Beğendiğim Ürünler,

Makyaj Fırçaları ; Real Techniques Expert Face Brush İnceleme

09:30 chunlibeauty 19 Comments

  Kozmetik sektöründe fırçalar makyajı kolay uygulayabilmek, homejen şekilde dağıtabilmek için üretilmiştir. Bu sebeple makyaj fırçaları; makyajın daha doğal ve daha düzgün görünmesini sağlar.. Maalesef ki tek bi fırça ile makyajımızın tamamını yapamıyoruz :) Bu sebeple ara ara elimde ki fırçalardan sizlere bahsedip hangi amaçla kullanabileceğimizi, nerelerden alabileceğimizi paylaşacağım.. :)
Öncelikle uygun fiyatlı ve fiyatına oranla kalitesi oldukça iyi olan markalardan biri olan ve artık Ülkemizde de sorunsuzca bulabileceğimiz Real Tecgniques fırçlarlardan başlamak istiyorum..


 Real Techniques markası Youtube Pixiwoo kardeşlerin  çıkartmış olduğu ve kısa bir sürede oldukça popüler hale gelen bir marka.. Bunun nedenlerinden biri de ucuz fiyat ve kaliteli ürün olmasından kaynaklanıyor..  Daha önce bu markanın Stippling Brush 'ını OjemRujumRimelim hediye etmişti ve severek kullandıklarım arasında yer almıştı. Ancak yurtdışı alışverişi ile uğraşmak istemediğim icin fırçaların devamını sipariş etmemiştim. Artık Ülkemizde de Migros ve birkaç Online sitelerde satılmaya başlandığı için gönül rahatlığıyla kolaylıkla alabiliyoruz. Fiyatı 31-32TL civarı ama indirimlere denk gelirseniz çok daha ucuza alabilirsiniz..  Şimdi bunlardan ilki olan Expert Face ile başlamak istiyorum..

Gördüğünüz gibi açık ve koyu renkli, sık dokulu kıllara sahip bir fırça..   Antibakteriyel özelliğe sahip Taklon yani sentetik kıllardan oluşan bir fırça.. Sıvı ya da krem içerikli ürünler kullanıyorsak bence sentetik fırçalar çok güzel sonuçlar veriyor.. Sentetik kıllara sahip fırçalar uyguladığımız ürünü içine çekmez. Bu sebeple az bir ürünle tüm yüzümüze uygulama yapabiliriz. Son derece yumuşak bir uygulaması var.. Uygulama yaparken yüzünüzü kıl içinde bırakmıyor. Yıkama sonrası da herhangi bir deforme olmuyor. Ancak çok sık kullanıp çok sık yıkarsanız biraz şekli bozulabiliyor tabii.. Bu arada fotoğrafta da gördüğünüz gibi fırçanın kesimi elips şekilde;

 Bakır & Siyah ve uzun saplı bir fırça.. En güzel yönlerinden biri fırçanın al tabanı geniş olduğu için diklemesine de masanızın üzerine koyabilirsiniz;

Fırçaların ambalaj şekli oldukça güzel ve kaliteli.. Kutunun hem ön yüzünde hem de arka yüzünde ne işe yaradığına dair kısaca bilgiler var;

Peki bu fırçayı ne için kullanabiliriz? 
Öncelikle bu fırçayı fondöten, krem allık, toz allık ve pudra gibi ürünleri uygulamak için kullanabiliriz. Özellikle fondöten uygulamasında kapatıcılığı yüksek bir uygulama olanağı sağlıyor. Sık kıllı bir fırça olduğu için ürünü uygularken yüzümüzde herhangi bir fırça izi bırakmıyor.  

Stippling Brush mı? Yoksa bu fırçayı mı önerirsiniz?
İkisi de ayrı ayrı çok güzel ürünler alabiliyorsanız ikisini de alın.. Alamıyorsanız yoğun kapatıcılık için Expert yani bunu, doğal ve ince bir uygulama içinde Stippling Brush'ı tercih edin..  

Nasıl Kullanıyoruz?
Dilerseniz noktacıklar halinde yüzünüze sürdüğünüz fondöteni tampon hareketlerle (patates baskısı gibi) uygulayabilirsiniz. İsterseniz de dairesel hareketlerle  tüm cildinize yayarak uygulayabilirsiniz.. :)

Eminim ki bu fırçayı eskiten arkadaşlarım vardır. Hadi bakalım sizin yorumlarınız neler?

Benzer Yazılarım

19 yorum:

  1. Fiyati nekadar acaba?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı demişim yazmamışım senin uyarınla düzelttim :) 31 küsür canım :*

      Sil
    2. You can use code I<3MyPrettyFacePlace at www.myprettyfaceplace.com for 10% off!

      Sil
  2. Expert favorim değişmez ama stiplingi yeni yeni sevmeye başladım makyajın yoğunluğuna göre karar veriyorum aslında ikisi de benim bebeklerim bu soruda bişi diyemicem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) aynen istediğim görüntüye uygun olarak tercih ediyorum ben de :* yorum için çok teşekkür ederim canım

      Sil
  3. Ba-yı-lı-yo-rum!
    Fondöten uygulamada vazgeçilmezlerim Expert, Buffing ve Sigma F80..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. F80 de inanılmaz güzel bir fırça! Onu da yazayım bu ara

      Sil
  4. Bende severek kullanıyorum bu fırçası gerçekten almaktan pişman olmayacağınız mükemmel bir fırça :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikleee! Yorum için çok teşekkürler :*

      Sil
  5. Cok tesekkur ederim daha iki gun once size sormustum bugun gordumki merak edilenleri size sorulanlari aciklayici bi sekilde paylasiyorsunuz sizi surekli takipte kalcam aklimda soru isareti kalmadi bu fircalarla ilgili ve expert fircam icime siindi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Asıl ben teşekkür ederim. Elimden geldiğince açıklamaya çalıştım içinize sindiyse çok mutlu oldum :)

      Sil
  6. Real Techniques fırçalar ününü fazlasıyla hakediyormuş...gerçekten bayıldım...çok başarılı fırçaları var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle uygun fiyata yüksek kalite :) Aslında TR de hala pahalı ama olsun yine de muadillerine karşı gayet uygun geliyor :)

      Sil
  7. You can use code I<3MyPrettyFacePlace at www.myprettyfaceplace.com for 10% off Real Techniques!

    YanıtlaSil
  8. Buffing brush ı mi yoksa bu fırçayı mi onerirsiniz fondöten uygulamak için? :)

    YanıtlaSil
  9. bende kararsız kaldım buffing mi face brushmı ??Stippling daha çok baz uygulamasında daha iyi fondötende iz bırakıyor bazı zaten ellerimle yediriyorum yüzüme

    YanıtlaSil
  10. bende kararsız kaldım buffing mi face brushmı ??Stippling daha çok baz uygulamasında daha iyi fondötende iz bırakıyor bazı zaten ellerimle yediriyorum yüzüme

    YanıtlaSil
  11. ben de kararsız kaldım buffing mi face brushmı daha iyi

    YanıtlaSil
  12. Makyaj Nasıl Yapılır?

    Makyaj, özellikle çalışan kadınlar için, olmazsa olmazlardan biridir. Ev hanımları için de, son derece gerekli ve ihtiyaç halindedir. Makyaj yapılmadan ve yapıldıktan sonraki fark, kadınların kendilerini iyi hissetmelerini sağladığı gibi, çok daha güzel ve hoş görünmelerini de sağlar. Makyajdan önce, yüz tipini ve cilt yapısını çok iyi tanımak gereklidir.

    Doğal Makyaj Nasıl Yapılır?

    Doğal makyajın en belirgin özelliği, temiz görünmesidir. Her türlü makyajdan önce, mutlaka cildin temizlenmesi ve ardından makyaja hazırlanması gerekirken, bu durum, doğal makyajın en önemli adımıdır. Cildin rengine göre seçilecek olan bir BB krem, en doğal ve besleyici cilt kapatıcısı görevini yerine getirecektir. Ardından, makyaj yapan kadının yaşına uygun bir doğal renklerdeki ruj uygulanabilir. Doğal makyajda, far kullanılacaksa, cilt rengine en yakın renklerden tercih edilmeli, canlı ve belirgin renklerden uzak durulmalıdır. Gözler, kalem ve maskara ile belirgin hale getirilebilir.

    Gece Makyajı Nasıl Yapılır?

    Gece makyajını, doğal ve günlük makyajdan ayıran en belirgin özellik, kullanılan koyu renklerdir. Temizlenen cilde, besleyici ve nemlendirici özellikleri de olan bir fondöten uygulandıktan sonra, olabildiğince koyu renklerdeki ürünlerle göz makyajı yapılabilir. gece makyajı, parıltılı farların en rahat kullanıldığı alandır. Koyu kırmızı ve son zamanların trendi koyu mor renklerde bir ruj seçilebilir. Son olarak, elmacık kemiklerini göz görülür şekilde belirgin hale getirecek allıkla makyaj tamamlanabilir.

    https://www.hafifeal.com/makyaj-nasil-yapilir/

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara