Beğendiğim Ürünler,

Yıpranmış, Kuru Saçlara; Davines Nourishing Hair Building Pak

10:17 chunlibeauty 6 Comments

Bugün saç bakımında ülkemizde adı yeni yeni duyulmaya başlanan ve seçkin kuaförlerden bulabileceğimiz İtalyan saç bakım markası Davines Nourishing Yıpranmış & Kuru Saç Meskesini paylaşacağım.. Bundan önce Loreal Mythic Oil saç maskemi çok severek uzun süre kullanmıştım. Davines'in namını duyunca elimdeki maske biter bitmez hemen bu ürüne başladım..


Davines markasını benim gibi yeni yeni tanıyorsanız size kısaca bir tanıtmak istiyorum.. Kendi AR-GE laboratuvarına sahip olan ve ürünlerinin formülünü kendi yaratan nadir firmalardan biri.. 72 Ülkede kullanıcılarına hizmet veren, hayvanlar üzerinde deney yapılmasını yasaklamak için çalışmalar yürüten bir organizasyonun yönetim kuruluda gönüllü olarak görev alan, ambalajlarının geri dönüşüm prosedürüne uygun olarak seçen, ürünlerinde paraben, SLS, yapay renklendirici ve esans kullanmayan bir marka.. Bundan daha cevre dostu bir saç bakım markasıyla tanışmamıştım daha önce.. Bu gibi özelliklerinden dolayı markaya daha sıcak bakıyorum.. Ama ürünlerin kalitesi de beni gerçekten etkiledi..
Elimde ki maskenin içeriğine kısaca bakacak olursak; İçeriğinde ki Üzüm Ekstresi ile saçları güneşe karşı koruyup,. Omega-9 ile saçı güçlendirip besliyormuş.. Ayrıca içinde ki keratin saçları  yumuşatıp pullarını kapatarak daha düzgün bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor... Ylang Ylang Esansiyel yağları ile saçın sağlıklı uzamasını sağlıyormuş.. Kısacası düzenli kullanımda bozulan saç yapısını onardığını ve saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olduğunu vaadediyor..

Kokusu bana bitki çaylarını anımsatıyor.. Epeydir kullanıyorum ve saçımda ki etkisini gerçekten başarılı buldum. Duşta saç kremi kullanmayı çok uzun süre önce bırakmıştım.. Haftada 2 kere böyle yoğun içerikli saç maskeleri ile saçıma bakım yapıyorum.. Benim gibi Dekolore (oreal ile açma) işlemi görmüş, kuru yıpranmış saçlarınız varsa bu maskeyi sevebilirsiniz. Bu ürünün özelliği kimyasal işlemler (boya, dekolore,perma, düzleştirme) nedeniyle yıpranmış saçların içeriğinde bulunan mineral ve bitkisel yağlar ile beslenmesini sağlaması.. Duştan çıkınca yumoş yumoş gibi bir saçtan ziyaede daha sağlam, sağlıklı bir saça sahip olmamı sağladı.
Ama saçlarınız işlem görmemişse ya da ısısal işlemle yıpranmıyorsa bu kadar yoğun bir maskeye ihtiyacınız yok tabii ki..
Şampuan ile yıkadığım saçlarımın fazla suyunu sıktıktan sonra nemli saçlarıma kulak hizasından sonrasına eşit şekilde yedirerek uyguluyorum.. Bazen maskeyi uyguladıktan sonra saçlarımı havlu ile sarıyorum ve duşuma devam ediyorum.. Bazen de hiç sarmıyorum sadece ensede toparlayıp duşuma devam ediyorum.. En az 10-15 dakika saçlarımda bekletiyorum.. Bazen krepeyi yoğun atmışsam duşa girmeden önce krepeli yerleri hafifçe ıslatıp maskeden az miktarda sürüyorum ve daha uzun süreli bekletiyorum.. Duşa girince de ılık suyla durulayıp saç bakımıma şampuanla devam ediyorum..
250ml ve yaklaşık 80TL civarında bir fiyata sahip..

Davines Ürünlerine seçkin kuaförlerden veya internet üzerinden bir kaç siteden ulaşabilirsiniz..

Benzer Yazılarım

6 yorum:

  1. Danines'in ürünlerinin methini epeydir duyuyorum, saç boyaları da çok iyiymiş

    YanıtlaSil
  2. yine güzle faydalı bir yazı olmuş :) bende yıllardır saç kremi yerine saç maskesi kullanıyorum...gerçekten çok daha iyi sonuç alınıyo...arkadaşlarıma da bunu tavsiye ediyorum herkes çok memnun...

    YanıtlaSil
  3. Excellent job and very very impressive. I hope you're done best in next time. perma liner Over 25 years in Pipe Bursting Repair, US Sewer is America's leader in Trenchless Pipelining. Repairing damaged sewer pipes of any size with state of the art sewer replacement technology. US Sewer saves you money and protects the health of your family.

    YanıtlaSil
  4. Bu Davinesin bakımı güzel. Fakat daha güzeli olması için kalıcı etki lazım. Bir müddet sonra tekrar gerekiyor. Ya da kuaförlerin ifadesiyle uzun zaman kullanımında saçı hırpalıyor, yapısına zarar veriyor. Ben son zamanlarda bazı yorumlardan aldığım ilhamla katkısız keratin yüklüyorum. On numara derim. Kuru saça sürüyorsun, kuruyor ve durulayıp maske ve kremliyorsun sonuç muhteşem onarılmış doğal saçlar. İpeksi kalıcı parlaklık.

    YanıtlaSil
  5. Katkısız keratin nasıl oluyor nereden bulabilirim

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara