kaba-taslak bi fiyat söylebilirmisin acaaba?
    bu arada yorumlara içtenlikle verdğin teşekkür mesajlarıda çok sevimli şimdi bende bnm mesajıma vericeğin içten teşekküüi bekliyorum.bütün mesajlara ayrı ayrı içten tesekkür ediyosunya ondan yazdım yanlış anlama yani:)
    ayrıca sen her ne kadar güzel değil desende bence cildin cok hos gözüküyor.hatice değil netice önemli demişler:)
    seni tanımıyorum ama yayduğın pozitif enerjinden dolayı takip ediyorum ve seviyorum.yeniliklerle güzellikle kal.xoxo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah :) ne pozitif bir yorum!! ya zevkler ve renkler meselesi diye çok takılmıyorum.. Ha arkadaşlara bir noktada katılıyorum gerek varmıydı? Pek yoktu.. Neden yaptırdın o zman ? Merak ve işte bunu benim gibi merak eden arkadaşlar varsa diye.. :) Göz altı 1000 lira ama doktora ve uygulanacak alana göre artabiliyor.. Dudağı bilmiyorum ama ögreneceğim :) Bu güzel ve içten yorumun için sonsuz teşekkür eder dolgun dudaklarımla öperim seni :)

      Sil
  19. merhaba seni çok beğenen takipçilerinden biri olarak nacizane fikrimi paylaşmak istedim bence böyle şeylere hiç ihtiyacın yok hem gençsin hemde gayette güzel bir bayansın:) doğallıktan uzaklaşma bence tabi bu benim fikrim:)
    http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İhtiyacım olmadığı konusunda hemfikirim :) Ama merak etmeyin bu kadar şişkin ve dolgun olmasının sebebi ödemden kaynaklanıyor.. Doktorumda çok az dozaj uyguladı ödem insin resimlerde daha iyi göreceksiniz :)

      Sil
  20. busecim göz makyajı harika,çok begendim..zaten güzelsin,daha da güzel olmuşsun..yalnız ben de bazı arkadaşların yaptığı olumsuz bir eleştiri yapıcam...zaten güzelsin be tatlım,ama yorumları okumadan önce fotolara bakarken,dudagına ne olmuş ki bu kızın dedim,ben senin tenini,saçlarını makyajını çok çok begeniyorum,krepe yapımını bile senden öğrendim,ama bu masum,bebeksi yüzüne o dudağı yakıştıramadım,çok yapay durmuş,burun estetiği harika...ne olur yanlış anlama,eleştiri haddimize düşmedi,ama senin o bebeksi güzelliğini almış gördüm ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Dudaklarım böyle değil aslında ödem olduğu için çok şişti tam oturmadı yani.. Bende ihtiyacım olmadığını düşünüyorum ama deneme ve merak için yaptırdım :) Zaten geçici cok takılmaaya gerek yok .)

      Sil
  21. Dudakların muhteşem olmuş:) Makyaj da harika.

    www.shelbyfashion.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel yorum daha da şahane! Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  22. kım ne derse desın senın dudakların senın kararın ben bayıldım hele kı rujla mukemmel olmussun ikinci makyaj tam sevgılıler gunune uygun olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) canım benimm... Çok çok teşekkür ederimm!! Diğer yorumlarda da dediğim gibi gerek varmıydı ? Yoktu ama merak işte :) Zaten geçici bir dolgu panik yapmaya hiiç gerek yok :)

      Sil
  23. makyajında sende harikasın. kusursuz makyaj fotoğraflarına bakmak beni mest ediyor. dudakların da bir haftanın sonunda eminim çok güzel olacaktır. ödem insanı çok yanıltıyor. memnun kalman dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bilen birinin yorumu gibi!! Evet banada öyle dendi bir haftada ödem iner kendi seklini bulur dendi :) Umarım dediğin gibi olur :) Çok teşekkür ederim .)

      Sil
  24. ben cok begendim instagramdanda takip ediyorum seni .keyifsiz zamanlarımda hele seni izlemek renk oluyor bana .dudakların içi iyi etmişsin bence inince dogal olacagına eminim ama ben gözaltını anlamadim ne ve nasıl bişi.sanki fark yok gibi.uygulanan neyse benim göz altı torbalarımı ve morlugumu geçirirmiki acaba.sunayhan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çook teşekkür ederiiim! Böyle güzel yorumlar beni çok mutlu ediyor!! Dudaklarım aslında çok gerekli değildi benim göz altı problemim vardı resimlerde flaştan dolayı belli olmuyordu öncesi ve sonrasını cektim yazıyı yazınca daha iyi anlayacaksınız :) Morluklarada kısmen iyi geliyormuş :) benim daha çok cukurluk ve torbalanma sorunum vardı gayet memnun kaldım :D

      Sil
  25. Dudakların için yorum yapmayacağım sonuçta geçiciymiş, ama fotoğrafta çoook çekici görünüyorsun kırmızı rujla :)) Ben asıl burnuna bayıldım, mükemmel görünüyor.. Göz altlarının öncesi ve sonrasını görmek isterim mümkünse..

    Çok güzel görünüyorsun Buse'cim..

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara