Ankara,

Juvederm Volbella Dudak Dolgusu Deneyimi;

09:30 chunlibeauty 3 Comments

Dolgun dudaklara sahip olmak  biz kadınların ilk istediği değişiklikler arasında yer alıyor. Dudaklarım ince, orantısız diye dert etmemizi gerektirmeyen uygulamalar sayesinde artık 15 dk lık bir işlemle daha dolgun & orantılı dudaklara sahip olabiliyoruz.  
Bugün sizlere Doktorumuzun kardeşime uyguladığı  Juvederm Volbella Dudak dolgusu deneyimini aktarmak istiyorum.. 


Dudak dolgularında şahsi fikrim geçici uygulamalardan yana.. Bu yüzden hyalünorik asitten elde edilen dolgu maddelerini tercih etmekte fayda var. Son dönemlerde dolgu malzemeleri  yapıları ve kalıcılık süreleri olarak kendi içlerinde farklılık gösteriyor.. Kişinin yaşına, dudak yapısına bağlı olarak kişiye uygun olan dolgu malzemesinin seçimini işini iyi bilen doktorunuza bırakmanızda fayda var. İstenen sonuca uygun dolguyu doktorun karar verip, onu uygulaması daha sağlıklı bir sonuca ulaşmanızı sağlar.. Yani doktora gidip bana X marka dolgu yapın demek yerine benim için hangi dolgu maddesini önerirsiniz demek daha doğru bir seçim..
Doktorumuzun önerdiği Juvederm Volbella yeni nesil Hyaluronik Asit olan VYCROSS teknolijisi kullanılarak hazırlanmış. Daha az ödem ve optimum kalıcılık süresine sahip olduğu hakkında bilgilendirildik.. Doğal bir görünüm ve his için partikül içermeyen pürüzsüz bir jelmiş..Özellikle belirginliği ve dış çizgileri iyileştirmek için en çok tercih edilen ürün buymuş.. Biz de dudak kontürünü belirginleştirmek istediğimiz için bu uygulamada karar kıldık..
Uygulamanın aşamalarına geçecek olursak. Ağrı eşiğiniz düşükse iğneyle lokal anestezi altında dolgunuzu yaptırabilirsiniz. Ama bizim gibi acıya katlanırız diyenlerdenseniz dudağınıza uyuşturucu krem sürüp bir süre bekliyorsunuz;
Uyuşturucu dudak üstünde hissizlik yarattıktan sonra uygulamaya geçiliyor. Kızkardeşimin dudakları aslında dolgun ancak konturü belirsizdi bu sebeple kontürünü belirginleştirecek bir uygulama yapmayı önerdi Hakan hocam;
Dipnot olarak; İğnelerin ve kullanılan ürünlerin tek kullanımlık olduğuna  dikkat edin..
Dolgu dudak kontüründen enjekte edildi..
 Dudağına biraz volüm kazandırmak için iç taraftan da az miktarda dolgu enjekte edildi;
Uygulama sonrası dudaklar ilk hafta ödem yapıp fazlaca şişiyor (bazı yerler de morarma oluyor fotodan da anlayacağınız üzere)
Ödem indikten sonra şekli oturup daha güzel bir görüntü oluyor;
Abartıdan uzak çok ufak dokunuşlar yaptı Hakan bey.. Yan profilden de bunu net bir şekilde görebilirsiniz;
Dudak dolguları ile ilgili kısaca deneyimimizi aktarmamız gerekirse..
Dolgu maddelerinin kullanım süresi 6 ila 8 ay arasıdır deniliyor.
Geçen sene yaptırdığım için (tık tık) ortalama 9 aydan daha fazla dudağımda dolgunun etkisi kaldı.. Herhangi bir sıkıntı hiç yaşamadım.. Şu an tam olarak üzerinden 14 ay geçmiş olmasına rağmen hala az bir miktar dudaklarımda dolgunun etkisi kaldı diyebilirim.. Benim dudaklarıma uygulanan Teosyal Kissti şu yazımdan okuyabilirsiniz..
Kızkardeşime ise Juvederm Volbella dolgusu uygulandı.. Bu dolgunun amacı dudak kontürüne volüm vermek.. Onun kalıcılığı hakkında şu an net bilgi vermem yanlış olur. Ama daha önce yaptıranlar varsa +/- yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim..

Dudak dolgusundan en merak edilen konulardan biri de  dudaklarda his kaybının olup olmadığı.. Bu tarz uygulamalarda his kaybı olmuyor arkadaşlar.. Elinize öbek öbek dolgu maddesi de gelmiyor.. Dudağınızla bütünleştiği için bir süre sonra dudağınızda dolgu olduğunu unutuyorsunuz zaten..  

Fiyatı ortalama olarak 800-1000TL civarında..  Bu tip konularda doktor tavsiyesi vermeyi pek sevmem.. Burada sadece uygulama detaylarını sizlere aktarmak istedim.. Doktor seçiminiz kendi kişisel tercihinizdir.
Sevgiyle kalın!
  

Benzer Yazılarım

3 yorum:

  1. 20 martta juvaderm dudak dolgusu uygulandı cok ince dudaklarım vardı ilk hafta herkes bi farklılıkoldgunu hissetti ama kimse dolgu oldugunu anlamadı tam 1 tüp bitti hem kontur hem hacim için uygulandı yaklasık 1 hafta sonra ödemler gitti dudaklrım sekline oturdu sadece tek biryerde morarma oldu onu da zaten iç bölgede oldgu için kamufle ettim.ama bazı yerlerde dolguyu hala hissediyorum tam topaklanmada diyemem ama yinede bazı yerlerde dolgunluk daha fazla yani homojen dagılmamıs gibi ama bunu sadece ben hissediyorum dısarıdan belli olmuyor , bildiğim kadarıyla ilk dolgu yaklasık 3 ay kalıyormus ama 6 ayda bir kez yaptırınca 5 uygulamadan sonra kalıcılık uzun süre devam ediyormus ben ilk kez yaptrdım eger 2 .yi yaptırırsam burdan yine yorumlarımı paylaşırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk dolgu 3 ay kalmıyor daha fazla kalıyor aslında ama sigara, öpüşme vb hareketler dolgunun cabuk erimesine neden oluyor. :) Ben geçen sene yaptırdım 9 aydan fazla kaldı.. Burada dolgu kadar kişinin bağ dokusu ve mimikleride sanırım etken bir faktör :)

      Sil
  2. bende ocak ayında ilk dolgumu yaptırdım juvederm ile. sonuçtan geçtiğimiz aya kadar çok memnundum ancak zamanla eski dolgunluk kalmamaya başladı :( chunli'nin de dediği gibi maalesef sigara ve erkek arkadaş yüzünden :hush ama yine de juvederm'i bende tavsiye ediyorum..

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara