Kozmetik,

Missha Professional Highlighter Brush İnceleme

14:50 chunlibeauty 4 Comments

Herkese merhabaaa! :) Bugün Misshashoptan almış olduğumuz Professional Highlighter Brush'ı sizlerle paylaşmak istiyorum.. 

Duo diye tabir ettiğimiz MAC 187 'ye benzer yapıda bir fırça.. Ancak ondan daha ince, daha seyrek kıllara sahip.. Yani 187 gibi tok bir duruşu yok. Dolayısıyla fondöten fırçası niyetine kullanırsanız pek verim alamayabilirsiniz. Krem allık, aydınlatıcı gibi ürünleri kullanmaya daha uygun.. 

Kıl dökme problemi maalesef ki var. Ama belli bir süre kullandıktan sonra duruyor.. Sentetik ve keçi kıllardan oluşuyor.. Yumuşak kıllarıyla yüzü tahriş etmeden uygulama yapmamızı sağlıyor.. Sap kısmı da hayli uzun..  26,ooTL .. Daha yakından bakmak isterseniz;

Fiyatını göz önünde bulundurursak fena değil.. Ancak piyasa da daha güzel fırçalar varken bunu almanızı pek tavsiye etmem..

Benzer Yazılarım

4 yorum:

  1. Fondöten fırçasını almak istiyorum .Kullandınız mı acaba ?
    Kullanışlı mı ?Şimdiden teşekkürler .Sevgilerimle ..

    YanıtlaSil
  2. Memnun kaldin mi acaba? Sephora fircalar mi missha mi diye karsilastirirsak hangisini onerirsin? Fondoten fircasini bide beyaz kesik fircasini gordum almami tavsiye edermisin? :)

    YanıtlaSil
  3. Fiyatıda iyiymiş aslında :) denemek lazım..

    YanıtlaSil
  4. ben allik fircasini kullandim yikayana kadar hersey cok guzeldi yikadiktan sonra firca kendinden gecti birdaha misha firca tercih etmeyi dusunmuyorum bilginize...

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara