Events,

Yenilenen H&M Beauty Ürünleri

13:22 chunlibeauty 6 Comments

Bir önceki yazımda yazacak çok şey birikti demiştim. İşte bugün de sizlerle  H&M Beauty'nin yenilenen ürünlerinden ve birlikte yaptığımız lansmandan kısaca bahsetmek istiyorum.




’Yüzünüz için Moda’ sloganı ile beauty  bölümünü yenileyen H&M ürünlerini Marmara Forumda ki mağazalarında inceledik. Eventi instagramdan duyurmuştum. Gelen herkese tekrardan buradan da teşekkür ederim.

Konumuza dönecek olursak yenilenen ürünlerde ilk dikkati çeken ambalajlarının kalitesiydi.. Bunun yanında diğer dikkati çeken konu ise içerikleri tamamen yenilenmiş ve genişletilmiş (Ecocert onaylı organik) olması..


Ürünlerin hepsini tek tek inceledim. İlk olarak fırçaların olduğu reyonu kurcaladım. Öncekilere göre daha kaliteli, daha profesyonel olmuş.
  Deneme amaçlı bir tane karıştırma fırçası aldım;
Fiyatı 14.99tl. Fırça sentetik kıllardan oluşuyor.  Kılların sıklığı ve formu gayet başarılı. Far uygularken crease bölgesine güzelce oturuyor ve karıştırma işini iyi yapıyor. Tip olarak MAC 217 ye benziyor ancak MAC 217 Keçi kılından yapılmış bir fırça. Bu sebeple çok  daha yumuşak. Bu fırça ise tamamen sentetik kıllardan oluşuyor. Farın rengini birebir göz kapağına veriyor. Tek sıkıntısı o sentetik kıl hissiyatını fazlaca hissettirmesi.. Henüz yıkamadım tabii eğer kıl dökme problemi de yaşatmazsa bir tane daha yedek alabilirim. 

H&M Makyaj Süngeri;
Diğer ilgimi çeken ürün de süngeri oldu.. Beauty Blender gibi yumuşak ve yumurtamsı bir şekli var. Çok başarılı bir sünger. Piyasadaki tüm Beautyblender muadilleri arasında en iyisi bu diyebilirim. Üstelik fiyatı da 6.99tl

Bir de far olarak   kaş altı ve göz pınarlarını aydınlatmak için beyaz farını aldım. Yapısı yumuşak pek tozutmuyor. Rengi de gayet güzel. Ambalajını da çok beğendim;




Lansmanda genel olarak H&M Beauty ürünlerini beğendim. Ancak büyük bir hevesle denediğim Mat lip glossu gerçekten hayal kırıklığı yaşattı. Çok çabuk kuruyan mürekkep gibi bir yapıya sahip. İlk sürüşte çok güzel dursa da ilerleyen dakikalarda dudakta çatlamaya ve çirkin bir hal almaya başladı. Bu sebeple mat glossunu hiç sevemedim.. 
 Siz hangi ürünlerini denediniz? Beğendiniz ya da beğenmediğiniz ürünler hangileri? Yorum kısmında sizleri bekliyorum :*

Benzer Yazılarım

6 yorum:

  1. Ben dudak kalemlerine tek kelimeyle bayıldım😍 Renk secenegi oldukca genis.Ben şimdiden 5 rengini kaptim😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oo harikasın :) Süngerini de mutlaka denemeni tavsiye ederim

      Sil
  2. Üçlü kaş kitini aldım renkleri çok iyi kızıl durmuyor soğuk kahve tonları çok iyi tavsiye ederim.birde kabuki allık fırçasını aldım çok başarılı şaşırttı beni h&m:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bu sefer çok daha başarılı bir koleksiyon oluşturmuşlar ben de beğendim

      Sil
  3. tekli farlarından bir tanesi harika. Adı sanırım mocha coffee idi. Onun dışında sarı parlak likit eyeliner aldım ve sabahtan akşama kadar gram oynamadı. Benim aklımda yine sarı tonlu jel eyeliner ve dediğim far var. Kesinlikle başarılı ama maalesef eskiye göre fiyatlar yüksek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiye göre daha kaliteli oldukları için fiyatının artması normal ama yine de çok pahalı değiller bence :) Mocha Coffee bakacağım mutlaka :)

      Sil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara