Denedim,

Maybelline The Falsies Push Up Drama Maskara

11:51 chunlibeauty 6 Comments

Bu aralar sosyal medyada sıkça gördüğümüz ve merak konusu olan Maybelline The Falsies Push Up Drama maskara hakkında fikirlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.



Ambalajı ve fırça yapısı sebebiyle hayli dikkat çeken bir ürün. Araştırdığım kadarı ile kimisi çok sevmiş kimisi de nefret etmiş :) Benim yorumlarıma gelecek olursak;
İlk dikkatimi çeken ambalajı oldu. Sıkıcı siyah maskaralardan daha ilgi çekici olduğu kesin. 
Plastik seyrek kıllı bir fırçaya sahip. Seyrek kıllı olması kirpiklerimi yapıştırmaz dedirtse de uygulamada çok dikkatli davranmamız gerekiyor.

Yapısı ilk kullanmaya başladığımda oldukça akışkandı. Bu sebeple kirpikleri yapıştırdığını düşünmüştüm. Kullanmaya devam ettikçe kıvamı biraz oturdu ancak  yapıştırma sorunu ortadan kalkmadı. Kesinlikle 2. katı kabul etmiyor, düzeltmeye çalıştıkça kirpikler birbirine yapışıyor..
*Aldıysanız ve kullanacaksanız ilk kata bir maskara bazı sürüp kirpiklerinizi düzeltin. Üstüne tek katta bu ürünü sürün. Ya da bazsız kullanacaksanız bu ürünü kullandıktan sonra sevdiğiniz eski bir maskaranın fırçası ile kirpiklerinizi tarayın. 
*Gün içinde, hiç akma dökme / yapmadı diyemiyeceğim. Çok can sıkıcı bir boyutta olmasa da dökülme problemi var maalesef. Özellikle alt kirpiklerime sürdüğümde bu yönü daha belirgin oluyor.
*Aslında tek kat uygulanmış hali bir çok maskaradan daha belirgin bir görünüm veriyor;
*tek kat uygulanmış hali

*Temizlemesi son derece kolay. Misel su ya da çift fazlı temizleyicilerle rahatça çıkartabiliyorum. 

*Kirpikleri uzun  ve simsiyah göstermesini beğendim. Ancak kirpiklerimi birbirine yapıştırmasından dolayı çokta hoşlanmadım. Yine de aldıysanız  yukarıda dediğim gibi tek ya da iki kat bu ürünü sürdükten sonra sevdiğiniz boş bir maskara fırçası ile kirpiklerinizin üzerinden tekrar geçin. Bu sayede istediğiniz görüntüyü alabilirsiniz.

Benzer Yazılarım

6 yorum:

  1. Benide ilk dış görüntüsü cezbetti çok tatlış 🙃

    YanıtlaSil
  2. Evet yapistiriyor baya uzatmasina karsin. Cok belirginlestiriyor ama yapismasi fena,olmamis.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üzerinden baska bir boş fırça ile geçilince nispeten daha iyi oluyor

      Sil
  3. O kirpiklere ne sürseniz zaten güzel durur ki :) Rimele gelirsek bence denemeye değer bir ürün cok begendim.

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara