Concealer,

Maybelline The Eraser Eye Kapatıcı İncelemesi

09:30 chunlibeauty 6 Comments

Kozmetik ürünleri arasında en sevdiğim ve merak ettiğim ürünlerin başında kapatıcılar geliyor. - Daha önce kapatıcılarla ilgili bir yazı yazmıştım. Okumak isterseniz tıklayabilirsiniz.-
Bugün de birçok kullanıcı tarafından beğenilen, yorumlanan Maybelline The Eraser Eye Kapatıcı hakkındaki deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.



 Maybelline ürünlerini genel olarak seviyorum.   Ancak bir çok ürünü Türkiye'ye neden getirmediklerini de fazlasıyla merak ediyorum.
Neyse konumuza dönecek olursak, bu ürünü  arkadaşım ShewolfBeauty hediye etti. Renk olarak göz altı kapatıcısı olarak bana koyu geldi. Bu sebeple bunu daha çok cildimdeki lekeleri vs kapatmak için kullandım;
Bendeki rengi Nude. Siz göz altı kapatıcısı olarak kullanmayı planlıyorsanız Light rengini alın :)


Ambalajından başlayacak olursak sünger uçlu bir tasarıma sahip. Süngerin altındakı kırmızı bölümü  çevirince ürün süngere geliyor ve bu sayede direkt olarak yüzümüze uygulama yapabiliyoruz.

 Uygulama kolaylığı sağladığı kesin. İşin hijyen kısmına gelecek olursakta süngeri için antibakteriyeldir deniliyor. Ama yine de pek hijyenik olmadığı kesin
Direkt uygulama tabiiki ciltle bütünleşme açısından tek başına yeterli olmuyor. Ekstra olarak sünger ya da fırça ile ürünü yerleştirme/düzeltme yapmamız gerekebiliyor. 


*Kapatıcılığı orta derecede. Göz altını kapatmak için kullanacaksanız yoğun morluklarınız varsa etkisi yeterli gelmez. Bunun için corrector+kapatıcı uygulamanız daha doğru olur.
*Bana göre tek sıkıntısı göz altlarında kuruma yapması. Bu sebeple göz altına uygularken altını iyice nemlendirmeniz gerektiğini unutmayın.
* Yüzünüdeki leke, kızarıklık vb  sıkıntıları silgiyle silmişssiniz gibi kapatıyor. Bu sebeple yüz için kullanımını daha çok sevdim. 
* Kalıcılığı gayet başarılı. Yine göz altı için yazacak olursam çizgilerinize dolmaması için hafif transparan pudra desteği gerekiyor.
* Yapı olarak ne çok sıvı ne de katı. Formu cilde yerleştirmeye gayet uygun. 
* Aydınlık bir etki sağlıyor.
* Paraben, silikon, petrol türevleri gibi zararlı bir içeriği var maalesef. İyi temizlnmediği zaman küçük butoncuklara sebep olabiliyor

Benzer Yazılarım

6 yorum:

  1. ben kullanırken bunu çok sevmiştim..

    YanıtlaSil
  2. TR' ye umarım kısa sürede gelir :)

    YanıtlaSil
  3. Bende çok seviyorum bu kapatıcıyı ama malum türkiyede yok nude rengine benzer başka bir marka öneriniz var mı (türkiyede olan) :))

    YanıtlaSil
  4. Bende çok seviyorum bu kapatıcıyı ama malum türkiyede yok nude rengine benzer başka bir marka öneriniz var mı (türkiyede olan) :))

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara