Ameliyat,

Burun Estetiği

09:42 chunlibeauty 104 Comments

Merhaba arkadaşlar :) Twitterdan takip eden arkadaşlarım yaşadığım süreci az çok biliyorlar ama detaylarıyla bloguma uzun uzun yazayım benim gibi sıkıntı çeken arkadaşlara yaşadığım süreci anlatayım istedim.. 
Bir çok doktorla görüştüm.. Doktorların ününe göre fiyat çok değişiyormuş onu öğrendim.. 17,oooTL diyende var 5,oooTL diyende var.. Böyle kafa karışıklığıyla ortalıkta dolanırken doktor arkadaşlarımında tavsiyesi üzerine Etilerde bir hastanenin kapısını çaldık.. Fatih Beyle uzun bir görüşmenin ardından anlaşıp tarih belirledik. Ardından kan testimi yaptırıp evime döndüm..

Randevu günüm gelip çattığında heyecandan ölüp, bin kere karar değiştirdim.. Hastaneye adım atar atmaz kalbim ağzımdan fırlayacak gibi büyük bir heyecan içindeydim..  Bekleme odasında beklerken  Anestezi uzmanı ile kısa bir ön görüşme yaptık.. Daha sonra odadayken saat 9-9bucuk tu sanırım hadi sana bir serum bağlayalım dediler.. O serum neydi hala anlamış değilim odadan çıktığımı bile hatırlamıyordum. 

Neyse gözümü tekrar aynı odada açınca (sanırım 12-12bucuktu saat) ben koluma bağlanan serumun hafif dalma etkisi yaptığını, kısa süreli uyuyup kalktığımı sandım.. Hatta ilk cümlelerimi gayet net hatırlıyorum ya ben niye uyudum ameliyat. olmayacak mıydım ne zaman olacağım dedim.. Çünkü gözümü kapadığımda da aynı oda, açtığımda da aynı oda geçen süre sanki 15-20 sn gibi gelmişti. :D Neyse dedim zorlama kendini olmuş bitmiş ve ölmemişim!  Ben hala işin ölmeme noktasındayım :) Acı  hissederim ağrım cok olur inanın gram düşünmedim tek düşüncem ya ölürsem? Tamam abarttığımı kabul ediyorum, bende bilmiyorum bu kadar evhamlı olduğumu :)      
                   
 Narkozun ben de tek etkisi uyandıktan sonra hissettiğim mide bulantısıydı.. Birşeyler yedikten sonra kendimi toparladım iyice açılayım diye biraz yürüyüş yaptırdılar bana.. Takriben 3bucuk gibi herşey normal düzene geçmişti.. Tek sıkıntım yüzümün şişmesiydi.. Onuda yarım saatte bir 15dk lık buz kompresi yaparak kontrol altına aldık..

2. gün Piglet: Bütün gece buz kompresi yaparak uyuyamayan kardeşim Pınar'a teşekkür ediyorum :) Çıkmadan önce  doktorumuz bizi gördü herşey okey dedi reçetemizi verdi ve bizi taburcu etti..  Gün boyunca ve gece yine buz kompreslerine devam ettik. Ayrıca verilen ağrı kesici, antibiyotik ve burun fısfısını da alıp kullanmaya başladım.. 2. gün kendimi Piglete benzettim

 Kardeşimin hediyesi Beyaz Çiceklerimi eve gelince çekebildim;
 Orkidem için Shewolf mcx yavruşum :D İkisine de Annem el koydu  :D
3.gün Çürük Sarı Elma ( Eşimin benzetmesi): Şişlerim ve morluklarım hayli inmiş buz kompresini yiter ya sıkıldım diye bırakmıştım.. 3. gün ılık bir duş aldım hastane kokusunu  üzerimden atıp normal giysilerime geçiş yaptım. Hatta kendimi daha iyi hissetmek için saçımı vs yaptım.. Bütün gün kardeşlerim ve eşimle gırgır şamata yaparak gecirdik :) Benim yüzümden eve tıkılı kaldılar :)

4. Gün Artık evimdeydim.. Öğlen silikon tamponlarımızı çıkarttırmak için hastaneye gittik.. Neyse ki acısız sızısız oda geçti gitti.. Tamponlar varkende iyi nefes alıyordum ancak çıkınca daha bir iyi almaya başladım.. Burun içim temizlendi kremlendi ve eve yollandık..


7. Gün Aml. bir hafta geçmişti artık yüzümüzde çok çok az bir şişkinlik var ancak morarma vs tamamen yok olmuştu.. Arkadaşımla hastaneye gittik Splint çıkarıldı ve dikişler alındı.. Alcı çıkınca burnuma kısa süreli bir baktım yüz benim yüzüm ama bu burun? nasıl farklı görünüyorum.. Alışmak biraz zaman alacak gibi düşündüm.. Sonra burnum şişmesin şekli otursun diye bantlandı.. Buda 5 gün kalacakmış;
(Şu an burun ucum hayli yukarıda ama bu olağan birşey burnumun oturması 1 seneyi bulacak :> )

8. Gün yani bugün sağlık sorunu olan, burnunun şeklinden hoşlanmayan arkadaşlarıma korkmak icin hic bir sebep olmadığını gönül rahatlığıyla söylüyorum :) Gecen bir haftada gr ağrı hissetmedim e ölmedim de? Üstelik daha güzel ve işlvesel bir buruna da sahibim artık daha ne isterim!  Burnumun son şeklini salı günü bantlar çıkınca çekeceğim :)

Dipnot: Aml. sonra alçının ıslanmaması icin boyundan aşağı duş alıp ,  saçımı daha sonra ayrı olarak kuaförlerde ki gibi yıkadık.. Benim gibi biri için biraz sıkıntılı bir süreç ama olsun :D
.
İyileşme sürecinde twitterdan, telefondan, mailden iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma da sonsuz teşekkür ediyorum.:)




Edit: Üzerinden birbucuk yıl geçtikten sonra ki yorumlarıma gelecek olursak.. Burnunuzdan rahatsızsanız kesinlikle bu ameliyatı öneririm. Ancak kusursuz bir burun bekleyerek bu ameliyata girmeyin.. Doktorlar  bir burnu mükemmel  otesi yapabilirken bir burnu kötü  yapabiliyor. Biraz da şans işi  olsa gerek. Mesela benim burnum yan profilden gayet yüzüme  uygun doğal  bir burun oldu ancak ön  profilden burun deliklerim orantısız.  Kiz kardeşimin ise hem önden  hem de yan profilden çok  kusursuz bir burnu oldu..

Bu yazım da sadece ameliyat sürecimi paylaştım. Doktor seçiminiz kendi kararınızdır. :)

Benzer Yazılarım

104 yorum:

  1. evet videolarında biraz burnundan konuşuyordun
    çok hoş olmuş doğal duruyor. ımmmm bende zamanında burun ameliyatı oldum ama sadece et e kemik alındı cesaret edemedim . şimdiki aklım olaydı olurdum ama korktum ne bileyim nasıl olacak ya kötü olursa diye. bu arada hastane çıkışı fatura ne kadardı onuda yazarmısın?
    birde benim gittiğim (sonraki dr.) aslında dışdan müdahele edilmesi gerekli orta kemik yamuk ben bunu yapayım birde burnunu düzelteyim demişti ama , bırrrr korktuğumdan ve malum yaşım 42 olduğundan bu yaşa kadar bu burun sonrasındada okka olsa ne yazar düşüncesiyle aklımdan çıkmıştı ama güzel yakışmış , özellikle dudaklar hoş durmuş;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim durumum farklı olduğu için fiyat konusunu yazamadım zaten buruna, yapılan işe göre değişiyormuş.. Ama asağı yukarı yukarıdaki minumum fiyatı gözden cıkarmanız gerekir.. Ben gercekten nefes alamadığım icin cok sıkıntı cekmeye başlamıştım böyle bir anda karar verdim oldum gibi bişi :D ama ağrı sızı gercekten yok :)

      Sil
    2. Meraba ben seda yaşım daha 18 10.günüm ameliyat oldum burnumdan bende şuan cok şiş bantlar cıkarıldı moralim cok bozuk aynaya baktığımda sanki ben değilim suanki haliniz nasıl bana geri dönerseniz cok sevinirim morale cok ihtiyacım var..

      Sil
    3. Meraba ben seda yaşım daha 18 10.günüm ameliyat oldum burnumdan bende şuan cok şiş bantlar cıkarıldı moralim cok bozuk aynaya baktığımda sanki ben değilim suanki haliniz nasıl bana geri dönerseniz cok sevinirim morale cok ihtiyacım var..

      Sil
  2. Buse'cim geçmiş olsun, rahatca nefes alabilecek olman süper.

    Öyle de gayet güzeldin yakından gördüm rahatça söyleyebilirim torpil yok doğruya doğru :) bu şekilde kendini daha rahat hissedeceksin o daha önemli.
    Salı günü sorunsuz şekilde gelsin geçsin. Öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaa!! O senin güzelliğin! :) Yan profilden begenmiyordum sağlık sorunu icin madem yatacaktım düzelltireyim dedim :D çok iyim şu an çok çok teşekkür ederim! mcxx!

      Sil
  3. ne kaa güzelsin bi kere :) çok geçmiş olsun canım..çok güldüm ama bu ölcem mi ? korkusu her ameliyatta oluyor sanırım :) ben çocuklarla ilgili tüm talimatları verdim Yasin'e doğumda..ölcektim çünkü ben haha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerim ben seni Catı Katı İlkayımm! :D Ya ne bilim böyle değildim yaşmı gecti ne ölüm korkusu daha fazla sardı :D Demek ki yalnız değilim çok sükür! MCxx canım

      Sil
  4. Yerim ben seni ya korkak tavuğum benimmmm :) Sana doğru gelirken beni arayıp ''_Heyy ölmedim yaşıyorum'' deyişini unutmayacağım :) Bi de hastane odasındaki Fatih'in yaptığı karışıklığı :))))))

    Burnunu yiimmmmm mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heheheheheh ay evet dimi onuda dedim hay yarabbim! korkak tavuğum vallahi :) Fatih zaten off kopardı gülemedim de icimde kaldı :D

      Sil
  5. çok geçmiş olsun. yeni burnunda çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canııım!! Daha gercegi cok yansıtmıyor ama bu yazıyı yazmak icinde 1 sene bekleyemezdim umarım 1 senenin sonunda iyiki yaptırmışım derim :D

      Sil
  6. çok geçmiş olsun canım,bende kemik yok ama yine de nefes alamıyorum alerjik nezle..daha önce de sinüs ameliyatı oldum ama tekrarlıyor :( yeni burnun hayırlı olsun ciciş :))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canımmm sağlıklı nefes alamamak baş ağrısı yorgunluk ve bir sürü kötü etkiler yapıyor umarım bundan sonra bu şikayetlerimi yaşamam :) Sana da çok çok gecmiş olsun cnm

      Sil
  7. aa ben ilk kez görüyorum. Hiç haberim yoktu çok geçmiş olsun. İnşallah içine siner. Zaten seni fotoğraf ve videolardan gördüğüm kadarıyla bence gayet güzel görünüyordun. ama bu kişisel bir durum tabii. umarım her şey istediğin gibi olmuştur, ya da olur canım :) geçmiş olsun tekrar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Aslında bir iki post öncesinde demiştim ama detayları yazmamıştım :D Eski burnum önden cirkin degildi ancak yan profilini hic sevmiyordum :) Zaten nefes sorunu olmasaydı biraz zor olurdu bu estetik işi :D

      Sil
  8. bende istiyorummmm aradım sper olmuş yeni burnun benimde hafif kemer var ve ucu düşük birazda büyük bende çok korkuyorum bilgi alıcam bekliyorum arasınlar diye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Hadi bakalım Mevhibe hanımla konuşursan benim Adımı verirsin Buse Öztürk blogumu vs biliyor ztn ödemelerde kredi kartına taksit gibi cok kolaylık yapıyorlar

      Sil
    2. nerden duydunuz dediler bir arkadaşımın bloğundan dedim cnm zaten ama tam konuşamadık işteyim.
      birazcık tuzlu bana göre bu işlem ama istiyorum bakalım

      Sil
    3. canım pazarlık yap birde kredi kartı olayı iyi oluyor :) ama cidden yüksek meblağlar dönüyor bu işte :/ 17 binide duyduk :S

      Sil
    4. 6-8 BİN ARASI DEDİLER AMA BİLMİYORUM :)17 BİN İYİMİŞ ÜSTÜNE İŞLEMEDEMİ YAPICAKLAR :p

      Sil
    5. :)) belki pırlanta filan konduruyorlardır bilemedim vallahi :D

      Sil
  9. canım benım cok cok gecmıs olsun ama kesınlıkle degmıs harıka olmussun, zaten guzeldın guzellıgıne guzellık katmıssın en guzelı de saglıgın ıcın cok guzel bır karar vermıssın ılerıde sana cok sıkıntı yaratırdı. muhtesem olmussun masallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canııım çok teşekkür ederim yaa!! :) Güzel sözlerin için çok sağol ama yan profilim gercekten kötüydü :D iyi oldu simdi oh derin nefes alıyorum snif snif F

      Sil
  10. Geçmiş olsun canım.
    Zor bir süreçtir mutlaka ama oldu da bitti işte :)
    Çok güzel görünüyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııımm çok teşekkür ederim benim icin aslında öncesi daha zor bir süreçti.. Karar vermek sonrasında aml. gününü beklemek vs beni çok germişti.. Olduktan sonrası nasıl gecti anlamadım bile :)

      Sil
  11. geçmiş olsun cok başarılı bir ameliyat! cok değişmişsin burnun süper olmuş maşallah bu dönemlerde dikkat etmen gerekiyor aayy cok güsel ya ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim canım evet acayip bir değikilik oldu artık yan profilden kaçmayacağım :P Dikkat etmeye calısıyorum umarım sorunsuz atlatırım bu süreci :D

      Sil
  12. canım benim çok çok çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin.Yeniden buralarda olman çok güzel,enerjine hayranım Allah nazardan korusun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn! Çoook teşekkür ederim canııımm!! :) Güzel yorumun için çok sağol

      Sil
  13. Şimdiden çok güzel görünüyor. Off bu dert bende de var, sırf görüntüyü düzeltsin diye gittiğim dr iki farklı burun ameliyatından sonra estetik olabileceğimi söyledi :(( Şimdilik duruyor ama ben gerçekten rahatsızım burnumdan..
    Çok beğendim, özellikle yandan görünümü çok hoş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :S neden iki farklı ameliyat ?? ne sorun var ki canım?? Benimde hayli kemerliydi burnum tek operasyonda epey kücüldü :/ Güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım

      Sil
  14. alıskanlıklarıma baglı bırı olarak :) eskı halınıde begenıyordum ama yenı halın bomba gıbı olmuss alışıcam :) olsun o kadar korku , cesaretın onune gecmıs korkunun :)sonrakı gunlerde sorunsuz gecırmen dılegıylee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehehehe bende cabuk kabullenen biri olarak cabuk alıştım sanıırm :D güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim

      Sil
  15. Chunli'ciğim, deviasyon ve konka büyümesi (idi sanırım) ikisi de yalnızca ameliyatla düzeltilebilen rahatsızlıklarmış. Aynen senin yazdığın gibi boyut var ama işlev yok :)) Önce KBB uzmanına gidip tedavi olmam estetik ameliyatı sonraya bırakmam gerekiyor yani.

    Ayrıca gittiğim estetisyen odasına girer girmez burun için geldiniz değil mi? diye sorarak moralimi bir güzel bozduktan sonra hokka gibi bir burun hayal etmememi ama ameliyattan sonra şimdikinden iyi görüneceğini de söylemişti :)

    Neyse uzun yazdım epey doluymuşum bu konuda..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama aynı sorun bende de vardı hepsini bir arada yaptırdım bir sıkıntıda olmadı zaten estetisyenler bunu yapıyormuş.. Öyle estetisyenlerede sinir oluyorum öyle bile olsa bırak ben söylerim sen ne diye şak diye olaya giriyorsun ki tövbe tövbe :D Umarım seninde hersey gönlünce olur canım

      Sil
  16. canııım benimde kendime dair tek ve yegane buyuk kompleksim burnum.. cok takıyorum aynen senin gibi hem sekil yok hemde icteki kemikten dolayı nefes alma zorlugum var. ama cok korkuyorumda estetikten,okuduklarım mutlu etti.. bir ömür boyu bu kompleksle,aman profilden görünmeyim diye yasanırmı hic bilmiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok korkuyordum ama artık uzatmanın bir anlamı yok diyip olup cıktım simdi cok mutluyum :) Korkacak birsey yok gercekten.. Eskiden tampon olayı vs cok zormuş ama simdi hersey cok kolay hic agrı sızı yok :) Darısı senin başına diyorum o halde!

      Sil
  17. çok geçmiş olsun tatlım, yakında yeni burnunla makyaj örnekleri görmek istiyorum ona göre :) öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heuehe o günleri bende görmek istiyorum çok heyecanlıyım!! çok teşekkür ederim canım muccx!

      Sil
  18. çok geçmiş olsun. benim de burnumun kemiğinde sorun var uyurken sıkıntı yaratıyor da hiç cesaretim yok. :)
    çok güzel olmuş şimdiden burnun. çabuk toparlanılıyormuş ya daha uzun sürede geçer sanıyordum ben (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. walla bende nasıl cesaret ettim diyorum bir anda oldum cıktım gibi ama şu an çok çok mutluyum iyi ki cesaretimi toplayıp yaptırmışım diyorum :) ve evet cabuk toparlanılıyo benim arkadaş benden daha önce toparlandı hatta :)

      Sil
  19. çok geçmiş olsun :) güzelken daha güzel olmuşsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim o senin güzelliğin canım!

      Sil
  20. busecim geçmiş olsun bende yaptırmıştım burnumu ama çok sorun yaşadım defalarca devilasyon gecirdim doktordan yana şanslı olmanı diliyorum şu an çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa hadi ya :( bende öncesinde görüşürken cok minik filan yapmayın fazla törpülemeyin sonrasında deviasyon vs gerektirecek işlemleri istemiyorum demiştim :/ umarım öyle bir işlem gerekmez

      Sil
  21. Geçmiş olsun. ;) Güzel günlerde kullan desem çok mu garip olur. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hueheeuheuhe cok teşekkür ederim canım!! artık her günüm güzel olur herhalde çok şükür kurtuldum!

      Sil
  22. Tek kelimeyle bayıldım ! Harika görünüyosun :) Bende bir kalp ameliyatı geçirmiştim,ölürmüyüm düşüncesi hiç çıkmıyordu aklımdan ama bişey olmuyomuş gerçekten :) Çok geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo seninki ciddi bir ameliyat Allah'a bin şükür atlatmışsın canım ya!! ya insan narkozdan korkuyor ya uyanamazsam vs diye ama artık herşey çok daha kolay hale gelmiş :)

      Sil
  23. çok güzel olmuş hokka gibi.. çok çok geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çookk teşekkür ederim canımm!! daha henüz cok yeni olduğu icin sekli tam oturmadı tabi bende sonunda neye benzeyecek acaba diye meraklardayım :)

      Sil
  24. çok geçmişler olsun yeni gördüm çok doğal olmuş canım ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım gecti sayılır insallah birdaha aynı sorunları yaşamam :)

      Sil
  25. geçmiş olsun canım..çok iyi bak ona.hokka olmuş valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D çok teşekkür ederim canım!! valla iyi bakıyorum çok dikkat ediyorum insallah kemik kaynayana kadar bir darbe marbe almam :S

      Sil
  26. oy canim...bunla gecmis olsun!!!!! artikkk kafana da takmicaksin gule gule kulan yeni burnunu...fotolarda bile acayip degisik gozukuyorr...canli canli gordugumuzde tam olur bence!!! optum seni kokusssum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım yaaa :) gecti bitti çok sükür evet artık yeni burnumla mutlu mesut yaşıyorum :) bir ay sonra canlı canlı görürsün artık :)

      Sil
  27. Cesaretinden dolayı çok ama çok tebrik ederim seni.
    Bende burnumun şekli konusunda biraz mutsuzum ama nişanlım kesinlikle estetik yaptırmama karşı çıkıyor :( bende aşırı derece tırsak biriyim zaten. Ama zaman zaman aynada ilk dikkatimi çeken burnum oluyor ve kafama çok takıyorum.
    Sana gelmiş geçmiş olsun diliyorum. Belki bende bi cesaret olurum belli mi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kendimi tebrik ediyorum :D bir anda oldum cıktım gibi! ama çok sükür hic sıkıntı vs eger nefesinde de sorun varsa bir kere oldu kurtul :)

      Sil
  28. MErhaba cok gecmiş olsun. Bandajlar tamamen ne zaman cıkıcak? Cok merak ediyorum son halini. Bende yaptırmak istiyorum fakat iyi bir doktor bulup ona guvenmek cok zor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabaaa!! :) çok teşekkür edeerim bantlarım yarın cıkacak ama ben yarın doktora gidemeyeceğim bir iki gün daha kalabilir herhalde.. Bantlar cıkınca asıl sekli cok belli olmayacak cunku oturması 1 seneyi buluyormuş ama şu haliyle bile beni mutlu ediyor :) Dr. Fatih Peker hem çok iyi bir doktor hemde güzel iş cıkaran bir doktor.. Arkadaşımda burnundan son derece memnun :)

      Sil
  29. Busem aynı sorunu ben de yasıyorum bana da saglık sorunum sebebi ile de op.sart dedi Gunay istemem de istemem ben yabancı birine bakiyo gibi olurum dedi yaptırmadım ama artık iyice sart oldu şimdi o da tamam yaptir dıyo ama aynen ben cok korkuyorum;( esteworld e mı gitsem ben de şimdi iyice aklıma girdi seni görünce morluklar cok uzun sure kalıyo mu bari isten de uzun sure yok olunmaz olmadı yaz tatili sonrası ayarlamak gerek ama önce karar vermek tabi;) ay cok uzun oldu ! Öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi korkacak birşey yok.. Ben anesteziden korkuyordum ya uyanamazsam vs diye ama Cemal bey sagolsun bu işte çok iyimiş :) Arkadaşım ve ben çok mutluyuz şu an.. Gidip görüşmekte fayda var en azından fikrin olur canım :)

      Sil
    2. saol bılgıler ıcın canım ben de bı arkadasımla bırlıkte yaptırtmayı dusunuyorum en azından bırbırımıze gaz verırız :)opuyorum kocaman!

      Sil
  30. sahane olmus bence zamanla cok daha guzellesecegıne emınım :) gecmıs olsun sımdıden :)
    blogunu yenı kesfettım bu arada takıpteyım :) benımkıne de beklerım sevgılerr :)


    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ay çook teşekkür ederim umarım icime siner!! Güzel yorumun icin cok tşk hemen geliyorum cayını icmeye :D

      Sil
  31. Çokçok geçmiş olsun :) Desene daha güzel çıkıcaksın karşımıza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) çok teşekkür ederim canım!! Bakalım artık oturması uzun bir sürec umarım öyle olur :D

      Sil
  32. Canım çok geçmiş olsun..Bence harika görünüyor..İşe dönüş ve seyahat süresi için ne dedi acaba doktor???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederiim!! Bir hafta dinlenirsen iyi olur demişti bende fırsat bu fırsat evde takıldım dinlendim ama 4. gün iş başı bile yapabilirdim :)

      Sil
  33. çok çok geçmiş olsun chunlicim, kimbilir ne zor bir evredir bende çok korkardım ki sanırım cesaret de edemem böyle birşeye, ama kutluyorum seni eminim zamanla çok daha güzel bir buruna kavuşacaksın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) yok ya cok kolay oldu sadece karar verme evresi stresliydi.. Nefes sıkıntım fazla olmasaydı cesaret edemeyebilirdim :) Güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim :)

      Sil
  34. çoook geçmmiş olsun gerçekten cesaretine hayran kaldım:/ gerçi işin ucunda sağlık var benimde alerjim var burnumun kaşınması yüzünden burnum eğildi resmen keşke bende cesaret edip yaptırabilsem gerçi bende ki alerji sayesinde yeniden yamulur o burun.Çok hoş görünüyor bu arada yeni burnun:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkür ederim canım!! Alerjik bünyeye sahip olmak çok zor :/

      Sil
  35. geçmiş olsun çok yakışmış :)
    bende cesaret edebilirsem göz altı torbalarımı aldırmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim canım! Göz altı torbalarını annemde aldırmak istiyordu ama oda cesaret edemiyor.. Biraz daha zorlu bir aml. sanırım

      Sil
  36. Canım burnun bence zaten guzeld ama sn halını de gordum harıka olmuş, yuzunde cok doğal duruyor kı en onemlısı bu bence. Ben de burnumun ucunun cok etlı ve geniş olmasından dertlenırım bazen, acaba derım mınık b amelıytla ınceltsem mı sonra da cesaret edemem bn de snn gbı korkagım. Bademcık amlıytı olmştum narkozdan oleceğım dıye aglaya aglaya grmştım, annemler gercekten oleceğim dıye düşünmüş korkmuş ben amelıyattayken ne kadar ınandırmışım öleceğime sen düşün :)Ama göze aldığına değmiş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) O senin güzelliğin.. Nefes sorunum olmasa belki cesaret edemeyebilirdim ama şimdi hem nefes olarak hemde görüntü olarak iyiki yaptırmışım diyorum :) Bu konularda demek ki ikimizde fazla korkağız :)

      Sil
  37. selam, bende burnumu gelcek ay dr. fatih peker'e ameliyat ettirmeyi düsünüyorum....resimlerin ve blogun baya bi moral vermis oldu bana :-) acaba kac TLye yaptirdigini ögrenebilirmiyim?
    ayrica eski burnun fena durmuyordu bence gerek yoktu ameliyata, cok güzelsin!!! =)

    selamlar, zehra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Merhabaaa! Şimdiden çok gecmiş olsun ! Benim gibi yaptırmayı düşünenler için süreci elimden geldiğince yazmaya çalıştım sizin gibi yaptırmayı düşünen arkadaşlar yorum atınca mutlu oluyorum! :) Ameliyatın fiyatı 4500 ile 10000 arasında değişiyor.. Benim septumdeviasyon oldu burnunuzu görerek yapılacak işe göre fiyat veriyorlar.. :)

      Sil
  38. Merhaaba ,
    Benmde ameliyatım haftaya carsamba . inan cok korkuyodum ölmekten seni okuyunca rahatladım braz .cok güzel olmus burnun güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi bakalım çoook geçmiş olsun :D Korkmana gerek yok ben unuttum bile herşeyi sanki hiç olmamışım gibi :D

      Sil
  39. merhabalar busecim ;) çok ama çoookkk geçmiş olsun.sana mail de atmıştım ;) yeni burnun bi harika.aralık ayında bende fatih beye gideceğim hatta ilk randevum 3 aralıkta :) görüşmeden sonrada 17 aralığa randevu alıp bende rinoplasti operasyonu geçireceğim ;)yaklaşık bir aydır hastane ile iletişimdeyiz.şehir dışından geleceğim için hemen gidip olamadım. benim merak ettiğim bi kaç şey var,yanıtlarsan çok çok sevinirim.
    1- operayon sonrası süreçte burnun aktığında bunu hissetmiyormuşsun(bence saçma ama böle duydum) böyle bişey varmı?
    2-operasyondan sonra burnunu,ucunu falan hissetmiyormuşsun yani hissiyat kayboluyormuş?
    3-operasyondan sonra nefes aldığını hissedemiyormuşsun?
    4-operasyondan önce sanal olarak yüzüne gidebilecek burunları fatih bey gösteriyormuş,sendede böyle oldumu?
    biliyorum bu olumsuzluklar olsa idi yazardın ama fatih beyle görüşmeme tam 9 gün kalmışken aklımdakileri bir kez de sana sormak istedim.
    ne olur beni rahatlat :( buna çok ihtiyacım var arkadaşım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eveeeettttt :) biz artık telde konuşuyoruz ve aklımdaki bütün soru işaretleri iyilik meleği tarafından yok olup silindiler.herşey için sonsuz kez teşekkürler ;)

      Sil
  40. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc temsilcisi. Biz 3% geri ödeme oraninda kredi sunuyoruz.Bu(CEO)e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen varsa:xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Sadece Aiicco sigorta plc izin alir 20 yas üzeri edin.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir veya ödeme yasindaki seçin.
    Plan kapsaminda aylik ve yillik ödemeler arasinda seçim yapin.
    Esnek kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro kadar kredi yok.
    Firmamiz Güvenilir, Verimli, hizli ve dinamik bir islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir,E-posta:xavigeradloanfirm@yahoo.com

    YanıtlaSil
  41. SLM BEN BARIŞ
    BENDE FATİH BEY E AMELİYAT OLUCAM
    PEKI SENDEN BAŞKA AMELİYAT OLUP YAZAN GÖREMEDİM
    BAŞKA YORUM YAPAN YOK
    ENDİŞELİYİM GERÇEK DUYGULARINLA YAZDIN DİMİ BU YORUMLARI
    TİCARİ AMAÇLI DEĞİL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yaşadığım süreci paylaştım. Bende herkes gibi parasını verip aml. Oldum buradaki amac yaptırmayı düşünenler için süreci anlatmaktı doktor Fatih bey olur, baska doktor olur fark etmez.. Ama ben Fatih beye olduğum için ve memnun kaldığım için kendimce teşekkür ettim.. Ayrıca resimlere bakarsanız arkadasımda benle beraber oldu o da en az benim kadar memnun

      Sil
  42. ya kusura bakma çok kararsızım bende
    fatih bey hakkında bi sen yorum yazmışsın başkada yorum bulamadım
    senın ne kadar oldu şikaytlerin varmı
    cavap yazarsan çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 7ay filan oldu herhangi bir sıkıntı yaşamadım .. Ben kimseye kefil olamam ama Doktorum güzel işler çıkartıyor.. Bu biraz güven meselesi aklınıza yattıysa Fatih beyi öneririm ama içinize sinmediyse bir çok doktor var.. Burada sizin içinize sinmesi önemli :)

      Sil
  43. Ayy su an burnumda bir ton sargi var bu sabah ameliyat oldum. Senin burnuna bakinca ndn benimkinde bu kadar sargi var diye uzulmuyor degilim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Olur yahu her doktorun tekniği faarklı bir bildiği vardır ki öyle yapmıştır :D sen içini ferah tut

      Sil
  44. chunli maille bilgi almak istiyorum senden çok kararsızım fatih peker konusunda yardımcı olman mümkün mü ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabikiii :) chunlibeautyspot@gmal.com a yazarsan görüşebiliriz :)

      Sil
  45. size sormak istediğim bir şey var. benim bandajlar yeni çıktı ve ust kemik kısmını düzelttirdim ama burnum su an yan profilden düm düz yani sizinki gibi bir kavis yok. sizinde ilk zaman öyle miydi? şiş sanırım ve zamanla inecek ve oyle kavis mi alacak? sizin bantlı resimlerinizdeki gibi anlayacağınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım şu an ödemden dolayı şekli henüz oturmamıştır o yüzden biraz daha sabretmen gerekiyor. Zaten dedigim gibi ameliyat olmak işin en kolay kısmı.. Asıl bundan sonra burna alışmak, süreci beklemek zor :)

      Sil
  46. Her şeyi öyle detaylı anlatmışsın ki insanın ameliyat olası geliyor :) Burun estetiği fiyatları hakkında bir şeyler yazmıssın ama kendi fiyatını yazmamıssın?

    YanıtlaSil
  47. Harika bir burun estetiği süreci anlatımı olmuş. Bunu yabancı bir blogger yapsaydı anahabere bile çıkardı. Böyle güzel paylaşımlarda bulunduğunuz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  48. İyi günler hepiniz ben ABD, Texas değilim, Christopher Miles değilim, ben bu kredinin benim kredi var nasıl tanıklık yazma olduğum gibi, ben kandırdı sonra Tanrı, benim için bir planı vardır çok mutlu inanıyorum duyuyorum birçok sözde kredi kredi tarafından paramı, ben aldattı ve neredeyse hayatımı almaya düşündüm, ama sen Mike Johnson firma seçti zorunda herhangi bir şirketten bir kredi almak istiyorsanız ben iken Allah, benim için bir amacı vardır edildi ilk, onunla başladı o geri kalanı gibi olduğunu düşündüm ve benim Greatest sürpriz benim hesabımda $ 69,000.00 bir kredi var ve bu ben onun şirket için uygulanan tam miktarı oldu, ve bunu duygu olduğunu orada sizin için umut ? o benim kredi sonra düşüyor alarak Bay Mike Johnson ile beni mübarek gibi mikejohnsonfirm@yahoo.com, Tanrı sizi korusun: bir yalan kredinin her türlü edinmek isteyen sen, e-posta yoluyla onunla temasa eğer, onun e-posta olduğunu çünkü dolandırıcılığı eller.

    Teşekkürler.
    Christopher Miles.

    YanıtlaSil
  49. kisisel is kurmak için kredi ihtiyacim var? evet bu e-postayi basvurursaniz,:finance_institute2015@outlook.com ya da bu e-postayi basvurabilirsiniz: Daha fazla bilgi için kredi.teklif@gmail.com

    YanıtlaSil
  50. iş amaçlı bir gerçek kredi ihtiyacım var veya e-posta yoluyla gerçek krediler için şimdi borç teması Bay Kellie Wilson ödeme: Oceanicfinance113@gmail.com

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara