Fondöten,

MAC Studio Fix Powder

17:30 chunlibeauty 20 Comments

Fondoten ve pudranin bir arada oldugu hayran olunası bir ürün :) Cok severek kullanıyorum.. Benim kullandigim numara NC30.. Isterseniz icinden cikan süngeriyle uygulayin isterseniz benim gibi firca kullanarak uygulayin.. Uygulamadan sonra üzerinede Fix sıkarsanız tam şahane olur :) 
Sizde Kadifemsi bir görünüm istiyorsanız en kısa zamanda yüzünüzde denetin öyle karar verin :) 


Benzer Yazılarım

20 yorum:

  1. bende almayı planlıyorum. methini çok duydum en kısa zamanda m.a.c.e uğramalıyım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birde bunun Fluid yanı sıvı olanı var.. Aslında ben onu daha cok kullanıyorum dibi geldigi icin resmini cekmedim :) onada bir bak istersen

      Sil
  2. tmm cnm bakarım ztn bi mac e gitsem aklimda çok şey var. :)

    YanıtlaSil
  3. Studio Finish Concealer gibi Studio Fix Powder plus Fond. ile tanışmama yine sen vesile olmuştunn Buse'cimm :)) bende NC 25 numarasını kullanıyorum ve hayatım boyunca asla vazgeçemeyeceğim bir pudra fondöten buu :)) aynen dediğin gibi de üstüne Fix+ sıkınca daha bir şahane oluyor :)) e güle güle kullanalım o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. burada okuyupta alıp memnun kalmana nasıl sevindim anlatamam :) bazen sadece makyaj yapıp duruyorum başka bi yararım oluyormu diye düşünüyorum :) bu mesajın bana iyi geldi sagol :)

      Sil
  4. Bu ürünün mağazada ki fiyatı kaç tl oldu son zamla? Strawberry ile karşılaştırmak için soruyorum. Tşk :)

    Elif

    YanıtlaSil
  5. slm bu fıx pudrayı bende kullanıyorum ama sızdede sıvılce yapıyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canim bende öyle bir sorun yaratmadi.. zaten sivilceli ciltlere bunu öneriyolar sende sivilce cikarmasina $a$irdim

      Sil
  6. merhabalar,
    blogunuzu its beuaty aracılııyla buldum ve uzun zamandır sessizce takip edyordum.
    her konuda fikir alıyorum sizden ve yardımseverliğinize dayanarak bir konuda yardım rica ediyorum.
    mac studio fix powder ın gerçek olup olmadığını nereden anlarız acaba?benim gerçek olduğuna dair şüphelerim var da...mağazasından almamıştım ve çok pişmanım ama almış bulundum.sahteyse asla kullanmam tabi ama emin olamıyorum bir türlü.süngeri bemneyaz değil mesela açık sarı krem gibi bir renk..kapatıcılığı falan çok iyi ama bilmiyorum.belki siz kutunun üzerinde neler yazdığını falan paylaşırsanız anlayabilirim..
    bir de mac fix almak istiyorum bu kez mağazasından...cildim yağlıya dönük acaba sivilce problemi yaratır mı sizde yaratmış mıydı??
    şimdiden çok teşekkür ediyorum,hoşçakalın.
    deniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Piyasada o kadar sahte ürün var ki anlatamam.. Taklit konusunda çok başarılı olduğumuz için ayırt etmesi de zor oluyor haliyle.. Güvenilir yerlerden almak gerekiyor bu tarz ürünleri.. Ürünün resmini çekip yollarsanız benimkiyle karşılaktırabilirim..
      Fix her cilt tipine uygun bir ürün bence bir sorun olmaz benimde cildim karma cünkü severek kullanıyorum :)

      Sil
  7. Merhaba chunli...oldukca takıp edıyorum senı begenerek..sayende inglot amc pudryala tanıstım ve severek kullanıyorum...Ama daha tatmın edıcı bırseyler ıcın mac studıo fix powder almayı dusunuyorum. mac prolongwear fondtenı kullanıyorum ama ne zaman kullansam siyah nokta cıkaryo o yuzden bıraz cekınıyorum. Studio fix powder da da aynı sorunla karsılasırmıyım? tesekkurler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim yağlı karmaysa pudra tarzı ürünleri tercih etmen daha doğru olur.. Kapatıcılığı yoğun istiyorsan Studo Fix Powder iyi bir seçim :)

      Sil
  8. Benimde cok severek kullandigim bi ürün bu :)
    MAC´in fircasinla kullaniyorum, üstünede fixing sprayi!

    Bende takibe aldim seni ;)
    http://bouquet-defleurs.blogspot.de/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Aynen güzel bir ürün bittikçe alırım.. Fix Spreyde pudramsı görüntüyü alıp daha doğal bir hava verdiği için çok seviyorum

      Sil
  9. zamlanmadı mı studio fix pudra?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu anki fiyatını bilmiyorum muhtemelen epey pahalanmıştır :) Bu yazım 2009 da yazılmıştı :)

      Sil
  10. Merhaba ben de bu pudranın (hatta aynı numara) müdavimiyim. yurtdışından aldığım fırçamı kullanıyordum ama artık son nefesini verdi verecek. Siz hangi fırçayla kullanıyorsunuz? Ne tavsiye edersiniz ?

    YanıtlaSil
  11. Merhaba.. Ben de bu pudrayı mı yoksa likit olanını alsam karar veremedim.Cildim karma ve ten rengimiz aynı. Chunli sence tercihim hangisinden yana olsun? Bu arada çok ama çok güzelsin.

    YanıtlaSil

Yorum bırakmak isterseniz;

Bu Blogda Ara