Avon,

Avon Super Magnify Maskara Swatches

13:37 chunlibeauty 6 Comments

AVON SuperMagnify Mascara
7 ml
1000 fırça kılı ile en ince kirpiğinizi bile kavrar
Kirpiklere  hacim kazandırır.
Topaklanma yapmaz.


Rimelsiz Kirpik;
Bu Rimeli ablam hediye etmişti :) ilk gördüğümde fırçası ne kadar ince demiştim.. Fırça vaddettiği gibi en ufak kirpiğe kadar ulaşıyor..  Kirpiklere doğal bir hava veriyor.. Ama dolgunluk isteyenlere ne yazik ki tavsiye edemeyecegim..

Benzer Yazılarım

6 yorum:

  1. Bu tür fırçaları görünce bedavada verseler almamaya artık özen gösterıyorum...Yanlışlıkla gözüme batırdığım ve gözümü neredeyse çıkardığım için ödüm kopuyo bu fırcadan :)
    Mor kelebeğim Gıorgio armani eyes to kıll' i tanıtmış az önce onu çok beğendim sanırım güzel bi ürün sende de varsa cnm tanıtıp ,yorumlarsan sevınırım..sevgıler ;)

    YanıtlaSil
  2. Buse'm kuzenim de tam Avon rimellerini soruyordu ki yazını gördük. :) O da vazgeçti almaktan çünkü o daha çok simsiyah yapan ve uzatan bir rimel istiyor.

    YanıtlaSil
  3. @MyPRincess aynen pek bize göre degil bu rimeller bende onu anladım.. Mor Kelebegin rimeli dehset birşey bende cok begendim en kısa zamanda alınmalı :D

    @Mor Kelebek :D isabet olmuş desene.. :D kızım sendeki rimel ne oyle dehset bayıldım!! bende istiyorummm

    YanıtlaSil
  4. bende hiç sevmedim bu rimeli ama kuzenim bayıldı:)

    YanıtlaSil
  5. Bu mascara da bende var. Dolgunluk fazla vermedigi icin ust kirpiklere kullanmiyorum. Ama incecik fircasi alt kirpikler icin ideal. Hic bulastirmadan hepsini boyuyor.

    YanıtlaSil
  6. bu rimel avonun en sevdiğim rimeli :)
    http://forbeautyy.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara