Eyeliner,

Yves Saint Laurent Manifesto Parfüm ve YSL Makeup

09:07 chunlibeauty 12 Comments

Twitter ve instagramdan takip edenler bilir geçen hafta Annem ameliyat oldu.. Bir süredir onunla ilgilendiğimiz için bloga fazla vakit ayıramadım.. Neyse ki şu an herşey yolunda ve eski sağlığına kavuşmuş durumda :) Gecen sürecte geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim! Allah sevdiklerimize herşeyden önce sağlık versin diyip günün Özel paketine geçiyorum..
Yves Saint Laurent makyaj malzemeleri ve Manifesto parfümünün yer aldığı bu kutu bana ilaç gibi geldi.. PArfümün kokusuna, glossun ışıltısına, kalemin yumuşaklığına ve mascaranın kirpiklerimde ki etkisine bayıldım kelimesi yetersiz kalır.. :) Her ürünü tek tek tanıtacağım ancak bu postu sadece Manifesto Parfümüne ayırmak istedim..;


Yves Saint Laurent Manifesto benim gibi şekerli ve çiçeksi kokulardan hoşlanan bayanlar için muhteşem bir koku diyebilirim. Bu paketi annemlerde açtım.. Parfümü hepimiz (annem, Pınar ve ben) denedik ve mest olduk.. Bir fısıyla bile buram buram kokan kalıcılığı çok yüksek bir parfüm.. Parfümü ilk sıktığımda şekerli bir koku buram buram yayılıyor. Tende durdukça şekerli koku yerini daha çiceksi tatlı bir kokuya bırakıyor. Sık parfüm değiştiren biri değilimdir.. Ama bu kokuyu parfüm listeme ekledim bile!
YSL Manifesto kadınını nasıl tanımlamış hadi hepberaber okuyalım;
'' Kıvrımlı vücut hatlarına sahip, ihtişamlı ve görkemli bir kadın. Üzerine giydiği elbisesinin ihtişamlı mor kemeri bütün dikkatleri üzerine topluyor. Altın gibi değerli ve dikkat çekici. Asla vazgeçmeyen, ışıl ışıl, spontan, özgür ruhlu, parıldayan, göz kamaştırıcı, çarpıcı, sezgiye, cesarete ve arzuya inanıyor. Kadınlar onu takdir ediyor. Erkekler ona hayran kalıyor. Çünkü o; Hayır demekten korkmayan, evet demeye aşık bir kadın. Bu, o’nun Manifestosu. ''
Dikkat edecek olursanız Şişe tasarımında kadın vücudu simgelenmiş, ve yukarıda yazıldığı gibi Vücudun (şişenin) beline ametist taşıyla kemer formu verilmiş :)
 
 Parfüm, frenk üzümü ve bergamut notalarıyla açılıyor, zambak notalarıyla devam ediyor. Tonka fasülyesi, sandal ağacı ve vanilyayla sona eriyor.
Fiyatı: 50ml: 225TL, 90ml: 310TL

YSL makyaj malzemeleriyle yaptığım bugünkü makyajımda budur; Detaylarını daha sonraki postlarda ayrıntılı olarak paylaşacağım


Kişisel Yorumlarımı İçerir.
**Basın ürünüdür.

Benzer Yazılarım

12 yorum:

  1. Güle güle kullanın ürünlerinizi bu okeyi birçok blogda gördüm ve merak ettim size kendileri mi yolluyorlar bunları bize de göndermeleri içn ne yapmamız lazım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazmaya devam edin :) Onlar sizi bulurlar.. Yorum için çok tşk ederim :)

      Sil
  2. güle güle kullan cicilerini.. makyaj güzel olmuş.. bu arada kilo mu verdin acaba?? yüzün minnacık kalmış.. dolguların da giderek güzelleşiyorlar bu arada..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok vermedim aslında :/ yüzüm aynı ya geniş yüzlüyüm :)) Yandan çektiğim için öyle görünmüştür sanırım :)Dudak dolgusu özellikle gün geçtikce oturuyor çok sevmeye başladım! :)

      Sil
  3. Öncelikle çok geçmiş olsun.Gerçekten herşeyin başı sağlık.
    Paketin çok zarif.Tüm ürünleri güle güle kullan ve bizimle de paylaş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çoook tşk ederim canııım!! Paylaşacağım çok şey var da vakit problemi yaşıyorum.. :)

      Sil
  4. Öncelikle annene geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur..Manifesto benim gibi şekerli koku hastası birisi için denenecekler listesine girdi bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook tşk ederim canııım!! :) Manifestoyu en azından bir kere denemeni tavsiye ederim! Denersen fikrini bana da yaz !! :)

      Sil
  5. Geçmiş olsun tatlım.Yeni güzelleride güle güle kullan.Makyajın da yine şahane olmuş.Sevgiler..

    BirKadınNelerYapar.Blog

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim!! Güzel yorumun için Çok Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  6. çok geçmiş olsun:)

    YanıtlaSil
  7. Öncelikle çok geçmiş olsun, bu parfümü tesadüfen bugün sephora da merak edip denedim ve çook beğendim, fark yaran bir koku bence, hoş naif ve tatlı., çok sevdim açıkcası:)

    http://alisverismakyaj.blogspot.com

    Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara