EL/Ayak Bakımı,

...VE SALLY HANSEN MANİKÜRÜ BAŞTAN YARATTI!

17:54 chunlibeauty 5 Comments

Amerika'nın bir numaralı tırnak uzmanı Sally Hansen, tırnakları zorlayan manikür süreçlerini gözlemledi ve manikürde çığır açacak yenilenmiş çok yönlü harika manikür aletlerini bakımlı tırnakların huzuruna sundu. Sally Hansen ile manikür anlayışınızı yenileyin!

Sally Hansen Perfect Manicure Kit - Manikür Kiti, içerisinde törpü, tırnak makası, makası, başa çıkamadığınız ölü deriyi düzleştirmek için tırnak eti itici ve toplayıcı, tırnak yüzeyini parlatmak için tırnak yüzeyi törpüsü ve kolay taşınır turuncu seyahat boyu çantası ile istediğiniz zaman ihtiyacınız olduğu yerde ufak rötuşlar yapabilirsiniz.


Tutuş kolaylığına sahip ergonomik tasarımıyla bir mühendislik harikası olan Control Grip Nail Clipper - Hazneli Tırnak Makası ile tek bir hamlede tırnağınızı istediğiniz gibi keserken hazneye düşen tırnak parçalarını ise eskisi gibi dert etmenize gerek yok!

Elden kaymayacak şekilde tasarlanmış 2 Step Sapphire File - Safir Tırnak Törpüsü kavisli yüzeyiyle hem tırnakları kısaltmaya hem de şekillendirmeye yardımcı oluyor.

Hem geniş yüzeylere hem de hassas noktalara çift yönlü kullanım özelliğiyle müdahale edebileceğiniz Comfort Grip Slant Tip W Platform -Yatık Uçlu Cımbız ile tüylerinizden rahatlıkla kurtulabileceksiniz.

Sally Hansen Perfect Manicure Kit - Manikür Kiti: 44,50 TL
Control Grip Nail Clipper - Hazneli Tırnak Makası: 24,50 TL
2 Step Sapphire File - Safir Tırnak Törpüsü: 26,50 TL
Comfort Grip Slant Tip W Platform -Yatık Uçlu Cımbız : 24,50 TL

Benzer Yazılarım

5 yorum:

  1. kuaförler yandı artık manikürüde kendimiz yapıcaz:)

    YanıtlaSil
  2. kuaförler yandı artık ,manikürüde kendimi yapıcaz:))

    YanıtlaSil
  3. Denemek lazım.. Fiyatlar biraz yüksek ama değer gibi görünüyor

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, (:
    Sally Hansen gerçekten çok kaliteli her ürünü güzel.
    Hem blogunuzu hem de twitter'dan sizi zevkle takip ediyorum. İnanılmaz güzel eyeliner çekiyorsunuz. (: Geçmiş konuların hepsine baktım diyebilirim. (:
    Twitter'dan ( @ojedelisi ) bir kaç kez sordum ama sanırım görmediniz. Mail adresinizi göremedim. Yukarıdan gmail veya yahoo hesap istiyor.

    YanıtlaSil
  5. @kozmetikperisi bu gidişle öyle olacak sanırım :D

    @ deniz saatçioğlu evet bir cımbızın o kadar olması banada biraz yüksek geldi ama kaliteli olduğundan eminim .)

    @Oje Delisi canım ben daha önce yazdım diye hatırlıyorum.. Öyle cevap vermemezlik gibi bir durum asla yapmam karambole gelmiş herhalde :) Mail adresim chunlibeautyspot@gmail.com

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara