Argan Yağı,

Saç Serumu; Avon Moroccan Argan Oil

09:00 chunlibeauty 32 Comments

En iyi saç serumu hangisi? Bu biraz göreceli bir kavram.. Farklı beklentilere sahip insanların aynı ürünü sevmeleri pek mümkün değil.. Benim şu ana kadar sevdiğim saç serumları genelde Argan yağı içeren ürünler oldu.. Argan yağı içeren serumlar saçlarda parlaklık ve yumuşaklık sağlıyor. Bugünde sizlere daha önce saç bakımı adı altında kısaca bahsettiğim ve o  yazımdan sonra 2. ye geçtiğim Avon Advance Techniques  Fas Argan Yağı İçeren Durulanmayan Saç Serumundan bahsedeceğim;


Argan yağı Fas'ın güneydoğusundan elde edilir ve dünyanın en değerli doğal yağlarından biri..  Avon'un bu Argan Yağı İçeren Durulanmayan Saç Serumu saçları besliyor, ışıltı kazandırıyor, uçlarda ki kuru görüntüyü alıp yumuşaklık sağlıyor. Her ne kadar yağ diyince saçı ağırlaştırır diye düşünsekte oldukça hafif bir formüle sahip olması nedeniyle bu kaygımızı gideriyor.. Ufak bir dipnot: Saç diplerimize uygulamıyoruz. Saçımızın yarısından itibaren uçlara doğru uyguluyoruz.. Saç diplerinize uygularsanız saçınızın yağlanma hızı ışık hızıyla yarışır :)
Kokusu daha önce kullandığım bir kaç argan yağı gibi kötü değil..
Tüm saç tiplerine uygun bir ürün. Özellikle uçları çabuk kuruyan bir saça sahipseniz bu tarz serumları sıklıkla kullanmanızı tavsiye ederim. Hatta benim ki gibi fazlasıyla kuruysa saçlarınız hergün bir miktar saç uçlarınıza kullanabilirsiniz.. Saçınızın uçları çok kuru değilse diğer saç serumunu daha çok sevebilirsiniz. Unutmayın bu saç serumu kuru ve yıpranmış saç uçlarına uygun bir üründür.
Saçlarınız elektrikleniyorsa bu ürünü sevebilirsiniz diye düşünüyorum. 
Bu serumu duştan sonra avucuma 2-3 damla sıkıp avuçlarımda ovalıyorum.. Daha sonra ıslaklığını havluyla aldığım saçlarıma eşit olarak dağıtıyorum ve ardından saçlarımı kurutuyorum.. Hafif kurumaya yakınken saçlarımı tarıyorum.. Bu serumla saçlarım daha kolay açılıyor..  
 Diğer serumlarıma göre boyutu hayli küçük.. 30ml lik cam ve pompalı bir ambalaja sahip..  Bu sebeple ilkini kısa bir sürede bitirip 2. şişeye geçtim.. :)
Unutmadan bir de bunun saç maskesi var onunla birlikte kullanınca saçlar çok daha güzel yumuşacık oluyor. Daha sonraki yazımda da onu paylaşacağım
 Kullananlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim :*   

Benzer Yazılarım

32 yorum:

  1. ben de uzun zamandir avon'un hem normal sac serumunu hem de arganlisini kullaniyorum. gercekten agirlastirmadan canlilik veriyor. dalgali saclarim var, sabahlari sekillendirici yerine de is goruyor. elektiriklenmeyi almasi acisindan basarili.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak en beğenilen ürünleri arasında sanırım :)

      Sil
  2. Çok çok sevdiğim bir ürün hatta herkesin severek kullandığı Loreal'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle saçı ağırlaştırmıyor. Kokusu da mükemmel :')

    YanıtlaSil
  3. Harika bir yazı ve konu olmuş. Ben bu serinin şampuanını, saç kremini, maskesini kullandım ve serumunu düzenli kullanıyorum çok memnunum. Saçı yağlandırmadan yumuşatıyor. Fiyatı da kalitesine göre çok uygun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Seri olarak kullanmadım ama yorumundan sonra merak ettim

      Sil
  4. Bende yeşil kutulu bir saç yağı var avonun, o bittikten sonra bunu mutlaka deneyeceğim çok teşekkürler bilgilere için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Ben kullandim cok memnundum sonra indirimde loreal extraordinary oil gorup aldim ama bunun kadar iyi degil elimdekini bitirip tekrar avon alcam harika :) ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bende elimin altında mutlaka bir tane bulundururum çok seviyorum

      Sil
  6. ben avonun diğer serumlarını kullandım kırıç uç serumu gibi kullandım çok memnun kaldım. bu ürünüde yakın zamanda kullanmayı düşünüyorum.

    http://jassmeenmode.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Bu serumu bende kullandım, ağırlık yapmıyor saçta ama bir etkisinide görmedim açıkcası. Sadece taramayı kolaylaştırdı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yumuşaklık vermesi zaten etkisi.. Siz nasıl bir etki bekliyordunuz ki

      Sil
  8. Bu serumu bende kullandım, ağırlık yapmıyor saçta ama bir etkisinide görmedim açıkcası. Sadece taramayı kolaylaştırdı.

    YanıtlaSil
  9. ben de ORR tavsiyesi ile almıştım ancak memnun kalmadım. Şöyle ki, bana bir artı sağlamadı. Ne faydasını gördüm ne de zararını. ben su anda BIM'de satılan yagları kullanıyorum, 1 aydır. oldukça memnunum :) NOT: MAskesini kullanmadım, birkaç aVON saç bakım ürünü kullandım ama sanırım AVON ile saclarım pek anlaşamıyor, boyasız ,uzun ve yıpranmış saclarım var bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii saçtan saça etkisi değişir ancak tek başına bir üründen de mucize beklememek gerekir :) Saç bakımı bir bütündür doğru şampuan, krem ve maske kullanmdıkça böyle yan ürünler çokta faydalı olmaz :)

      Sil
  10. Benim de çok severek kullandığım bir üründü bu :))

    YanıtlaSil
  11. Ben de bir süre kullandım. evet saçı taramayı kolaylaştırıyor ama onun dışında bir faydası olmadı. Ben kuaförümden bir serum satın alıyorum, çünkü o saçlarımın yıpranmasını azaltıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) tabii saçtan saça değişiyor etkisi. Önemli olan uygun ürünü bulmak

      Sil
  12. Merhaba blogum 1 aylık oldu bugün bir çekiliş başlatacağım yorumlarınızı bekliyorum.. :) iyi günler http://cemreycn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  13. Bende kullandım. Hem saçı ağırlaştırmıyor hemde canlandırıyor.Ve hoş bir kokusu var.
    http://beautybookbb.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Daha once Kiehls argan yagi kullanmistim, fena degildi. Sonra bi gun loreal matrix serisinin argan yagini aldim kuaforden (moringa yagiyla karisikmis). hic begenmedim, acikcasi verdigim paraya acidim. simdi sim sensitive argan miracle elixir kullaniyorum. muhtesem bi urun cok memnunum, inanilmaz bir kokusu var. hic yaglandirmiyor ustelik. elektriklenmeyi filan da aliyor, surdukten sonra sekillendirince hele isil isil parliyor. asik oldum resmen urune.

    YanıtlaSil
  15. kiehls'in argan yagini kullanmistim, fena degildi. bi gun kuafor loreal matrix serisinin argan yagini onerdi (icinde moringa yagi da varmis, her ne kadar ne ise yaradigini bilmesem de) satin aldim ama hic begenmedim. acikcasi verdigim paraya acidim. simdi sim sensitive'in argan care miracle elixir sac yagini kullaniyorum. urune resmen asik oldum. inanilmaz derecede parlaklik katiyor, hele kullandiktan sonar sekillendirdigimde saclarim isil isil oluyor. kokusu da muhtesem. diger argan yaglari gibi sacimi yaglandirmiyor da. acayip memnunum.

    YanıtlaSil
  16. Maskeyi hiç beğenmedim, serumu ise fiyatına göre çok iyi buldum.son keşfim ise bir mucize olduğuna inandığım kerastase touche finale serum.evet daha pahalı ama 15-30 tl aralığındaki 10 tane işe yaramayan serumun yerine keşke baştan 65 tl verip bunu alsaymışım diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin adınıza çok sevindim ancak ben Kerastase ürünlerini çok sevmiyorum.. Bence gereksiz şişirilmiş pahalı bir marka..

      Sil
  17. Bunu bende çok severek kuplanım

    YanıtlaSil
  18. Gerçekten çok güzel benim saçlarım çok kuru ve cansizdi kullandığım andan itibaren saçlarım daha yumuşak olmaya başladı ��

    YanıtlaSil
  19. Saçlarım çok kötü yandı arkadaş lar napcag mı hiç bilmiyorum gıllıcks sampuan kullanıyorum şimdi se avronun bazı yag maske ve serum larını alcam inş saçım düzelir 😏

    YanıtlaSil
  20. Saçlarım çok kötü yandı arkadaş lar napcag mı hiç bilmiyorum gıllıcks sampuan kullanıyorum şimdi se avronun bazı yag maske ve serum larını alcam inş saçım düzelir 😏

    YanıtlaSil
  21. Saçlarım çok kötü yandı arkadaş lar napcag mı hiç bilmiyorum gıllıcks sampuan kullanıyorum şimdi se avronun bazı yag maske ve serum larını alcam inş saçım düzelir 😏

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara