Events,

Urban Care Naturals ile Saç Bakımında Bitkisel Keratin

16:00 chunlibeauty 29 Comments

Şehir hayatının yoğun yıpratıcı temposundan saçlarımız da nasibini alıyor maalesef. Bu sebeple cüzdanımızı yormayacak aynı zamanda da saçlarımıza kaybettiği ışıltıyı geri verecek olan ürünleri araştırma hızım son sürat devam ediyor..  Bugün sizlerle Selen Kozmetiğin yeni markası olan URBAN Care’ın ürünlerini paylaşacağım.. 


Geçen haftalar da İstanbul Nişantaşı Hardal'da gerçekleşen marka tanıtımda saç tiplerine göre uygun olan serileri tek tek inceleyip bilgiler aldık..
Öncelikle ürünlerde paraben bulunmadığı için herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir marka olduğunu söylemeliyim.. Ancak şampuanlarda sülfat bulundurdukları için benim gibi brezilya fönü yaptıranlar ya da sülfatsız ürün kullanmayı tercih edenler için uygun değiller. Bu arada son bir aydır sülfatsız şampuan kullanıyorum ama o köpürmenin verdiği temizlik hissine ulaşamıyorum :/.. Şampuan köpürmeyince sanki tüm saça yediremiyormuşuz gibi gelmiyor mu size de?

Neyse gelelim konumuza... Ürünlerin hepsi Bitkisel Keratin Teknolojisi üretilmiş.. Saçları yeniden eski canlılığına kavuşturmayı hedef alıyor.. Markanın saç sorunlarına göre ayırdığı serilere kısaca bakmak gerekirse;
*Kolay kırılan mat saçlara özel Argan Yağ & Keratin Serisi, 
Argan yağı, kuruyup, yıpranan saçları yoğun şekilde besler ve nemlendiriyor. Kolay kırılan, mat ve cansız saçların ihtiyacı olan parlaklık, esneklik ve korumayı sağlıyor. Daha önce bu seriyi kullanmıştım.. Şampuanı saçlarımda ağırlık yapmasına karşın sıvı saç açısı spreyi ve serumunu çok severek kullanmıştım.. 

*Dökülen Ve Zayıf Saçlara Biotin ve Keratin Desteği; 

  Urban Care Biotin & Keratin Serisi, etkili içeriği ile saçlarınızı özenle besler ve güçlendiriyor. Bildiğiniz gibi Biotin saçı besleyen, güçlendiren ve sağlıklı saç oluşumunu destekleyen en önemli vitaminlerdendir. Bu seri yeni saç oluşumunun desteklenmesine yardımcı oluyormuş.. Saçlarınız zayıflamış ve azalmışsa bu seri ile saç köklerini güçlendirebilirsiniz.

*Yağlı ve Kepekli Saçlar için  Çay Ağacı Yağı Etkisi;
Çay ağacı yağı, anti-bakteriyel özelliği ile saç diplerinde derinlemesine temizlik ve arınma sağlar. Saç köklerinin nefes almasına yardımcı olur.  Eğer saç dipleriniz çok çabuk yağlanıyorsa bu şampuanı deneyebilirsiniz. Kız kardeşim bu şampauanı bir süredir kullanıyor.. Saç diplerinde ki yağlanmayı kontrol altına aldığını ve üründen memnun kaldığını söyledi.. Eğer saç dipleriniz yağlı ama uçları farklı bir yapıdaysa sadece diplerinizi bu şampuan ile yıkaıp saçınızı derinlemesine temizleyebilirsiniz.. Uçlar için ise diğer serilerden saçınıza uygun olan krem ve serumları seçebilirsiniz.. Parfüm içermiyor ama çay ağacının yoğun kokusuna sahip bir ürün :)

*Collagen & Keratin Kuru Mat ve Hacimsiz Saçlara Yoğun Nemlendirme;
Şehirdeki soğuk ve kirli hava saçlarımızı kurutur ve saçlarımızın canlılığını kaybetmesine neden olur. Kuru-mat ve hacimsiz saçlara özel formüle edilen URBAN Care Collagen Serisinin yoğun nemlendirme etkisine sahipmiş. Bu seriyi Ojemrujumrimelim kullanmaya başlayacak.. Saçınız bu yapıdaysa onun kaleminden yorumları okumanızı tavsiye ederim..

*Intense Keratin Aşırı Yıpranmış ve İşlem Görmüş Saçlara Esktra Hasar Onarımı;
Bu seri içerdiği yoğun keratin ile yıpranan saçlarımıza ekstra hasar onarımı yapıyormuş..
Benim gibi sürekli maşa, düzleştirici gibi ısıl işleme maruz kalıyorsa saçlarınız zamanla matlaşır ve uçları kuru püskül gibi görünmeye başlar.. Şu an hali hazırda başla bir markanın ürünlerini kullandığım için henüz bu ürünlere başlamadım.. Ancak saç serumunu arada bir kullanıyorum ve gayet başarılı buldum.. Bu seri için yorumlarımı daha ayrıntılı olarak paylaşacağım.. 


DİPNOT : Bu arada saçlarımızın ucu ve dibi farklı olabilir.. Bu gibi durumlarda seriler arası kombinasyonu kendi saç tipinize göre belirleyebilirsiniz. Mesela benim saç diplerim yağlıdır. Bu nedenle Yeşil Tea Tree şampuanı kullanıp geri kalan kısmı için ise İntense serisini kullanmayı düşünüyorum.. 

*Gratis, Watsons, Rossmann, Tekin Acar gibi parfümeleri de bulabilirsiniz..

Ürünleri sadece kısaca tanımak için bu paylaşımı yaptım.. Bu ürünleri kullananlar altına yorumlarını eklerlerse en doğru bilgiye gideriz.. :)
 O halde yorumlarınızı bekliyorum!

Benzer Yazılarım

29 yorum:

  1. Argan oilin şampuanı saçımda feci ağırlık yaptı, yağlandırdı. Daha ilk yıkamanın ertesi günü saç diplerim deli gibi kaşınıyordu. Aksine saç spreyi serumu ise beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan oil şampuanı bana da ağır gelmişti yukarıda da yazdım zaten :) Senin de saç diplerin çabuk yağlanıyorsa haftada bir yeşil olan cay agacı sampuanı ile yıka kızkardeşim öyle yapıyor çok sevdi

      Sil
  2. Busecim ben biotin ve keratin serisinin tamamını kullandım ve sülfatlı olduğu için şampuanı saçımda kurumaya yol açtı ama dökülme karşıtı ve uzamaya desteği konusunda kefilim bizzat ^^ Saç kremi çok başarılı maskesini ise orta karar buldum saç kreminin nemlendirmesi ile pek bir farkı yoktu dökülme karşıtı bakım spreyi bahar geçişinde deli gibi dökülen saçlarıma nasıl iyi geldi anlatamam ^^ Down under ile kıyasladım ister istemez şampuan ve maske hariç tekrar alabileceğim bir seri. Ama yeni çeşitlerde saç tipime uygun olanı kullanırsam daha memnun kalbileceğimi düşünüyorum bu seri her saç tipine göreydi çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında ben de bundan sonra sülfat içeren şampuanlar kullanmama kararı aldım.. Önerilerin için çok ama çok teşkkür ederim.. Dökülme karşıtı spreyi iyi geldiyse hemen anneme bir tane alayım.. Zira bu konudan çok müzdarip kendisi..

      Sil
  3. ben de collagen ve keratin serisinin yalnızca şampuanını kullanıyorum.Henüz ilgimi çekecek bir etkisini göremedim.Tamamen bitirdiğimde bir daha alıp almayacağıma karar vermiş olcam sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hadi bakalım o halde asıl yorumlarını bitince bekliyorum

      Sil
  4. yalnız bunun kahverengi serisi efsane yaa, bu yüzden gratislerde kapış kapış gidiyor en son seyahat boylarını bulabildiğim için seviniyordum düşünün :) stokları takip edip ilk günden depolamam gerekiyor eve anlaşıldı :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan serisinden bahsediyorsunuz sanırım :) Gercekten güzel bir seri.. Şampuanı bana biraz agır gelse de diger ürünlerini çok severek kullandm

      Sil
  5. Argan yag sac maskesi cok iyi geldi. Saclarim rofleli oldugu icin kuru ve mat goruntusu gitti piril piril yumusacik oldu saclarim.
    sac kremi olarak intense keratin pembe olanini kullandim. Masa ve duzlestirici kullandigim icin bu krem saclarimi yatistirdi yumusatti.
    bunlari simdilik 1 er kez kullandim umarim hep ayni sekilde olur. Bazen sac kullanilan urune alisiyor ve ilk gunku guzelligi veremiyor. Umarim boyle olmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın bu sebeple belli aralıklarla saç bakım ürünlerini de değiştirmek gerekiyor. Pembe serinin kremini ben de sevdim :)

      Sil
  6. Argan yag sac maskesi cok iyi geldi. Saclarim rofleli oldugu icin kuru ve mat goruntusu gitti piril piril yumusacik oldu saclarim.
    sac kremi olarak intense keratin pembe olanini kullandim. Masa ve duzlestirici kullandigim icin bu krem saclarimi yatistirdi yumusatti.
    bunlari simdilik 1 er kez kullandim umarim hep ayni sekilde olur. Bazen sac kullanilan urune alisiyor ve ilk gunku guzelligi veremiyor. Umarim boyle olmaz

    YanıtlaSil
  7. Argan yağı ve keratin serisini kullandım fakat hiç memnun kalmadım. :/ Tek memnun kaldığım sıvı saç kremi oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Saçınıza uymadı demek ki.. Davines ürünlerini de önerebilirim gerçi biraz pahalılar ama oldukça iyiler :)

      Sil
  8. Mor renkli saç kremini aldim bakalim nasil etki edecek

    YanıtlaSil
  9. Merhaba;
    Benim saçlarım boyalı ve şiddetli bir saç dökülmem var. Saçlarımı sarıya boyadım en son Eylül sonunda dip boyası yapmıştım ve saçlarım mahvoldu döküle döküle saçlarım azaldı üstelik kestirmeme rağmen halen dökülüyor �� Ben hangisini kullanmalıyım sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor serisi dökülme karşıtı ayrıca şampuanlar paraben alkol sülfat içermelidiği için boyanıza zararı olmayacaktır.

      Sil
    2. Mor serisi dökülme karşıtı ayrıca şampuanlar paraben alkol sülfat içermelidiği için boyanıza zararı olmayacaktır.

      Sil
    3. Saçlarınız yıpanmıssa da pembe seriyle birlikte kullanırsanız daha iyi bir sonuç alacaksınız :)

      Sil
  10. Ben givonni'nin aşırı yıpranmış saçlar için olanı kullanmıştım. Aslında memnumdum ama saçımdan durulamak o kadar zordu ki yıkadıktan sonra saçlarım yağlı gibi gözüküyordu. iyice durulanması içinde büyük bir savaş veriyordum ve saçlarım karmakarışık oluyordu. o yüzden urban'ın aşırı yıpranmış saçlar için olanını deneyeceğim. Saç dipleri için farklı bir şampuan önermişsiniz bende öyle yapıyordum aslında öbüründe ama saçlarımda boya olduğu için urban'da da aynı şeyi yapmama gerek var mı yok mu karar veremedim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu seriyi kullanan biri olarak soyluyorum saclarimi yeniden canlandirdi hiçbir sorun yok kullaniminda yikayip cikiyosunuz gecen aldigimda sadece sampuan sac kremi almistim baya ise yaradi simdi maske ve serumuyla birlikte butun seti aldim mukemmel oldu şiddetle oneririm

      Sil
  11. Ürünler doğallıktan yana diğer şampuan krem ve göre bu yüzden alkol, sülfat,paraben yok içerisinde artan serisinin serumu da muhteşem bu arada

    YanıtlaSil
  12. Merhaba bende bir hafta oluyor kullanalı ama saçımın uzaması için hangi serisini kullanmak lazım emin değilim lütfen yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  13. Merhaba bende bir hafta oluyor kullanalı ama saçımın uzaması için hangi serisini kullanmak lazım emin değilim lütfen yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  14. Saç diplerim yağlı uçları ise kupkuru. Hangisini önerirsiniz bana.

    YanıtlaSil
  15. Saç diplerim yağlı ama uçları da bir o kadar kupkuru. Hangisini kullanmamı önerirsiniz.

    YanıtlaSil
  16. Ben urban ın argan yağlı serumunu kullanıyordum saçlarım çok yıpranmıştı. Ama gerçekten çok iyi geldi. Şindide gratis de yine urban yeni bir seri çıkarmış ve aşırı yıpranmış işlem görmüş saçlar için. URBAN MACADAMIA OIL FUSION saç bakım serumu. Ve indirimde şuan gratis de 23 liraya aldım. Bugün kullanmaya başlayacağım. İnşallah bundanda memnun kalırım. Urabn serisi tam bir mucize bana göre 😊

    YanıtlaSil
  17. Ben urban ın argan yağlı serumunu kullanıyordum saçlarım çok yıpranmıştı. Ama gerçekten çok iyi geldi. Şindide gratis de yine urban yeni bir seri çıkarmış ve aşırı yıpranmış işlem görmüş saçlar için. URBAN MACADAMIA OIL FUSION saç bakım serumu. Ve indirimde şuan gratis de 23 liraya aldım. Bugün kullanmaya başlayacağım. İnşallah bundanda memnun kalırım. Urabn serisi tam bir mucize bana göre 😊

    YanıtlaSil
  18. Arkadaşlar maşa ve duzlestirici sonucu saçımı kestirmeme rağmen ucu püskül gibi urbanin pembe keratinli kremini kullanıyorum sizce toparlar mi? Ve ne kadar surede tahminen

    YanıtlaSil
  19. Arkadaşlar maşa ve duzlestirici sonucu saçımı kestirmeme rağmen ucu püskül gibi urbanin pembe keratinli kremini kullanıyorum sizce toparlar mi? Ve ne kadar surede tahminen

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara