Flormar,

Renkli Yaz! Flormar Color Madness Twist Up Lipstick İnceleme;

10:43 chunlibeauty 5 Comments

Flormar yepyeni rengarenk Color Madness koleksiyonuyla yaza merhaba dedi :) Birçok kullanıcı için fazla iddialı renklere sahip olsa da, uygun kombinlerle yazın renklerini makyajımıza yansıtabileceğimiz bir koleksiyon olmuş.. Seri de renkli maskaralar, kalem rujlar, takma kirpikler ve rengarenk farlar bulunuyor. Bugün bu renkli koleksiyondan ilk olarak deneyimlediğim ve en kısa zamanda gözüme kestirdiğim bir iki rengini daha alacağım Twist up Lipstick (kalem ruj) hakkında ki yorumlarımı ve bol görselleri ile paylaşacağım..

Twist up Lipstickler 12 renge sahip.. Bunlardan 6 tanesi mat, 6 tanesi de  parlak olarak iki farklı çeşide
sahipler Firmanın yollamış olduğu renk parlak seriden Deep Coral;

 Adı gibi tam bir mercan rengi..  Şu an cildim soluk sarı renkli olduğu için cilt tonuma pek gitmedi ancak bronzlaşınca elimden düşürmeyeceğim bir renk olacak.. :) Koyu saçlar, açık tenlere de kesinlikle çok yakışıyor..  
Yumuşak parlak bir yapısı olduğu için uygulaması son derece rahat..  Kalıcılık konusu kişiden kişiye değişen bir kavram olduğu için bu konuda çok fazla yorum yapamam.. Ama benim gibi dudaklarını yiyen birine bile iyi dayanıyor.. Ambalajı kalemtraş gerektirmeyen asansör sistemli.. Pahalı markaların bazılarında kalemtraşla açılmasına rağmen Flormar gibi uygun fiyatlı bir marka asansör sistemini yapmış olması +1
*Asansör sistemi ile açıp kapanabilen ambalaj;

 Pigmentasyonu gayet başarılı sürer sürmez rengini veriyor. Ürünün rahatsız edici bir kokusu yok.. Dudak örtücülüğünü başarılı buldum.. Kalem şeklinde olması dudakta uygulamayı kolaylaştırıyor. İlk önce dudaklarımızı çerveceleyip için daha sonra doldurup güzel bir görüntü elde edebiliyoruz;
**Yumuşak yapısı nedeniyle dudak kenarlarından taşıp dağılmaması için uygun renkte bir dudak kalemi kullanmakta fayda var..
 

Sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyonda ki kalem rujlar 2,8gr ve 17,50TL den satışa sunulmuş..
İçerik kısmına bakmak isteyen arkadaşlarım için;

Bu seriden ürün alıp, beğenen ya da beğenmeyen tüm arkadaşların yorumlarını bekliyorum :)
*Basın ürünüdür. Objektif  yorumlarımı içerir.

Benzer Yazılarım

5 yorum:

  1. Ne tatlı bir renk,müsait zamanlarda senin paylaşımlarını takip etmek de ayrı bi tatlı...Bilhassa kahve molamda... seni seviyoruz chunlii :))
    ek: avon çekilişini kazananlardan biri de ben olmuşum,ayrı bi mutluluk daha:) mail attım ama geldi mi bilmiyorum. mail adresim gerekli olursa :
    never_cc@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. bu seriye bayıldım bende fushia alıcam ayrıca flormar makeup serisinin deluxe rujlarına da tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bir renk. Gerçekten iddialı bir seri ama güzel ürünler de var:)

    YanıtlaSil
  4. yumuşak yapılı olması çok güzelmiş benim gibi kuru dudaklar için :) sizin ürünlerin içeriklerini yayınlamanızı gerçekten çok seviyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara