Bioderma,

Bioderma Kalıcı Bronzluk Seti Photoderm Bronz Spray SPF 50+ ve After Sun (Test Ettik Onayladık)

13:59 chunlibeauty 16 Comments

Bugünkü konumuz Güneş kremleri.. Artık hemen hemen herkesin bildiği gibi güneş ışınları cildimiz için son derece zararlı . Bu sebeple yaz/kış fark etmeden güneş koruyucu ürünleri kullanmamız gerekiyor.. Genelde güneş kremi yada faktörlü makyaj ürünlerini kullanırım.. Ancak yazın bronz teni çok seven biri olarak  koruma faktörlü ürünleri bir kenara atıp cayır cayır yakacak bronzlaştırıcı spreyleri tercih ediyorum..  Bu spreyler genelde düşük faktörlü oldukları için güneşin zararlı ışınlarına karşı korumada yetersiz kalıyor.. Zaten mantık düşük faktör ve yağla cayır cayır yanıp bronzlaşmak.. :)




  Biodermanın bu ikili seti geçen seneden kalma.. Hiç kullanmamıştım.. Hazır yaz sezonu açılmışken kullanayım da cayır cayır yanmayayım dedim..  Sprey şeklinde olan güneş koruyucusu 50SPF içeriyor.. Süt şeklinde bir kıvama sahip..Geçen gün test edip onayladık bu ürünü;

Onayladık diyorum çünkü güneş kremi sürmeme konusunda ısrar eden eşime de zorla sürdürdüm.. O da sırf ben söylenmeyeyim diye omuzlarına, yüzüne filan sürdü.. Sonuç ne mi oldu? Bakın ;

Fotodan da gördüğünüz gibi eşim vücudunun tamamına sürmediği için (dikkatli bakarsanız gelişigüzel sürdüğü parmak izlerini bile görebilirsiniz) kremsiz kalan yerler cayır cayır yandı..Benim sür sür diye söylendiğim yerler ise güneşten korunup daha sağlıklı bir şekilde bronz renk almaya başladı)
 
Canı yandıktan sonra ve fotoda ki gerçeği aynada gördüğü zaman artık benimle bu konuda münakaşa yapmama kararı aldı.. Daha sonra yanan yerlerin acısını almak için güneş sonrası kremini uyguladık ve oldukça iyi geldi.

Böylece fark ettik ki güneş korumalı kremler kadar önemli olan güneş sonrası kremlerini ihmal etmemekte fayda var.. Ne kadar güneş korumalı krem kullansakta güneşin vereceği hasardan tam anlamıyla kurtulamıyoruz.. Güneş sonrası kremler işte bu noktada gerçekten güzel işe yarıyor.. Cildimizde kurumuş, hasar görmüş yerleri tamir etmede başarılılar :) 
Photoderm Bronz Spray SPF 50+
Güneşin KEYFİ ile  GÜÇLÜ Koruma Photoderm Bronz’la bir arada!!
1. En iyi hücresel koruma;  Doğal savunma sistemlerini aktive eder. DNA hücrelerini korur. Foto yaşlanmaya karşı etkilidir
2. Çok yüksek yüzeysel koruma; Çok yüksek UVB/UVA oranı: SPF 50+ UVA 35, En iyi foto stabilite: 2 saat sonra bile %98 etkili formül. Mükemmel tolerans: ciltle uyumlu formül
3. Bronzlaştırıcı etkili tek yüksek güneş koruması; Çok yüksek güneş koruması+ bronzlaştırıcı etki: TEK BİR ÜRÜNDE 
4. En yüksek kullanım keyfi Yapışkan olmayan, ferahlatıcı hissiyat.Hafif parfümlü formül

 Özel parfümlü yapıya sahiptir ve suya dayanıklıdır.
 Hücresel BioProtection® patenti sayesinde güneş yanıklarına karşı güvenli koruma sağlar ve güneş kaynaklı erken yaşlanmanın önlenmesine yardımcı olur. Hücresel hasar riskini azaltır.

 Yoğun, hızlı ve kalıcı bronzluk sağlanmasına destek olur. 

 Çok hafif dokusu sayesinde yağlı bir tabaka ve beyaz izler bırakmaz. Photoderm Bronz  SPF 50+ UVA 35Güveni  bronzluk: Güneşten yüksek oranda koruma ve bronzlaşma bir arada.

Özellikleri:
Parfümlü formüle sahiptir. Komedojenik değildir. Hipoalerjeniktir. 


İçerikler:
WATER (AQUA), DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, METHYLPROPANEDIOL, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, TRILINOLEIN, ACETYL TYROSINE, ASPARTIC ACID, ARACHIS HYPOGAEA (PEANUT) OIL, OLEOYL TYROSINE, TRILINOLENIN, TRIOLEIN, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM OIL, TRIPALMITIN, MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) OIL UNSAPONIFIABLES, TRISTEARIN, JUGLANS REGIA (WALNUT) SHELL EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE-1, ISOPROPYL MYRISTATE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, DECYL GLUCOSIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, COCOGLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, ISOHEXADECANE, OLEIC ACID, POLYSORBATE 60, PROPYLENE GLYCOL, COPPER GLUCONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DEXTRAN, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).


 Photoderm After Sun 100 ML
Tüm cilt tipleri için nemlendirici ve yatıştırıcı güneş sonrası sütü.
 Photoderm After sun cildi yeniden nemlendirir, sonraki güneş maruzatı için hazırlar ve anti-UV korumasını optimize eder.  Patentli BIOprotection® kompleksi ile hücrelerde hasar oluşma riskini önler ve güneşe bağlı erken yaşlanmayı geciktirir. Yatıştırıcı ve nemlendirici aktif ajanlarla içeriği zenginleştirilmiş olan Photoderm After sun güneş maruzatı sonrasındaki şişkinliği giderir ve soyulmayı engelleyerek uzun süre bronzluğun kalmasına yardımcı olur.
 
 Photoderm After sun ultra hafif dokusuyla kullanım kolaylığı sağlar ve cildi tazeler.
 
 Mükemmel toleransı garanti eder.

Özellikleri:
Özel güneş ışığı parfümüne sahiptir.  Hipoalerjeniktir. Yetişkin ve çocuklar kullanabilir. Yüz ve vücut kullanımı için uygundur.

İçerikler:
WATER (AQUA), CYCLOMETHICONE, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, SORBITAN STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, POLYSORBATE 60, PHENYL TRIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, ALLANTOIN, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGO- SACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CETYL ALCOHOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

 

*Bioderma Tanıtım Ürünüdür

Benzer Yazılarım

16 yorum:

  1. SLM CANIM NERELERDESİN YA PAYLAŞIMLARINA HASRET KALDIK :)) Bioderma BENDE KULLANIYRUM MEMNUNUM CNM SÖLEDİKLERİNE KATILIYORUM ..SEVGİLER ÖPÜLDÜN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olaylar nedeniyle biraz blogdan uzak kaldım.. İçimden pek yazı yazmak gelmese de sayfamı boş bırakmamak için önceden hazırlanmış bir yazıyı girdim.. Yorumun için sonsuz teşekkür ederim canım :D

      Sil
  2. bioderma birtane ama,
    iste Iskocyada yok :\

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :/ Bence sen TR ye gel :() Ne işin var tee oralarda :)

      Sil
  3. slm ben yenı üye oldum twitter hesabım yok olsaydı takip edrdm sizi sizinle tanısmak istiyorum lütfe yazın bana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaa :) mail adresime yazabilirsin canım chunlibeautyspot@gmail.com

      Sil
  4. sonuç gayet iyi görünüyor

    http://jassmeenmode.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Bloğunuzun yeni izleyicisiyim, bana da beklerim
    http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlar da görüşmeyi diliyorum,
    İzmir'den kucak dolusu sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) İzmir'in güzel insanlarından güzel şeyler çıkıyor hep! Sayfanız harika ben de sizi takibe aldım :) yorum için teşekkürler

      Sil
  6. Ben tam haftaya fransaya gidecek eşime bundan sipariş versem mi diye düşünürken yazınız çıktı:) kesin alıyorum o zaman bu bronz serisinden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) herhalde artık kullanmaya başlamışsındır nasıl memnun kaldın mı canım?

      Sil
  7. Tam da haftaya fransaya fidecek eşime bu bronz serisinden sipariş versem mi diye düşünürken yazınız çıktı, isabet oldu, kesin sipariş ediyorum :))

    YanıtlaSil
  8. Hem korumalı hemde brozlaştıran bir ürün ararken bu posta rastlamam iyi oldu :) Sayende cayır cayır yanmaktan kurtulacağım sanırım çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) yorum için çok teşekkür ederim canım!! Özellikle ilk günler cildini güneşe hazırlamak için bu ürünü kullanman iyi bir secim olur :)

      Sil
  9. bioderma'nın aftersun ürününü çok seviyorum, benimki gibi sorunlu bir cildin bile üstesinden geliyor.
    beyaz ciltler için tavsiye edeceğin bronzlaştırıcı bir ürün var mı :/ malum her gün güneşe çıkmadan anca kızarmış tavuğa dönüyoruz beyaz ten laneti yüzünden :)

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara