BB Cream,

Kiehls Güneş Korumalı BB Göz Kremi

09:30 chunlibeauty 1 Comments

 Son zamanlarda günlük makyajımı mümkün olduğunca hafiflettim. Bu sebeple ağır kapatıcı ve fondotenler yerine daha hafif ürünler tercih ediyorum. Bugünde Kiehls'in güneş korumalı göz altı BB Kremini sizlerle paylaşmak istiyorum;



Hafif renkli , güneş korumasına sahip, ince  yapıda  bir ürün. Ancak bu ürünü kapatıcı olarak düşünmeyin. Daha çok aydılatıcı etkide ve göz altlarımızı güneşten koruyup koyu göz halkalarını azaltmaya yarıyor.

Nemlendiricilerde genel olarak tüp ya da pompalı ambalajları seviyorum. Ürüne elimi değdirmeden direkt uygulama yapabilmemi sağlıyor.
Fazla likit bir ürün olduğu için tüpü sıkarken dikkatli olmakta fayda var. Aksi takdirde fazladan ürün çıkıyor.
Göz kapağıma da uyguluyorum.
Ürünün tek rengi var. Ancak bir kaç tonu da olsa daha fazla kişiye hitap edebilirdi diye düşünüyorum. Gördüğünüz gibi açık bej tonlarında bir renk;  


 Fırça izi kalabiliyor. Bu sebeple uyguladıktan sonra elle tamponlayarak çizgileri yok ediyorum;

Son bir buçuk aydır bu ürünü sık sık kullanıyorum. Yukarıda da yazdığım gibi günlük makyajımda  ağır kapatıcılar kullanmak istemiyorum. Zaten göz altı morluğum da pek olmadığı için bu tarz hafif renk veren ürünler bana gayet yeterli geliyor. Ancak göz altınızda morluk problemi varsa bu ürünü baz olarak kullanıp  üzerine daha yoğun bir  kapatıcı kullanabilirsiniz.. Bu yöntemle daha az  kapatıcı kullanıp, göz altlarınızı da  güneşe karşı korumuş olursunuz. 
Uygulamadan önce göz çevreniz kuruysa  kendi göz kreminiz ile göz çevrenizi nemlendirmenizi tavsiye ederim.
15ml ve Fiyat : 109 TL  Bana göre eksi yönü fiyatının biraz yüksek olması..  
İçerisinde;
 MİNERAL PİGMENTLER :Amino asit ile işlem görmüş mineral pigmentler koyu halkaların görünümünü anında azaltır ve göz altında aydınlık sağlıyor.
KAFEİN : Uyarıcı etkisiyle bilinen kafein göz altlarının morluk ve şişkinliğinin görünümü azaltmaya yardımcı oluyor.
TİTANYUM DİOKSİT : Doğal oluşumlu ve yüksek kırıcı özellikteki mineral UV ışınlarını fiziksel olarak engeller ve geniş spektrumlu koruma sağlıyor
AKTİFLEŞTİRİLMİŞ C VİTAMİNİ : Kümelesşme karşıtı teknolojisiyle renk tonu eşitsizliğini düzeltmeye yardımcı oluyor.

 KIEHL'S ürünlerini kendi mağazalarından ya da KIEHL'S İnternet sitesinden telefonla sipariş edebilirsiniz..

Benzer Yazılarım

1 yorum:

  1. merhabaaaaa :) göz altı ışık dolgusundan memnun kaldınız mı ? takibe yeni başladım sizi. kaç yıl kalıcılığı durdu göz altı dolgusunun ?

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara