Duyuru,

EYEKO Artık Türkiye’de! Eye Do Likit Eyeliner İncelemesi

11:29 chunlibeauty 7 Comments

 Dünya starları tarafından tercih edilen ve bir çok MUA dan övgüler alan  EYEKO markası artık Türkiye 'de! SELTEK  Estetik tarafından Türkiye'ye getirelen Eyeko markasını seçkin eczanelerde satışına başlanmış bile.. Bir dönem İtsbeauty'de kullanan arkadaşların yorumlarını okuyup oldukça merak ettiğim bir markaydı. Göz makyajı konusunda oldukça iddialılar;


Dünyada hızla büyüyen göz makyajı markası EYEKO, İngiltere’ nin ünlü güzellik uzmanı ve makyaj sanatçısı çift Max ve Nina Leykind tarafından geliştirilmiş. 1999 yılında kurulan EYEKO, eyeliner, maskara ve kaş rimeli ile sadece sağlıklı (Paraben – SLS – SLES içermeyen) ve kalıcı göz makyaj ürünleri üzerine odaklanan bir marka.
Öncelikle ambalajı ve kullanım kolaylığı ile dikkatleri çeken bir marka.. Ürünleri yeni kullanmaya başladığım için sağlıklı yorum yapamam ancak içerisinde paraben,sls,sles içermemesi nedeniyle içeriğine dikkat eden arkadaşların seveceği bir marka diyebilirim.. Bugün eyelinerini kısaca yorumlamak istiyorum;
Göz makyajımın olmazsa olmaz demirbaş ürünüm linerlardır.. Bakışlarıma derinlik katması açısından hemen hemen her gün liner sürerim.. Bu sebeple liner konusunda oldukça deneyime sahibim diyebilirim.. Eyeko Liner;
Keçe uçlu bir ürün. Liner süremem diyenlerin işini kolaylaştıracak bir sürüşü var.. Dokusu yumuşak.. Suya dayanıklı olduğu söyleniyor.. Gün içinde akma & birikme yapmadı, bu özelliğini çok sevdim..Çok keskin bir siyahlığı yok. Açıkçası daha parlak bir siyahlik olsaydı daha çok sevebilirdim. Keçeli linerların genel sorunu zaten silik görüntü vermesi.. Kullanım açısından en rahat linerlar olsa da renk konusunda hep sınıfta kalıyorlar.. 
 Yaz makyajında artık yoğun far kullanımını rafa kaldırdım.. Makyajımın daha doğal olması için bir liner, bol maskara, CC krem, hafif bir allık ve doğal tonlarda ruj günlük makyajımı tamamlıyorum..  
Sel-tek Estetik tarafından ülkemize gelen  EYEKO Alexa Chung Eye Do Likit Eyeliner’ı tüm seçkin eczanelerden temin edebilirsiniz. 
Satış Fiyatı : 59 TL
*Basın ürünüdür.

Benzer Yazılarım

7 yorum:

  1. bu eyeliner Lisanın en sevdiği linerlerden biri denemeye değer :)

    YanıtlaSil
  2. Eyeko'nun cicili bicili ambalajları olan çok güzel ürünleri vardı hatırladığım kadarıyla.Keşke onlarda gelseymiş demekten kendimi alamadım :)

    YanıtlaSil
  3. Testerını elimin üstünde denemiştim,kalıcılığı çok iyi.Rengininde güzel olduğunu düşünmüş ve alınabilir diye düşünmüştüm.Ama sanırım göze uygulandığında canlı ve yoğun bir siyahlığa sahip değil.

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan çok güzeller,asıl ünlü olan skinny maskarayı denemek istiyorum ben de en kısa zamanda alacağım...

    YanıtlaSil
  5. ben de maskarasını ve eyelinerını çok merak ediyordum ama daha net siyah sevdiğim için bana uygun değilmiş, maskara yorumlarınızı çok merak ediyorum çünkü ben de sizin gibi yoğun kirpik hastasıyım :)

    YanıtlaSil
  6. Ambalaji siyah renk olan eyeliner'i simsiyah bundan cok daha iyi renk veriyor

    YanıtlaSil
  7. Eye do eyeliner yaziyor kabinin uzerinde, kaleminin disi siyah renk bahsettigim ürünün

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara