Batiste,

Batiste Blush Kuru Şampuan

14:21 chunlibeauty 2 Comments

Havaların giderek ısınması sebebiyle yüzümüz gibi saç diplerimizdeki yağlanmada da artış oluyor. Bu sebeple kışın çok fazla kuru şampuan kullanmazken yazın kullanma ihtiyacım da artıyor. Bugün de sizlerle Batiste’in İngiltere’de en çok satan bahar kokulu   “BLUSH” ı sizlerle paylaşmak istiyorum. 


Öncelikle bilmemiz gereken şey kuru şampuan saçı yıkamaya alternatif bir ürün değil, sadece günü kurtarmaya yarayan bir üründür.... Sprey şeklinde olur ve saç dibine belli bir mesafeden sıkıldığında saç diplerinde ki yağı emer ve güzel bir koku verir.. Ama dediğim gibi saçı şampuan gibi temizlemez..

Daha önce Batiste'nin XXL olanını almıştım ve fazla kullanamamıştım. Çünkü XXL fazla kurutup saçı sertleştiriyordu bu sebeple saçlarıma pek uygun değildi. Ardından Blush versiyonu denedim. XXL kadar saçı kesinlikle sertleştirmiyor ve aromatik çiçek kokusu sayesinde çok daha güzel kokuyor. 

Batiste BLUSH Kuru Şampuanı 2 yıkama arasında yağlanan saç diplerimi daha temizmiş gibi gösteriyor.
Kutuyu iyice çalkalayıp 15 cm uzaktan sıkıyorum. Saçlarımda beyaz bir tabaka bırakmıyor.
Fön çektirdiysem ve saçlarım yapıştırysa mutlaka bir miktar sıkıyorum ve saçlarımı  hacimlendiriyorum. 
 Frezya, sümbül, portakal çiçeği, şakayık, zambak esansları içeren oldukça hoş bir kokusu var.
Bu tip ürünler günü kurtarmak için kullanılmalıdır. Ürünü kullandıktan sonra akşamına saçınızı yıkamanızı tavsiye ederim. Üst üste saçı yıkamadan kullanımı neticesinde saç diplerinin hava almasını engelleyip saçlarınızın dökülmesine neden olabilir. 
 Batiste Blush Kuru Şampuan Büyük Boy Sephora'da  – 29TL

Benzer Yazılarım

2 yorum:

  1. Daha önce blush olanını denemedim ama klasik olanını ve deep brown olanını kullandım. ikisinden de memnun kaldım ama klasik olan bir tık daha iyiydi, en kötü yanı sprey olduğu için hava dolu olması ve çabucak bitmesi.
    aynı zamanda katılıyorum sıktığınız günün akşamı mutlaka saçınızı yıkayın yoksa makyajla yatmış gibi oluyorsunuz. elinizi saçınıza götürdüğünüzde de hissediyorsunuz varlığını. klasiğini tavsiye ediyorum ama sephora'da çok pahalıymış bence watsons'ın kampanyasından alın. bildiğim kadarıyla şimdi indirimdeler, buradan bakabilirsiniz https://www.picodi.com/tr/watsons

    YanıtlaSil
  2. daha önce klasik olanını ve deep brown olanını denedim. çok memnun kaldım ikisinde de beyaz bir tabaka bırakmadı saçta, bu blush olanını denemedim ama duyduğuma göre genelde hepsi iyiymiş batistelerin. ayrıca kullandığınız günün akşamında saçınızı yıkamanız gerektiğini ben de düşünüyorum, yoksa sabah uyandığınızda pudrayla uyumuş gibi hissediyorsunuz, gece cilde değen saç sivilcede oluşturabilir. bir de diğer kötü yanı hemen bitmesi, böyle teneke spreylerde hep içine hava basıyorlar 2 ayda ürün bitiyor. bu arada sephora fiyatı oldukça pahalıymış, bence watsons indirimlerini takip edip oradan alın https://www.picodi.com/tr/watsons sitesinde bayrama özel indirimler olduğunu da görmüştüm, bilmiyorum hala devam ediyor mu? bu blush olanı sephoradan başka yerde gören var mı?

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara